ות הפופ! - 28.12

theone24

New member
ות הפופ! - 28.12

בינתיים אין הרבה חדשות, אבל הישן לא קופץ חותר.

theone24

New member
Talk That Talk של ריהאנה מזדהב בארה"ב.

Talk That Talk, האלבום השישי של ריהאנה, לא מצליח בארה"ב, בלשון המעטה, אך RIAA החליטו לפרגן לה מוקדם מהצפוי. עם מכירות של רק 370,000 עותקים בארה"ב, האלבום קיבל מעמד של אלבום זהב במהלך הכריסמס, על אף שהוא לא הגיע עדיין ל500 אלף עותקים. 500 אלף עותקים אומנם נשלחו לחנויות, אך מתוכם נמכרו, כאמור, רק 370 אלף. RIAA מחשיבים את שליחת האלבומים לחנויות כמכירות, והחליטו לצ'פר את רירי על אף שהיא לא באמת הגיעה לסכום הדרוש על מנת לקבל מעמד שכזה בינתיים.

The Gloaming

New member
צעד חכם.

ברגע שבנאדם שומע שהרבה אנשים קונים אלבום מסוים, הוא גם כן רוצה לקנות כדי להבין על מה כל הדיבורים וללכת עם הזרם. המון אמנים עושים את זה. צעד שיווקי מבריק.

candyheart

New member
עושים את זה תמיד,לא?

ראיתי עוד כמה מקרים שאלבום קיבל תואר מסוים רק על-פי כמות האלבומים שנשלחו ולא אלה שנמכרו. תכלס אם רוצים לעשות את זה בשביל זמר אחד צריך בשביל כולם.

Orush the Best

New member
אז מה זה שווה?

הריי אם היא לא באמת הצליחה למכור למאזינים 500 אלף עותקים, ובכל זאת קיבלה אלבום זהב לפי דעתי זה מזויף ומעפן

hollypop girl

New member
אם עושים ככה תמיד-בסדר. אם עשו לריהאנה

טובה כדי לקדם את מכירות האלבום-טיפשי ואולי אפילו פתאטי.

theone24

New member
PETA נוגחים בג'נט ג'קסון!

למי שלא מכיר, הגרינץ' הוא החיה הירוקה מסיפורי הילדים של הכריסמס, כחיה שגנבה את שמחת החג ועשתה את הכריסמס לחג עצוב. לכבוד המפוקפק הזה גברת ג'קסון זכתה השנה, כאשר אירגון החיות, PETA, הכתיר עליה"כגרינץ' של שנת 2011", וכל זאת לאחר שהכריז על כוכבי הפופ הכי מתחשבים בחיות (קאשה וביבר, להזכירכם). זאת השנה השנייה ברציפות שג'נט מתפקדת כפנים של חברת Blackglama, ומפרסמת את פרוות מעילי פרוות החורפן שלהם.
PETA אף שיחררו את ההצהרה הבאה עם הכרזת התואר: כאשר 'תאונת המלתחה' הידועה לשמצה קרתה לג'נט ג'קסון במהלך הסופרבול, לפחות העור שקפץ לזווית הראייה היה שלה - בניגוד לעור החיות הגנוב שהיא עוטפת את עצמה , שהוא מת בדיוק כמו הטעם שלה באופנה (שלא נזכיר את הקריירה שלה). גברת ג'קסון, את פשוט דוחה. אאוץ'!

RedOne8

New member
הירידות וההשמצות מוגזמות ולא מקצועיות

ממש מוריד מהדימוי שלהם כגוף בוגר ושדורש צדק, אלה ירידות ממש כמו של ילדים בגן ולא נחוצות לצורך העניין בו הם עוסקים. מה שכן... אני גם ממש מאוכזב ממנה שהיא הפרזנטורית של החברה הדוחה הזאת. שתגמור את הקמפיין הזה כמה שיותר מהר, לא ברור לי מה עבר לה בראש. לא אופייני לה בכלל.

2Dirrty4U

New member
תומכת בהם במיליון האחוזים!!

מפורסם שלובש פרוות, וגרוע יותר מפרסם פרוות - מבחינתי אין לו מקום בעולם הזה. וPETA היו עוד עדינים בהשוואה למה שאני חושבת עלייה. איכסה, אשה דוחה!

אישה דוחה תקראי לכריסטינה מגעילרה לא לג'נט!

בטח את מעיזה לפתוח את הפה שלך על ג'נט ג'קסון, אפשר להבין מה בדיוק דוחה בה
אם כבר מדברים על יצורים דוחים זאת כריסטינה אגילרה "טנק המרכבה", שמשתתפת בתוכנית ראילטי בכדי שיזכרו מי היא. לעומת ג'נט ג'קסון שבגיל 45 יוצאת לסיבוב הופעות סולד אוטט ומייצרת הרבה יותר באז חיובי מכריסטינה. ובבקשה, אל תקראי לכריסטינה דיווה, כי היא כל כך לא. דיווה זאת - מדונה, ג'נט ג'קסון. ממש ממש לא כריסטינה, זמרת עם 2 וחצי אלבומים ברזומה. זאת דיווה אמיתית: http://www.youtube.com/watch?v=N68b5r_AmfY הרי אם כריסטינה הייתה מקבלת את הקמפיין הזה תחת "American Legend Cooperative"/"What Becomes a Legend Most" לא הייתם מפסיקים להתפאר, אז חלאס עם היפות נפש הזאת. לפני ג'נט הופיעו בקמפיין - מרלין דיטריך,סופיה לורן,אליזבט טיילור,שר = Legends הייתי ממליץ לכריסטינה להירשם ל-Nutrisystem, ג'נט תנחה אותה :) http://www.youtube.com/watch?v=12JmCJbQa38

RedOne8

New member
אבל מה הקשר למשל ולהצלחה????

אז יודע מה, נגיד שאתה צודק. ג'נט באמת יותר מצליחה מכריסטינה, ואין ספק שיותר רז ומחוטבת. זה מצדיק את זה שהיא מקדמת מעילי פרווה, תופעה פרימיטיבית ודוחה ומזעזעת שכבר שנים מנסים להעלים ולמנוע? כן, זה ממש דוחה מצידה לעשות את זה. לא משנה יוקרתי או אגדי או אייקוני, זה מעשה די דוחה. אפילו מאוד. בטח שיותר דוחה מזמרת שמנה אחת, שאגב עדיין לא הבנתי את הקשר. כריסטינה יכולה להיות שמנה כמה שבא לה, כל עוד היא לא הורגת אף אחד (או מעודדת את זה) ממש אין לי בעיה שגם תשקול כמו אדל.

2Dirrty4U

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

אני לא באתי לרדת על ג'נט, על המעמד שלה, על הרזומה שלה, על המשקל שלה - כל מה שבאתי להגיד זה שזה דוחה ללבוש/לפרסם פרוות במיוחד בתור אחת שפעם טענה שהיא נלחמת למען זכויות בעלי חיים ושהיא צמחונית. מה הקשר בין ההודעה שלו לשלי אני לא יודעת. כמו כן אני גם לא יודעת איך כריסטינה קשורה לנושא וזה אומר הכל. בשורה התחתונה הוא סתם מעריץ ילדותי של ג'נט שנעלב בשבילה ולא שווה אפילו תגובה.

היא התחילה עם ההשמצות.

לא אמרתי את דעתי על מעילי הפרווה, גם אני לא בדיוק מעודד את הקמפיין הזה. לבוא להגיד על ג'נט ג'קסון אישה דוחה ולהתחיל עם ההשמצות זה מעצבן אותי,מי היא בכלל הילדונת הזאת שתגיד דבר כזה
שכריסטינה אגילרה תגיע לרבע מהישגים וההצלחה של ג'נט נדבר. בדיוק מזכיר לי את ההופעה בגמר אמריקן איידול, חח בסופו של יום ההופעה של מי הגיעה למקום ה-1 באיטיונס והייתה יותר מדוברת? :) http://www.youtube.com/watch?v=wTet4EEzZ9g

2Dirrty4U

New member
"היא התחילה עם ההשמצות"

זה שאני חושבת שהיא אשה דוחה כי היא לובשת ומפרסמת פרוות זה השמצות? אז מה בדיוק ההודעה שלך אם לזה אתה קורא השמצות?! שוב, ההודעה שלך מראה עד כמה אתה ילד קטן ומעריץ פאנט שמנסה לדחוף לכל משפט שלך איזה השיג של ג'נט ושלא מסוגל לקבל דיעות של אחרים עלייה. אתה נעלב בשבילה ומערב את כריסטינה רק כי אתה יודע שאני אוהבת אותה. יותר קטן מזה אי אפשר להיות. תתבגר. באמת.

למעלה