שמלות/ביגוד/נעליים

קניתי שמלה! ובמחיר שפוי!!

הלכתי אתמול להסתובב עם אמא שלי בדיזינגוף. לא היתה לי כוונה לקנות שום דבר, רק חשבתי לקבל השראה, אולי למדוד כמה שמלות ולראות איך הן יושבות לי על הגוף... אמא שלי היתה בשוק מכמות סלוני הכלה שנמצאים ברחוב (לא שאף פעם היא לא היתה בדיזינגוף - אבל כנראה לא שמים לב לזה כשלא מחפשים) ורק "בשביל הקטע" נכנסנו לאחד המקומות האלה כדי לשמוע ששמלה אצלם עולה בין 3000-10,000 ש"ח... להשכרה!
ואני מראש אמרתי לאמא שלי: אני לא קונה שמלה ביותר מ-1000 ש"ח. פשוט לא מוכנה להיכנע לתעשייה הזו. אז ידעתי שאני צריכה לחפש לא בסלוני כלה קלאסיים אלא בכאלה שמוכרים בגדי ערב, שבין השאר גם יש להם כמה שמלות לבנות. בקיצור מפה לשם נכנסנו לחנות של "מרסלה", חנות קטנה מאוד עם כמה שמלות תלויות בכל צד, כבר בחלון הראווה ראיתי שמלה שאני אוהבת, מדדתי אותה ועוד כמה דגמים שהיו לה שם ופתאום קלטתי - זו כנראה שמלת החתונה שלי! המחירים אצלה בחנות נעים בין 1000-2000 ש"ח לשמלות שנתפרות למידה, אבל היא אמרה שאם אני מוצאת משהו על הקולב שכבר מתאים למידה שלי, אני יכולה לקנות אותו בחצי מחיר. ואכן, השמלה שמדדתי התאימה לי בדיוק!
 
והנה השמלה...

התלבטתי בין השיפון לתחרה (כשבאורך אני דווקא בעד הקצר, כך שהייתי תופרת שמלה חדשה של תחרה)- ובסוף החלטתי ללכת על השיפון (הימנית), כמו שהיא, מוכנה וכבר במידה שלי. אמנם בתמונה נראה כאילו השמאלית יושבת עליי יותר טוב - אבל זו רק הזווית של הצילום לדעתי... וכשמוסיפים לה סרט צבעוני באמצע זה משדרג את המראה. ואת כל זה קיבלתי - בגלל שלקחתי אותה כמו שהיא מהמדף - ב600 ש"ח! וזו הסיבה שהחלטתי לפרסם את זה פה (למרות שאני לא אוהבת להיחשף ולשים תמונות)... כדי שכל מי שמחפשת כמוני שמלה זולה ויפה, תדע שזה אפשרי.
 

lady midnight1

New member
הסתכלתי על התמונה לפני שקראתי

מה כתבת והייתי בטוחה שמדובר באותה שמלה בשתי התמונות! בגלל שהגזרה כ"כ דומה בשתיהן, חשבתי שהתחרה מתלבשת מעל השמלה הקצרה לחופה, ואז את מורידה אותה לריקודים
שמחה שמצאת משהו במחיר שפוי.. אני נמצאת בחרישת אי-ביי
 
כן, הגיזרה שלהן דומה

גם אני תכננתי לקנות שמלה באיביי וכבר היו לי כמה אופציונליות, אבל רציתי לראות איך זה מרגיש על הגוף לפני שאני מזמינה... ואז מצאתי את זו והבנתי שזה אפילו יותר זול מאיביי! שיהיה לך בהצלחה בחרישות (ואם אהבת את הסגנון אני ממליצה לך לקפוץ לחנות ההיא בדיזינגוף).. :)
 

lady midnight1

New member
הלוואי שיכולתי.. אבל עכשיו אני אנצל"ש

את השרשור שפתחת ותביני מדוע אינני יכולה
 
שמעת על פליסיטה?

כנסי לאתר שלהם- יש שם שמלות הורסות שמחירים שפויים- הם תופרים לך למידה שלך וזה שלך- לא להשכרה! אני עשיתי שם ויצאה שמלה מדהימה שעלתה לי 3500 שח!
 

lady midnight1

New member
הדבר היחידי שמצאתי בשם הזה

נמצא בברלין, את יכולה לשלוח קישור? תודה
 

FayeV

New member
וואו, איזה שמלות יפות!

חבל שלא ידעתי על החנות לפני החתונה שלי, כל הכבוד לך על המציאה
 

diannas82

New member
יפיפייה!!

כמה ימים אחרי שהתחלתי לחשוב על רעיונות לשמלה, חברתי היקרה התקשרה ואמרה שהיא נמצאת כרגע ליד חנות והיא חייבת לשלוח לי תמונה של שמלה שתתאים לי בול. זאת השמלה... :) כמה שבועות מאוחר יותר היא לא הצליחה לזכור באיזו חנות היא הייתה וחיפשתי משהו בסגנון (ממש הסתובבתי עם התמונה בפלאפון)... בחירה מקסימה בעיניי! שיהיה המון בהצלחה
 
איזה קטע

ממש הסתובבת עם התמונה בין חנויות ולא מצאת? באסה!... אז מה קנית בסוף? (התחתנת כבר?)
 

diannas82

New member
בסופו של דבר....

מצאתי שמלה ממש דומה לזאת שבתמונה בליליום אבל יחד איתה מדדתי אחת נוספת שפשוט התאהבתי בה ומייד קניתי...
 

Discordi

New member
תתחדשי


איזה כיף זה למצוא שמלה מהממת במחיר שפוי. כל הכבוד.
 
למעלה