עדכונים,קשקושים לכאן-שבוע טוב לכולם

דקל69

New member
האמת שלא יצא לי לצפות, אבל נתקלתי

בבקורת מאוד לא מפרגנת באחד האתרים על ההגשה וההשתתפות שלו בתוכנית. נראה לי שכל הכתבים החליטו פשוט לקטול כל משתתף ויוצא ריאליטי בכל תוכנית שהיא ללא קשר לרמה או לתכנים שהם מביאים לתוכנית. באיזה ערוץ ומתי זה משודר? ומה קורה עם תוכנית הטיולים בעולם?

טלומרז

New member
נראה לי שירדו על הכתבות מהסוג הזה:

ג'קי בתיכון רוטנברג ג'קי בתיכון בליך אני לא צופה בערוץ ONE כך שאני לא יודעת מתי זה משדר, אבל יש קטעים שלו באינטרנט. אכן הכתבים נהנים לקטול את יוצאי הריאליטי, אבל אני חושבת שהוא זורם ומצחיק, וכיף לראות אותו. לגבי התוכנית טיולים, לא יודעת מה עם זה...

פרדוקס ההתמכרות לאח הגדול

כל הזמן באמצע העונה כשאני רואה כל היום אני אומרת לעצמי שאין מצב שעונה הבאה אני מתמכרת ככה וזהו הספיק לי מהאח הגדול אבל אחרי שנגמר בכמה חודשים אני שוב מחכה בקוצר רוח לעונה הבאה. גם לכם זה קורה או שרק אני סתומה? חחחח

דקל69

New member
ערב טוב לכולם, גם אני לא הבנתי את התשובה

לא את השאלה ובכלל מאז השאלה של נועה עם המשולשים כל מה שאני רואה בעיניים זה משולשים במעגל (ולא של פיצה), אפילו תשובה פתירה וקלה מסובכת לי. אבל שמעתי שמחלקים פה קרמבו אז באתי. מתי מתחילה העונה, הבנתי שבראשון לחודש, בחודש 13
אבל באיזו שנה?
לכל העונה את התשובה האמיתית מחכים דמי מענה בדוכן של אילנה, שעות פתיחה: 00:00-00:00

למעלה