מכירה, קנייה, החלפות, בקשות וכו'

megahertz

New member
מחפש: קראש (17-19), רייד, סטנד הייהאט קוברה

מעוניין לקנות (לפני שאני משכנע את עצמי ומוצא זמן לקפוץ לחנות) מהדברים הבאים: קראש משנית, משהו בגדלים 17 עד 19 רייד דארקית, עם פעמון שחודר לעומק סטנד הייהאט איירון קוברה, מהדגמים הקודמים (כמו בתמונה), לא מהחדשים הכסופים למחצה שנמכרים כיום בכלי זמר - חשוב לי שיתאים בעין לדאבל.. פתוח להצעות.. * - אם לא ימצא, אני בטח אקנה את הדגם הנוכחי ואזמין את ה-Footboard הישן כדי שיתאים לי. שריטות זה חרא. איזה באסה כשאני אחפש Remote-hat. זמין במסרים..

megahertz

New member
למסירה: עורות ישנים ומקלות משומשים

עורות 12-13-16-22 + סנר 14 עליונים ותחתונים. העורות ישנים ומשומשים, אבל אם למישהו אין זה עדיף על כלום. עדיפות למקלטים/חדרי חזרות שזקוקים למשהו. (פעם היה פה מישהו שחיפש בשביל חדר לילדים באיזור נזקק, פניתי אליו והוא לא חזר אלי) לגבי המקלות - חלק במצב טוב ולא במשקל שאני אוהב, אבל הרוב לא במצב אידאלי, רובם לא בזוגות תואמים, אבל שוב, למי שאין זה בטוח עדיף על כלום.

MAYTAN22

New member
החלפה של אלקטרונית !!TD12KX באקוסטית...

-------------------------------------------------------------------------------- מחפש מישהו עם מערכת אקוסטית מעניינת אך ורק מייפל, סט מעודף ימהה רקורדינג. פתוח להצעות, הסט שמור בקנאות (מכוסה רוב הזמן) נקנה מחלילית לפני שנה וחצי והשתמשתי בו מעט,+ הוספה מצד המחליף לפי הצורך. גמיש. אפשר ליצור קשר בפרטי ובמייל [email protected] עקב חזרה לשורשים :)

MAYTAN22

New member
וואלה... תודה הייתי בטוח שהיא מייפל !

חח פדיחה גם באתר של כלי זמר מופיע שהיא מבירץ' תאמת שיצא לי לנגן עליה פעם אחת והסאונד היה כזה מפוקס שהייתי בטוח שהיא מייפל..

MAYTAN22

New member
לא בהכרח אחי ואפילו ההפך..

דיברתי מתוך נסיון אומנם חד פעמי אבל כנראה שזה מספיק, חוץ מזה אני חושב שזאת מערכת שהוכיחה את עצמה לא רק ברמה של מתופפים מוכרים כמו וואקל שבטח לא אובייקטיבים..

megahertz

New member
לא על זה דיברתי, אלא על זה שהמוח שלך (ושל

עוד רבים אחרים) אוטומטית עושה את הקישור של: טוב => מייפל (וגם מייפל => טוב) אני ממש לא אומר שסטים ממייפל לא טובים, או שהימאהה הזה לא טוב, סתם מציין את מה שעלה לי בראש. אני, אגב, מנגן על סט בירץ'.

MAYTAN22

New member
אני לא יודע מה אחרים..

חוץ מזה שיש אחלה סטים של בירץ' הכל זה עיניין של טעם אישי.. ואני לא עושה את ההקבלה שתיארת ידידי חח היא אולי מתאימה לאנשים חדשים בתחום

kfirshap

New member
יחד איתך... רק בירץ'

זה עניין של סאונד בלבד אני שם לב טוב בין הסאונד החם והעמוק של המייפל לסאונד היותר קריר והחד של הבירץ' ובוחר בבירץ'...

oovdrumer

New member
מייפל\בירג'

המייפל לעומת הבירג מהדהד ופתוח יותר. לכן הבירג יותר מפוקס. לא סתם הימהה 9000 נקראת רקורדינג, זה פשוט סט מושלם להקלטות. בלי גאפות וג'לים .

Vdrums

New member
יש גם סטים ממייפל שלא צריכים גאפות.

הכל תלוי באיכות התופים. וזה בירץ' לא בירג'...

Bonbon1948

New member
מבחר מצילות למכירה:

לפי התמונה מימין לשמאל: China - Wuhan 16'' - 250. Crash - Buzin Custom Heavy Metal Bebop 16'' - 500. Ride - Bosphorus Gold Series 22'' - 800. Crash - Turkish Rock Beat 16'' - 400. Splash - Zildjian A 12'' - 200. China - Alchemy Proffesional 14'' - 400. Splash - Bosphorus Tradisional Series 8'' - 200. Crash - Alchemy Proffesional 17'' - 550. Splash - Zildjian K 8'' - Sold. Splash - Bosphorus Tradisional Series 10'' - 200. Hi-Hat - Paiste 203 14'' - 350. מחיר מיוחד למי שיקנה יותר ממצילה אחת. 052-2790200 משה. גר בחדרה, מגיע כמעט כל יום לתל אביב.

METAL15

New member
באסה דווקא את הספלאש שמכרת רציתי.

בכמה מכרת אגב (מתוך סקרנות)?

למעלה