חודש לצאת 'עורבני-חקיין' בעברית!

N o R i K o

New member
חודש לצאת 'עורבני-חקיין' בעברית!

אז שאלון קטן לכם, חבריי...
כבר קראתם את הספר באנגלית\כל שפה אחרת? לאלו שקראו - מתכננים לקרוא שוב?
האם תהיו מהראשונים לרכוש אותו, או שתמתינו בנחת ליום פנוי, או למבצע של ארבע ב-100?
ותוך כמה זמן תקראו אותו?
מה אתם הכי מצפים שיקרה? (לאלו שכבר קראו - מה הכי ציפיתם שיקרה?)
מתכננים לעשות קריאה חוזרת של השניים הראשונים כדי לרענן את הזיכרון?
והכי חשוב... כבר התחלתם לספור את הימים?! (31, גו גו גו!)

terrapin

New member
טרלהלה

קראתי באנגלית. לא מתכננת לקנות. יש לי באנגלית.

וויייפייייי

כבר קראתם את הספר באנגלית\כל שפה אחרת? לאלו שקראו - מתכננים לקרוא שוב? כבר קראתי באנגלית את הספר ואני מתכוונת לקרוא אותו בעברית שוב
האם תהיו מהראשונים לרכוש אותו, או שתמתינו בנחת ליום פנוי, או למבצע של ארבע ב-100? לא יודעת אם אני אחכה ל 4 במאה אבל אני גם לא אהיה בהיסטריה רבתי ! ותוך כמה זמן תקראו אותו? אני מניחה של א הרבה
מה אתם הכי מצפים שיקרה? (לאלו שכבר קראו - מה הכי ציפיתם שיקרה?) ציפיתי למתח ולסיום של הכל,רציתי לדעת איך זה יגמר כבר. ונורא רציתי לדעת מה לכל הרוחות קרה שם במעבורת
מתכננים לעשות קריאה חוזרת של השניים הראשונים כדי לרענן את הזיכרון? HG לא אצלי אז אני לא קוראת אבל בשבת התחלתי שוב את CF וכיף לי . והכי חשוב... כבר התחלתם לספור את הימים?! (31, גו גו גו!) בשביל זה יש גם פייסבוק

noa1510

New member

אני פותחת בהודעה כי אני חייבת לשמוע מה אתן אומרות על זה. הספר כבר יצא בעברית, והוא נמכר כבר בצומת ספרים. אני כמעט בטוחה שזה נכון, אבל יש סיכוי קטן שזה שמועות.. מה אתן אומרות?
עכשיו כן.
כבר קראתם את הספר באנגלית\כל שפה אחרת? לאלו שקראו - מתכננים לקרוא שוב? לא!! בגלל זה המתח בשמיים!! האם תהיו מהראשונים לרכוש אותו, או שתמתינו בנחת ליום פנוי, או למבצע של ארבע ב-100? הראשונים. לחלוטין! ותוך כמה זמן תקראו אותו? אני מניחה שאני לא אשן בלילה מהמתח, אז מקסימום יום
מה אתם הכי מצפים שיקרה? (לאלו שכבר קראו - מה הכי ציפיתם שיקרה?) שהוא פשוט לא יאכזב. אני באמת מקווה, כי היא יצרה רף גבוהה מאוד עם הקודמים (הראשון בעיקר!) ואם הסוף יאכזב אותי, מתאים לי מאוד להיכנס לדיכאון מזה
אז מקווה שלא. מתכננים לעשות קריאה חוזרת של השניים הראשונים כדי לרענן את הזיכרון? כן, אבל לא כדי לרענן את הזיכרון, סתם כי אני מכורה
והכי חשוב... כבר התחלתם לספור את הימים?! (31, גו גו גו!) נו ברוור

שוהם! תגובתך לעניין!?

אני אישית לא שמעתי על זה ואני מכירה כמה מוחכרים של צומת שהיו אומרים לי את זה ...

noa1510

New member
כן? אז זהו, זה היה נשמע קצת מופרך

אבל 5 חברות שונות שלי סיפרו לי את זה בסיטואציות שונות לגמרי, בכזה ביטחון שכבר התחלתי להאמין לזה..
לא? טוב נו, נשאר עוד קצת לשרוד

N o R i K o

New member

אני גם אחת שנכנסת לדכאונות. ביום שסיימתי לקרוא את הספר השלישי (אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול, זה היה יום שני- 23.5, והיינו אחרי מטווחי לייזר בלשכה...) נראיתי כאילו אני בשבעה. כל שניה מישהו אחר בא ושאל אותי מה קרה לי XDDD ואז התחלתי לייבב לו "אבל למה ____%@ |ספויילרים|"

noa1510

New member
באסה הא?

אני מנצלת את ההזדמנות
את יכולה לענות לי רק בכן ולא על כמה שאלות? חוץ מ3 שהיא לא שאלת כן ולא.. (בכל זאת אני לא רוצה להרוס לעצמי את כל הספר, אז רק קצת
) 1. אחד מהם יהיה עם קטניס בסוף נכון? (גייל ופיטה) 2. מישהו חשוב מת\ חותכים לו את הלשון (
)? 3. הסוף יותר לכיוון הקיטשי כייפי או הטרגי שאת קצת בשוק ממנו? תנקס

N o R i K o

New member
MJ

1. מן הסתם P: 2. מן הסתם 2 P: 3. אני לא בשוק מהטראגיות שבסוף, אני פשוט חושבת שההשלכות שהיו צריכות לקרות אחרי הטרגדיה שקרתה לא קרו ובמקום זה סוזאן קולינס התחרפנה על כל השכל ובהתאם לכך קטניס. היי, לא קראת את כל ההודעות החופרות שלי כבר על מה קורה ומה לא? XD הגבת אליהן, איך פספסת את זה? XD

noa1510

New member
עוד בעייה שלי בין השאר..

אני סנילית. יש לי זיכרון של דג!
אז גם אם קראתי, אני פשוט לא זוכרת שקראתי, רק כשאני קוראת שוב אני קולטת שזה מוכר לי..

N o R i K o

New member
איזה מצחיקה את

כאילו, הגבת על ההודעה שבה אני מספרת על הספויילר הנוראי בעולם ואיך הוא התגלה לי, ואת לא זוכרת אותו?!

noa1510

New member
אמ...
תזכירי לי?

אני פשוט חושבת ויודעת כל כך הרבה דברים כבר שהכל מתבלגן לי בראש... אז יוצא שאני שוכחת מלא, וזוכרת רק חלק..

hollypop girl

New member
הייתי אתמול בשני חנויות ספרים ולא. אני מניחה

שכשהוא יצא יפנו בישבילו מדף מיוחד (כמו שעשו להארי פוטר ודמדומים) כי זה רב מכר שלכולם ברור שיימכר במהירות ובכמויות גדולות.

KerenLin

New member
נוי את משעשעת

כבר קראתם את הספר באנגלית\כל שפה אחרת? לאלו שקראו - מתכננים לקרוא שוב? כן קראתי. וכן אקרא שוב האם תהיו מהראשונים לרכוש אותו, או שתמתינו בנחת ליום פנוי, או למבצע של ארבע ב-100? תלוי. אולי אלך לחנות שבה עבדתי ואשאיל אותו או אקנה אותו בהנחה, תלוי באיזה מבצע הוא יהיה (והוא מודן, ככה שככל הנראה יהיה במבצע) ותוך כמה זמן תקראו אותו? את שני הראשונים לקח לי יום ביחד. אז מניחה שיומיים כי עומס של עבודה וזה מה אתם הכי מצפים שיקרה? (לאלו שכבר קראו - מה הכי ציפיתם שיקרה?) לא רוצה להיכנס לזה, עצוב לי מידי ): מתכננים לעשות קריאה חוזרת של השניים הראשונים כדי לרענן את הזיכרון? האמת שקראתי את הראשון שוב לא מזמן, ומאחר ששני הספרים שלי לא אצלי קצת יהיה לי קשה לקרוא אותם שוב. אבל כן, אקרא אותם בסופו של דבר יחד (אגב, קריאה חוזרת עשיתי לפני שקראתי אותו באנגלית) והכי חשוב... כבר התחלתם לספור את הימים?! (31, גו גו גו!) לא.

Ayelet 363

New member
עונה

כבר קראתם את הספר באנגלית\כל שפה אחרת? לאלו שקראו - מתכננים לקרוא שוב? לא. האם תהיו מהראשונים לרכוש אותו, או שתמתינו בנחת ליום פנוי, או למבצע של ארבע ב-100? לא יודעת. אני לא קוראת באותו באנגלית כי קודם כשקראתי השאלתי מחבר הולקח לי הרבה זמן לקרוא אז היה לי לא נעים לבקש גם תא השלישי. היא אמרה שהיא בכלל שכחה ממנו וזה לא נורא, ואחותי גם אמרה שלקח לי זמן להחזיר לה כי החברה הזו התגייסה אז לא יכלתי לפגוש אותה, אבל עדיין הרגשתי רע לבקש את השלישי. הנושא עלה עם החברה שהשאילה לי, אבל הבנתי ממנה שהי אחושבת שאני מחכה לעברית ולא יהה לי נעים לבקש אז נתתי לזה להיראות כך, אפילו שלא אמרתי את זה. ותוך כמה זמן תקראו אותו? לא יודעת. תלוי כמה זמן יהיה לי. מה אתם הכי מצפים שיקרה? (לאלו שכבר קראו - מה הכי ציפיתם שיקרה?) אין לי מושג.
מתכננים לעשות קריאה חוזרת של השניים הראשונים כדי לרענן את הזיכרון? תלוי מתי סוף סוף אזכה לקרוא אותו. והכי חשוב... כבר התחלתם לספור את הימים?! (31, גו גו גו!) לספור את הימים רק ידכא אותי.

גיני1998

New member
עונה

כבר קראתם את הספר באנגלית\כל שפה אחרת? לאלו שקראו - מתכננים לקרוא שוב? נופ האם תהיו מהראשונים לרכוש אותו, או שתמתינו בנחת ליום פנוי, או למבצע של ארבע ב-100? ביום שהוא יוצא אני הולכת לקניון יש אחרי בית ספר.אני מקווה שישאר משו XP ותוך כמה זמן תקראו אותו? מהרגע שהוא ביד שלי עד הרגע בו אסיים :) גם בדרך הביתה מה אתם הכי מצפים שיקרה? (לאלו שכבר קראו - מה הכי ציפיתם שיקרה?) יותר גייל.מצילים את פיטה.ופיניק! D: מתכננים לעשות קריאה חוזרת של השניים הראשונים כדי לרענן את הזיכרון?כדי לרענן? אני מוכנה למבחן מיצ"ב מקיף על ציטוטים וסיטואציות בכל רגע ;) והכי חשוב... כבר התחלתם לספור את הימים?! (31, גו גו גו!) ברור! אני וחברה שלי נפגשות בביתספר ככה: אומייגד הילה!!! 21\(הימים הארורים שנותרו) ימים!!!!!!!!!!!!!!!!

יאיי!!!

כבר קראתם את הספר באנגלית\כל שפה אחרת? לאלו שקראו - מתכננים לקרוא שוב? עוד לא קראתי בכלל
האם תהיו מהראשונים לרכוש אותו, או שתמתינו בנחת ליום פנוי, או למבצע של ארבע ב-100? אני אקבל אותו ראשון בגלל שאני עובד בצומת ספרים
ותוך כמה זמן תקראו אותו? מהר מאוד חחח מה אתם הכי מצפים שיקרה? (לאלו שכבר קראו - מה הכי ציפיתם שיקרה?) לא יודע...מצפה להיות מופתע ופליז שקטניס תהיה עם גייל בסוף! מתכננים לעשות קריאה חוזרת של השניים הראשונים כדי לרענן את הזיכרון? את הראשון לא, אבל אני מתלבט אם לקרוא את השני שוב... והכי חשוב... כבר התחלתם לספור את הימים?! (31, גו גו גו!) ברור! עוד הרבה לפני

ringo333

New member
זה יוצא בידיוק יום לפני יום הולדת של חברה שלי

כבר קראתם את הספר באנגלית\\כל שפה אחרת? לאלו שקראו - מתכננים לקרוא שוב?לא, אבל אמא שלי קראה.......
האם תהיו מהראשונים לרכוש אותו, או שתמתינו בנחת ליום פנוי, או למבצע של ארבע ב-100?אני ארכוש אותו, ואשמור אותו ליום שבו לא יהיו לי שיעורי בית מזורגגים, ביום גשום, מתחת לפוך עם שוקו חם וקרמבו.
ותוך כמה זמן תקראו אותו?אני ארסן את עצמי ולא אקרא אותו בשעתיים.
מה אתם הכי מצפים שיקרה? (לאלו שכבר קראו - מה הכי ציפיתם שיקרה?)שגייל וקטניס יהיו ביחד ולא יהיו יותר את משחקי הרעב ושלא יותר מידי מוות של דמויות אהובות...בקיצור: הפי אנדינג.
מתכננים לעשות קריאה חוזרת של השניים הראשונים כדי לרענן את הזיכרון?כן, אני כבר קוראת עכשיו את הראשון.
והכי חשוב... כבר התחלתם לספור את הימים?! (31, גו גו גו!)בוודאי. רשימת סמיילים של תומר המלך: היום היה יום
ובגלל זה אני אוכל
ואתחבא מתחת ל
של הדרדסים ואז אני אגלה לגרגמל את המקום של הכפר שלהם ואקבל הרבה
ואז אני אהפןך ל
על ידי שוחד ואז אני אלך ל
אחר כך
יעבור לידי וכל הכסף שלי יסרף ואני אהיה עני והדבר האחרון שישאר לי זה
ו
שלי . אז אני אלך לצוד
קטן וכחול , ואז ראיתי את להקת QUEEN
אחר כך אני אלך
ואז