ימי הולדת ואירועים

giggly1

New member
עוד מעט יום הולדת 3

התאומים
שלי חוגגים עוד מעט יום הולדת 3, ומאד מצפים לזה, ואני בהתלבטות קשה איך לחגוג. נזמין בערך 10 ילדים בגילאים 2-3 וההורים שלהם, כלומר די הרבה אנשים. בבית אין לי מקום. במשחקיה לא רוצה כי כל הילדים מתפזרים וההורים רצים אחריהם וזה לא ממש יום הולדת זה סתם בילוי של יום שבת בבוקר. הילדים די מפחדים מכל מיני מפעילים (להגיד לכם את האמת גם לא פגשתי מוצלחים) אז גם זה לא בא בחשבון. אני לא ממש יצירתית אז בבקשה תצילו אותי, יש רעיונות? תודה מראש על התשובות

e y a l d

New member
אולי פארק או גינה ציבורית

עם כמה מתנפחים ופעילות נוספות כמו תחנות משחק: באולינג, בועות סבון מיוחדות וכדומה..

מה דעתכן? התייעצות

היי בנות, יודעת שאיתכן אפשר להתייעץ... לביתי היתה יום הולדת לפני כחודש וחצי בערך ומכיוון שהתחילה השנה גן עירייה חדש (גיל 4) לא חגגנו לה עם החברים מהגן למרות שהיא רצתה ומאוד התחברה עם ילדים חדשים, אלא חגגנו לה בבית רק אנחנו והסבים-סבתות. בגן עשו לה יום הולדת עם עוד חברה כמובן ללא הורים אבל נראה שהיה נחמד לפי התמונות הרבות שצילמה לנו הגננת. בתחילה חשבנו לעשות לה משהו עם מפעילה או בסגנון אבל ראינו שאף אחד בגן עדין לא עשה ולא היו עדיין ימי הולדת אז גם לא ידענו מה תהיה ההיענות ודי חיכינו עם זה.. כרגע מתחילים הימי הולדת וכבר לחודש ינואר מתוכננים 3 ימי הולדת ויחד עם זאת כמובן השיחות בגן סובבות סביב זה..הילדים שיש להם יום הולדת בחודשים הקרובים מדברים על זה שיעשו להם בגימבורי וכדומה ואנחנו מרגישים שאולי היינו צריכים לעשות לילדה לפחות משהו עם ילדי הגן כי זה גיל שמאוד מבינים כבר ומדברים על זה ועכשיו יתחילו הימי הולדת מהגן.. הייתן עוד עושות לאחר כחודש או יותר? מה הייתן עושות ? מה דעתכן? או שלא הייתן מתרגשות מזה שמדברים בגן ומלהיבים על הימי הולדת ואומרות משהו לילדה? יש לציין שמאוד רצינו להזמין לה את החברות שלה מהגן (ויש איזה 6 כאלו שהיא מאוד אוהבת ונקשרה אליהם) אבל לא רצינו לגרום לפילוג בגן והעלבויות ולכן לא עשינו את זה.. בקיצור, אשמח לשמוע את דעתכן , תודה ויום נעים

בּלו

New member
שאלה - האם יש דרישה מצד הילדה?

כי אם זה רק מהצד שלכם, הייתי מוותרת. יש לכם עוד מספיק מסיבות יום הולדת בעתיד.

ליאור53

New member
אנחנו חיכינו לגיל 5

לא ראיתי צורך לעשות בגיל 4. לא הייתי מתרגשת ממה שאומרים בגן, כי יגידו עוד הרבה דברים.. אגב, אנחנו חיכינו חודש וחצי בערך, כי שחר נולד בתחילת ספטמבר, ורצינו לחלק הוצאות ולעשות יחד עם עוד חבר.

אנחנו סגרנו בסוף בקטקטים

המקום יעלה לנו 250 ( 10 ילדים ו 20 מבוגרים ) החלטנו על כיבוד קל ( מאוד ) שיוביל אותנו לעלות כוללת של 500 ש"ח אם הייתי עושה בבית הייתי מכינה ארוחה רצינית ואז רק האוכל היה עולה 500+ בכל מקרה נשמח לראות אתכם בחגיגה

חגיגות בגן.....שאלה

השנה אנחנו חוגגים בגן שנתיים , פעם ראשונה שחוגגים בגן אצלנו עושים או ביום חמישי או ביום שישי והשישי תפוסים בקרוב אז אנחנו עושים בחמישי באים ב-9:30 עם הילדה שעה פעילות וחזרה לשיגרה .... אשמח לשמוע איך חוגגים בגנים פרטיים אחרים , עצות, תובנות ....? תודה

מה בדיוק השאלה?

כלומר, עצות או תובנות לגבי מה? אני רגילה לימי הולדת בשישי בבוקר אבל גם הם בנויים על רעיון דומה של להביא את הילד בבוקר כרגיל, להצטרף לשעה וללכת. לאסוף כרגיל. השנה חוגגים בלי הורים בשני הגנים וזה בעיני מאכזב נורא. :(

kramerkaren

New member
אצלינו זה אמצע שבוע,

באים בבוקר עם הילד, פעילות של כשעה וההורים הולכים. היינו בגנים של ימי ששי, היינו בגנים של תחילת יום, היינו בגנים של סוף יום, היינו בכל ימי השבוע. אין המון חוקיות. אילו עוד עיצות את מחפשת?

קימי3

New member
עזרה לקראת יומולדת 2

פתאום נפל האסימון...זה ממש מתקרב מתחשק לי לעשות לאביגיל יומולדת דייגו (אפשר שיהיו גם דורה, גורי היגואר וכו) (ilym את ההשראה שלי...) ממה להתחיל? כלים ח"פ ומפה, מפיות-איך עושים? מאיפה משיגים? עוגה: חשבתי לא להכין עוגה גדולה עם תמונה אכילה, פחות מתחברת לזה. אז חשבתי אולי בראוניס עגולים (יש לי תבנית סיליקון וזה יוצא חמוד ויפה) שעל כל אחד מהם אולי כן אני אשים תמונה אכילה (לא יודעת, איכשהו כשזה בקטן נשמע לי יותר יפה) גיסתי אמרה: תשימי דגלון קטן עם תמונה של דייגו אבל נשמע לי מסוכן לקטנטנים הקיסם. בלונים עם דמויות דוקא פשוט למצוא, שלט קישוט...נראה לי שזהו. עוד משהו? אשמח לעוד רעיונות...אני לא מי יודע מה יצירתית...אז אני פתוחה להצעות תודה יעל

kramerkaren

New member
רעיון לדמויות

בזמנו תומר רצה קאפקייקס של חבורת איינשטיין. פשוט הורדתי את הדמויות מהמחשב, הדפסתי, כתבתי מאחורה משהו בסגנון של "תודה שחגגתם איתי יום הולדת 3, נפגש בשנה הבאה, תומר", ניילנתי והדבקתי למקלות ארטיק קטנים (קונים בכל חנות יצירה). אפשר על הדרך לחורר כל תמונה כזאת ובסוף להשחיל שרוך ולתת להם שרשרת מתנה, או להדביק סיכת בטחון עם דבק חם, ואז יש להם סיכה ששמים על בגד. עוד רעיון - יש ביצי הפתעה של דורה ובכל ביצה יש דמות קטנה, אפשר לקנות ולשים. צלחות ח"פ ראיתי בהרבה מקומות. אם תגגלי צלחת דורה את תמצאי די הרבה. אם יש לך צלחות צבעוניות, את יכולה גם מפה חלקה, אבל יש גם שפע מפות דורה ושות'. כאחת ההפעלות את יכולה להדפיס תמונות לצביעה...או שיקשטו מפה...

קימי3

New member
תודה

הרעיון עם מקלות הארטיק-לא הבנתי בדיוק, עשית בעצם שלט קטן על הקאפקייק? נשמע ממש חמוד תודה

kramerkaren

New member
בדיוק שלט קטן על קאפקייק

(אפשר על קיסם, אבל מקל ארטיק, יש קטנים, נראה לי פחות מסוכן). יוצא מאוד חמוד.

למעלה