קטעי צפייה, בלוגים, כתבות

Ofra le

New member
קטעי צפייה, בלוגים, כתבות

כל הקישורים לאח הגדול
סרטונים
בלוגים
כתבות
תמונות
סקרים
שאלות
תשובות
הכל בכל מכל על ה א ח ה ג ד ו ל

טוטיקית

New member
תגידו מה שתגידו על יעל, היא מרשימה בשלווה שלה

קוראים לה מכשפה, מניפולטורית, אני לא רואה את זה ואם היא הייתה כזו היא לא הייתה מפסיקה ללכלך על אביבית בניסיון לסחוט אהדה מהקהל בשבוע שעבר. היא כזו down to hearth , אישה שרואה את החיים בפרופורציות הנכונות. להזכיר לכם כמה שרה לא הפסיקה ללכלך כשהייתה על הגריל? ולא רק היא, כמעט כולם מאבדים את זה מהלחץ. אני אוהבת את יעל והיא בהחלט תחסר לי בבית.

24שעות1

New member
יעל - בכל התוכנית היה לי יחסי אהבה שנאה לגביה

ובהחלט תחסר בבית. רציתי מאד שתודח ולפעמים מאד רציתי אותה בבית

bibaso

New member
ליעל עשו רצח אופי בפורום

אמנם היא הגזימה בכמות הליכלוכים על אנשים שלא באו לה טוב, התוכן היה נכון ומוצדק, האובססיביות שלה כלפיהם - לא תמיד. כשהיא תופסת מישהו היא לא מרפה, ולא באמת נותנת צ'אנס שני לבנאדם. אלו בעצם הטענות האישיות שלי כלפיה, אבל מכאן ועד מה שעשו לה בפורום המרחק רב, הרצח אופי שעשו לה הרבה יותר קיצוני ממה שהיא עצמה עשתה בבית.

bibaso

New member
אין לי בעייה עם הטינה

אני לא מצפה שמישהו יצטער שהיא יצאה, רציתי רק לשים דברים בפרופורציה הנכונה.

שן תחת שן ועין תחת עין

היא פיזרה רעל הנהיגה החרמות השתלחה באנשים בלי חשבון ורצחה אופי של דיריים- שתצפה לפגיעה ושהדבר יבואו גם מהצד השני.....

bibaso

New member
זה סתם סיסמאות

היא לא עשתה יותר ממה שכתבתי, ומה שעשתה לברי וללירון היה מסיבות מוצדקות אך במינון מוגזם. לא היה שום דבר שיכול להתקרב להגדרה חרם, זו עוד אחת מההתבטאויות העדריות וחסרות הבסיס של הפורום.

מה קשור לסיסמאות ולעדריות ??

לא הבנתי איך זה קשור אבל שיהיה... היא מלכלת בלי שום מחשבה על אף אחד בלי חשבון אז למה שאני לא יגיד דברים קשים עליה אין סיבה זה מגיעה לה

bibaso

New member
אני לא רוצה לחזור על עצמי אז רק אדגים את

העיקרון - מבחינתי זה כאילו לוקחים גנב ומתייחסים אליו כמו לרוצח, ואני מנסה לזעוק שהוא רק גנב, לא רוצח.

היא הסיתה אנשים נגד אדם אחד זה נקרא חרם

גם אם אל איימה על אנשים אחרים שאם ידברו אם ברי/זיוה/דוד/יוסי/לירון אז הם ירחמו גם הם היא עשתה את זה בדרך מתכוחמת עם לשון חלקה בלי להתכלכך עם הרבה אנשים בבת אחת אלה רק עם אחת (אגב קמצת מוזר שהיא שנאה ולא הסתתדרה עם ככ הרבה אנשים קצת מעיד על אופיה הדוחה לא ?)

bibaso

New member
המשפט הראשון שכתבת הוא שקר גס

ובקשר לשאלה בסוף - : זה שכל הבית אוהב אותה ומתבאס שהלכה קצת מעיד שטעית לא ??

טוויגיי

Well-known member
כשיעל החליטה למחוק את יוסי דאגה טוב טוב

לשטוף את מוחם של כל!!! הדיירים ללא יוצא מן הכלל והתנדבה תוך כדי לתת לו ללטף את שיערה- צביעות+רוע כשיעל החליטה לשים x על קים מאז שיצא עליה - על כי לא צריך קואצ'רית - דאגה ליידע "חברים" טובים שלו איתם, רגב, יאנה על הריב ביניהם (מאחר וחיכתה לרגע לצאת עליו בשל יציאה זו) ותיארה אותו תוך ליגלוג בחזרתה על דבריו של קים, אין בה שמץ!!! של נאמנות, שמץ של איכפתיות מאנשים! בדיוק כפי שניסתה ללא הרף לדחוף את יאנה לזרועותי של קותי ועכשיו כשישה עם אסי וארז אמרה שקותי ויאנה זה תאונת דרכים מה עוד צריך. היא מכשפה אמיתית

למעלה