סקר-איך אתן שומרות על הגזרה?

Spiritual Love

New member
סקר-איך אתן שומרות על הגזרה?

קוראת סמויה פה בדרך כלל,חשבתי על סקר כזה שאמנם לא קשור לאופנה ובגדים,אבל כן באופן כללי קשור למראה חיצוני. 1. שומרות על תזונה נכונה-קלוריות,נקודות? או שאוכלות מה שבא לכן?[יש בכלל אנשים כאלה? או שזה מיתוס?
] 2. רוצות לרדת במשקל? או שרק לשמור על המשקל? 3. עושות ספורט-חד"כ\חוגים\הליכות בחוץ? 4.אם כן כמה פעמים בשבוע ואיזה סוג פעילות? 5.למתאמנות בחד"כ-עושות אימוני כוח ומשקולות או שמעדיפות חוגים למינהם? (פילאטיס וכו'?)

shmickey

New member
ברוכה הבאה!

אז ככה, 1. שומרות על תזונה נכונה-קלוריות,נקודות? או שאוכלות מה שבא לכן?[יש בכלל אנשים כאלה? או שזה מיתוס?] מאוד משתדלת לשמור על תזונה נכונה, ירדתי בזמנו הרבה במשקל עם שומרי משקל ולכן עד היום גם אם אני רוצה וגם אם לא, איפושהו תמיד אני סופרת נקודות. אצלנו במשפחה יש נטייה חזקה מאוד להשמנה, וברגע שמפסיקים לשמור רואים את זה די מהר.. 2. רוצות לרדת במשקל? או שרק לשמור על המשקל? למרות שבטח זה יעורר (שוב) מחלוקת, הייתי מאוד שמחה לרדת את ה7 קילו שעליתי מאז החתונה. כרגע אני לא עושה הרבה בשביל זה, מחכה לאנרגיות שיחזרו.. 3. עושות ספורט-חד"כ\חוגים\הליכות בחוץ? לצערי הרב לא
4.אם כן כמה פעמים בשבוע ואיזה סוג פעילות? - 5.למתאמנות בחד"כ-עושות אימוני כוח ומשקולות או שמעדיפות חוגים למינהם? (פילאטיס וכו'?) כמו שאמרתי לא הולכת לחדר כושר, אבל כשהלכתי בעברי עשיתי בעיקר אימוני מכשירים וריצות, לא הלכתי לחוגים..

נעים להכיר

1. שומרות על תזונה נכונה-קלוריות,נקודות? או שאוכלות מה שבא לכן?[יש בכלל אנשים כאלה? או שזה מיתוס?] קשה להגיד ששומרת, יש לי חולשה לפיצה וממתקים. הבעיה היא שאני אלרגית לקמח לבן, חלב פרה, אוכל מטוגן, צבעי מאכל... כך שכשאוכלת כל מה שבא לי משלמת על זה ביוקר. צמחונית אז כשאני יותר אוהבת את עצמי ויש לי כח להשקיע אוכלת ארוחות מאד בריאות ומזינות. 2. רוצות לרדת במשקל? או שרק לשמור על המשקל? אין לי שום רצון לרדת במשקל, אני בריאה ואוהבת איך שהגוף שלי נראה. לא אכפת לי לעלות אם זה בזכות עליה במסת שריר. מעבר לזה אני חושבת שמשקל הוא עוד פרמטר אחד מרבים ולאו דווקא משקף בריאות. 3. עושות ספורט-חד"כ\\חוגים\\הליכות בחוץ? תמיד פעילה, התחלתי לא מזמן חדר כושר ונהנית שם מאד! חוץ מזה- יוגה. ובקיץ טרקים. 4.אם כן כמה פעמים בשבוע ואיזה סוג פעילות? חדר כושר 3 פעמים בשבוע בערך. יוגה פעם אחת או פעמיים (יוגה "רגועה", לרוב שיבננדה). הייתי שמחה לחזור לרקוד בלט אחרי שנתיים הפסקה אבל לא בטוחה שזה יסתדר יחד. 5.למתאמנות בחד"כ-עושות אימוני כוח ומשקולות או שמעדיפות חוגים למינהם? (פילאטיס וכו'?) אימוני כח קוראים לזה? רצה כחימום ואח"כ עושה מכשירים כמו פרפר לידיים ועוד כמה ומכשיר שלא יודעת את שמו לרגליים. גיליתי את המכשיר הזה שעוזר לבחורות לעשות מתח והתלהבתי מאד- מקווה בקרוב להצליח לעשות מתח נורמלי (ככה זה כשאת גדלה עם שני אחים ספורטיביים). אף פעם לא הצלחתי להתחבר לפילאטיס ודומיו. מאז שהתחלתי להתאמן נהיו לי שרירים בידיים ואני פשוט מתה על זה שאני יכולה לעשות שריר ואשכרה רואים גבעה קטנה

MayFebruar

New member
סקר כלבבי

1. שומרת. אוכלת בריא, לא אוכלת ולא שותה ג'אנק ולא מכניסה הביתה. מכינה מה שאני יכולה בבית (למשל אנחנו לא קונים לחם בכלל כי אני אוהבת לאפות). 2. שומרת. אני מרוצה מאיך שאני נראית. 3-5. חדר כושר שלוש פעמים בשבוע. אירובי (זומבה, אירובי קרדיו, מה שיש...) ומשקולות. הלכתי גם לפילטאיס (מומלץ!) אבל ביטלו את הכיתה
משקולות 3 פעמים בשבוע, אירובי פעמיים (יומיים בשבוע אני הולכת לשתי כיתות אחת אחרי השניה). אני הולכת רק לכיתות כי זה נותן לי הרבה יותר מוטיבציה ללכת, ולדעתי גם עובדים יותר 'כמו שצריך' במיוחד במשקולות. בנוסף לחד"כ- בחורף בעלי ואני גם גולשים קרוס-קאנטרי סקי מתי שבא וכשיש תנאים טובים (גרים בנורבגיה). בקיץ רוכבים על אופניים. והליכות בדר"כ פעם בשבוע בכל עונות השנה

3/4 סמויה אבל עונה

מנסה להשתלב פה
גם קיבלתי הערה שאם באתי אני צריכה לכתוב
1. אני בעקרון משתדלת לא לאכול אוכל מעובד, נמנעת כמעט לחלוטין ממתוק ומפחמימות לבנות - קמח לבן, סוכר וכו' אבל לא סופרת קלוריות, נקודות ושות' 2. אני רזה אז לא
וגם הצלחתי לחזור למשקל טרום הריון
חזרתי למשקל הזה לפני חצי שנה, כשהבת שלי היתה בת שנתיים וחצי 3. אני עושה קלנטיקס, דומה לפילאטיס זו השיטה עליה מבוסס סטודיו C אני גרה בארה"ב אז אין לי סטודיו C ואני עושה לפי ה-DVD בבית 4. כשהתחלתי לעשות קלנטיקס בינואר השנה עשיתי 6 פעמים בשבוע, שעה כל יום ויום מנוחה אחד לשבוע אחרי שהגעתי למשקל יעד וחזרתי למימדי אני מתחזקת פעמיים-שלוש בשבוע 5. שונא חדרי כושר יחיה

bliss1989

New member
עונה גם.

1. שומרות על תזונה נכונה-קלוריות,נקודות? או שאוכלות מה שבא לכן?[יש בכלל אנשים כאלה? או שזה מיתוס?] תזונה נכונה,סופרת קלוריות. 2. רוצות לרדת במשקל? או שרק לשמור על המשקל?לרדת במשקל...הדרך ארוכה :) 3. עושות ספורט-חד"כ\חוגים\הליכות בחוץ? נרשמתי לחדר כושר,כרגע עושה בעיקר אליפטיקל 4.אם כן כמה פעמים בשבוע ואיזה סוג פעילות? 3-4 פעמים. שוב,הרוב זה אירובי כי עדיין לא ביקשתי תוכנית אימונים שכוללת גם כוח. 5.למתאמנות בחד"כ-עושות אימוני כוח ומשקולות או שמעדיפות חוגים למינהם? (פילאטיס וכו'?) בקטע הזה אני בהתלבטות. מה עדיף-אימוני כוח או פילאטיס?
למרות שאתמול דווקא ממש רציתי ללכת לפילאטיס ראיתי שכולם ממש מבוגרים וחזרתי הביתה(אחרי שעשיתי אירובי 45 דק' אליפטיקל) אבל מנגד-משקולות וכאלה,האם זה באמת משמעותי וחשוב לבחורות? במיוחד שכרגע יש עליי עודפים שעליי להוריד.

מנסיוני האישי עם עצמי

דיסקליימר - אני לא סובלת אימוני כוח יש לי נטייה למסת שריר גבוהה ומשקולות מנפחות אותי אני יודעת שמאמני כושר אומרים שמשקולות במשקל נמוך לא מנפחות עובדתית אותי משקולות מנפחות ואני מעדיפה מראה מעוצב וארוך כמו של רקדנית ולא מראה שרירי עניין של טעם
אני חושבת שכדאי לשלב פעילות אירובית אינטנסיבית שורפת שומן עם אימון שעובד על חיזוק שריר אבל גם על גמישותו והארכתו: פילאטיס, יוגה, קלנטיקס, סטודיו C וכו'

sheffys1

New member
מאוד מאוד חשוב לשלב אימוני כח עם אירובי

וכשאני אומרת "אימון כח" אני לא בהכרח מתכוונת למשקולות. זה יכול להיות פילאטיס, יוגה או כל אימון עיצוב שאת מחברת אליו. אני אישית עושה משקולות, כי אני אוהבת את הגיוון והאתגר (ואני משלבת עם זה גם עבודה על יציבה), אני שונאת את רוב השיעורים בכיתה ופילאטיס בקבוצות גדולות לא מתאים לי (ובקבוצות קטנות - ובכן, אני ממש לא יוכלה להרשות לעצמי לשלם עוד כסף כשאני מוציאה כ"כ הרבה על חד"כ). אני יכולה להגיד לך מנסיוני האישי (וכמו שחציל חריף כתבה לך - זה אישי), שאני מנסה להשתמש במשקולות הכבדות ביותר שאני יכולה, ואני בטוח מרימה הרבה יותר משקל מרוב הנשים בחד"כ, ואני ממש לא מנופחת. לעבודת כח יש שני יתרונות: היא מעצבת ומחטבת, וגורמת לגוף להראות "אסוף" יותר. היא בונה מסת שריר, וככל שמסת השריר גבוהה יותר, את שורפת יותר קלוריות (בין אם באימון אירובי ובין אם סתם במנוחה...)

ברוכה הבאה

1. אני סופרת קלוריות. בעיניי מה שחשוב בתזונה זה הפיקוח: כמה נכנס, כמה יוצא. איך - כל אחת ומה שנוח לה. לי הכי קל לעבוד עם קלוריות. 2. כרגע לרדת עוד קצת ואז לשמור. 3. כן. רצה 5-6 פעמים בשבוע במשך שעה, מתכוונת לקנות אליפטיקל ביתי בקרוב. 4. .. 5. לא... רק אימון אירובי...

sheffys1

New member
אני תמיד חשבתי שכשמכניסים הביתה מכשיר כושר...

ישר מגיעה הפיה שהופכת אותו לקולב
עבורי - עצם היציאה מהבית מדרבנת אותי לעבוד...

אני הפוכה. המחשבה שצריך להתלבש, לצאת,

לנסוע, לחנות.... אני עייפה עוד לפני שהתעמלתי
היה לי בעבר אליפטיקל בבית וזה היה פשוט אליפות מבחינתי. מאוד רוצה שוב.

sheffys1

New member
טוב - אני לא נוסעת ולא חונה

החד"כ במרחק הליכה מהבית (וזו גם הסיבה העיקרית שחידשתי שם את המנוי, כי השירות שם על הפנים
)

Zorikit

New member
נהדר!

1. שומרות על תזונה נכונה-קלוריות,נקודות? או שאוכלות מה שבא לכן?[יש בכלל אנשים כאלה? או שזה מיתוס?] אני שומרת על מה שאני מכניסה לפה, אוכלת בריא לפי מה שאני מאמינה שהוא בריא ונכון עבורי. ויש אנשים שאוכלים מה שבא להם, אחותי. 2. רוצות לרדת במשקל? או שרק לשמור על המשקל? אני עליתי קצת במשקל בגלל איזו מחלה נוראית :/ אז אני רוצה פשוט לרדת קצת כדי לחזור למשקל הטבעי שלי... 3. עושות ספורט-חד"כ\חוגים\הליכות בחוץ? אני עושה המון ספורט. 4.אם כן כמה פעמים בשבוע ואיזה סוג פעילות? בין 3-5 פעמיים בשבוע אני עושה שעה אירובי ועוד שיעור פילאטיס פעם בשבוע. 5.למתאמנות בחד"כ-עושות אימוני כוח ומשקולות או שמעדיפות חוגים למינהם? (פילאטיס וכו'?) לא זה ולא זה. אני הכי אוהבת להתאמן אירובי על קרוס/אלפטיקל/אופניים. אבל פילאטיס ממש ממש מחטב. אימוני כוח אני לא אוהבת. התאמנתי המון שנים אימוני כוח והגעתי למסקנה שאחרי שאני יורדת למשקל מסויים האימוני כוח גורמים לי להעלות מסת שריר בגלל התזונה שלי והגנטיקה שלי ואני לא אוהבת את המראה שזה נותן לי, לכן החלפתי את זה בפילאטיס.

sheffys1

New member
גמני

1. שומרות על תזונה נכונה-קלוריות,נקודות? או שאוכלות מה שבא לכן?[יש בכלל אנשים כאלה? או שזה מיתוס?] שומרת. מקפידה לבשל בריא עם אחוזי שומן נמוכים, ומקפידה לאכול מכל אבות המזון והרבה מאוד ירקות. מצד שני - לא נלחמת באהבה למתוק ובהחלט מספקת את היצר, אבל משתדלת לעשות את זה מתוך תכנון ולהנות מכל ביס. 2. רוצות לרדת במשקל? או שרק לשמור על המשקל? מנסה להפטר משלושה קילו. כמו שאמרתי - מנסה. כשאני באמת ארצה, זה ירד... 3. עושות ספורט-חד"כ\חוגים\הליכות בחוץ? חד"כ 4.אם כן כמה פעמים בשבוע ואיזה סוג פעילות? 3 אימוני חד"כ בשבוע 5.למתאמנות בחד"כ-עושות אימוני כוח ומשקולות או שמעדיפות חוגים למינהם? (פילאטיס וכו'?) כל אימון שעתיים (לפעמים אני מפצלת אימון ליומיים): שעה משקולות (כולל חימום ובטן) ושעה אירובי (עצמאי על AMT/אליפטיקל או ספינינג). לא סובלת שיעורים עמוסים בכיתות.

@יעל@

New member
עונה

עונה מהצד השני 1. אני אוכלת מה שבא לי אבל גם לא אוכלת זבל. 2. אני רוצה לעלות! למישהי יש 5 ק"ג להביא לי? אפשר גם יותר
3. שנה שעברה עשיתי מנוי לחדר כושר ל 3 חודשים, אולי זה יעזור לי לעלות קצת במשקל, ואח"כ לא חידשתי. 4. לא עושה. 5. הייתי עושה משקולות

Capelli Neri

New member
סקר מעניין

1. אני מהאנשים האלה שאוכלים מה שבא להם...אבל באופן טבעי אני אוכלת די בריא. אני מאוד אוהבת שוקולד, פעם הייתי מספקת בחופשיות את היצר הזה, היום אני פחות קונה שוקולד לבית, בעיקר כי זה מבאס לקנות ולסיים את הכל תוך יום... 2. לאחרונה עליתי כמה קילו, וממשקל מאוד נמוך אני עכשיו במשקל תקין. לא רוצה לרדת, רק רהייתי וצה שיהיה לי טוסיק קטן יותר :) 3. התחלתי לאחרונה למרות שתמיד אהבתי ספורט. הולכת המון ברגל באופן יומיומי, והולכת לחדר כושר. 4. חדר כושר 3 פעמים בשבוע, רצה (כרגע מעלה לאט לאט את המהירות) ואימוני כוח. 5. אני עושה אימוני כוח, כאמור, כרגע על משקלים נמוכים שלא ממש משפיעים עלי. נראה לי שבאופן כללי אני מעדיפה את העבודה לבד, אבל אני רוצה לנסות גם את שיעורי הפילאטיס שמוצעים ועוד לא יצא לי.

למעלה