תגידו, נראה לי שיש

תגידו, נראה לי שיש

כאן כמה אנשים בוגרי אותו ביה"ס ליחסים / זוגיות / גירושין וכדומה. ככל שאני קורא יותר אני מוצא יותר (אצל אותם אנשים וחוזר על עצמו) את הנוסח (במקורב) "אבל זה שלך / שלכם / שלהם".... מצאתי גם שברוב המקרים זה מוםיע כאשר נראה שבעל הדברים מקתשה להתמודד עם הטיעון שכנגד ... מישהו מוכן להסביר מה זה החארטה הזה, מהיכן זה הגיע ומה הסימוכין המקצועיים האמיתיים (אם בכלל יש) לדבר הזה ?

לגבי הסימוכין

אני דווקא יכולה לענות, לדעתי זה מאותו מקור הסימוכין עליו אתה הסתמכת בנושא ההתאבדויות, היינו רן שריג ודנה ספקטור

sumerfield

New member
את רוצה להגיד לי

שהבנת מה הוא כתב? ( מי הספק שלך מותק, ואיך את מצליחה לקשר בינינו ?
)

זה פשוט

אני קוראת את המשפט הראשון, אח"כ את האחרון, אח"כ בודקת עוד כמה מילים באמצע ואז מבינה שאין לי שמץ של מושג מה הוא כתב :) אבל !!! היות והוא רוב הזמן לא מובן, עם הזמן אני מצליחה להבין למה הוא התכוון
. את הספק שלי אני שומרת לעצמי
, בכל זאת - קשה להשיג רפואי איכותי
. אבל כדי שלא תרגיש ממורמר - מי שיזכה בהתערבות שאני עושה, יזכה במנה גדושה של גת איכותי, ישר מהעץ - ויש האומרים שטובה לעיסת גת מכל חומר אחר
.

ממש ממש ממש ממש לא

אם תקראי את מה שכתבתי ותביני, אז תביני שקקראתי את הדברים הללו כאן ובפורום האח של הפורום הזה. אולי כדי שתנסי להתמודד לעניין אני אכין יותר מאוחר רשימה של קישורים ואז יסתיים העניין של הסימוכין, אבל אני לא בטוח שהעבודה שווה כי אז תמצאי תירוץ אחר להתחמק כפי שאני כבר מנוסה עם התגובות שלך בעבר.

ממש ממש ממש ממש לא

אם תקראי את מה שכתבתי ותביני, אז תביני שקקראתי את הדברים הללו כאן ובפורום האח של הפורום הזה. אולי כדי שתנסי להתמודד לעניין אני אכין יותר מאוחר רשימה של קישורים ואז יסתיים העניין של הסימוכין, אבל אני לא בטוח שהעבודה שווה כי אז תמצאי תירוץ אחר להתחמק כפי שאני כבר מנוסה עם התגובות שלך בעבר.

תגיד

יש לך סימוכין ספציצי? ככה יהיה לי יותר קל לענות לך על החארטה הזו :)

ספציצי זה מעולה

אבל רק ע"ג גברת אמיתית... אז למה לשלוח לך קישורים לסימוכין וכדומה שכבר יש לנו למטה דוגמא טריה מהתנור שביער ????

כפרות

זה הכל בגלל שהוא ישן כל הזמן עם הגרביים!!! כמה פעמים אמרנו לו כבר והוא לא מקשיב- במיוחד בחורף צריך לאוורר כדי שלא
ירדפו אחריו ה
גם בלילות.. מה לעשות .

האמת

גם אני בחורף ישנה כל הזמן עם הגרביים
זה אומר שזה שלי, שלו או שלנו?

הי, מישהו עוד זוכר את הפוסט ההוא

אבל אסור לסמוך על כך שזכרונם של הבריות קצר - הפוסט עסק בזו שמורידה את הגרביים ולא נאמר דבר על גרביו של בעל הפוסט .... או שיש פה קנאה ?

תיזהרו!!!

הוא מאד נעלב כשלא עונים לו בדיוק על השאלות שלו... (מודה, גמני לא מבינה אותו - אבל אצלי השיטה אחרת - מרחיקה את המסך, סוגרת עין בלתי-מכוונת וממצמצת מהר בעין השניה, ואז הכל מסתדר לי)

אבל, אבל, אבל

אי אפשר לענות לו על השאלות אם לא מבינים מה הוא כותב, וגם אם כן עונים לו - זה תמיד לא אישי, זה תמיד לא הבעת דיעה, זה תמיד ... כי הוא פשוט רוצה לשמוע/לקרוא רק את מה שנעים לו . אני בעד השיטה שלך למרות שהפעם התפלק לי
.

מתוקתי, תקראי את

חברתך היקרה מהיער ותראי שלא צריך ללכת רחוק ולמצוא את מה שתיארתי בכתיבתם של אנשים. עכשיו כשזה לפנינו את מוכנה להתחייס לעניין ולא לתפאורה מסביב? חוץ מזה, אני מוכן לקרוא כל דבר, אבל כשהוא שייך לעניין עצמו ובפעמים קודמות שבהן נפגשנו, את ואני, על שרשורי הפורום היה קשה לכנס אותך להתייחס לעניין עצמו.

משוש חיי

לי אין חברות ביער כי כשהייתי קטנה לימדו אותי שהיער הוא מקום מסוכן בו מסתובבים טיפוסים מפוקפקים, והיות ואני ידועה בצייתנותי אני עדיין מקשיבה להם. ולא - אני לא אתייחס לעניין כי כמו שכבר כתבתי בעבר יותר מפעם אחת, אני לא מצליחה להבין מה שאתה כותב ולכן נתתי לעצמי פטור ואני עקבית.

טוב, אז צריך יהיה להוביל עד השוקת

חברתנו מהיער היא הלא יערית שבתגובותיה לפוסט זה כמו גם בקישורים שסיפקתי לדוגמא לבקשת המנהלת (וזה כאן למעלה) ממחישה את הטענה שלי עכשיו, כל מה שאת צריכה לעשות זה להיכנס לקישורים הללו, לראות את האמיר הולנסות לענות על השאלה המקורית: מה זה החארטה הזה, מהיכן זה הגיע ומה הסימוכין המקצועיים האמיתיים (אם בכלל יש) לדבר הזה ? חוץ מזה יער (חוץ מהדוגמא הפורומית שלו) הוא מקום נפלא לטייל, לפקנק, לשאוף אוייר נקי ולעשות עוד דברים שהטבע מספק להם תפאורה מדהימה. כמו רס"ר טוב או חכם, כיפה אדומה והזאב קיימים רק באגדות...

אאל"ט

ואני בטוח לא טועה ... אתה זה שהאשמת אותי בעבר בהכללות. אז תגיד רגע - אם יערית היא זו שכותבת כמו שאתה מתאר, היא ורק היא, אז זה לא אתה שעושה עכשיו את ההכללות??? אלא אם יש לך סימוכין נוספים לדבר ואז תצטרך להביא אותם לפני שאחרוג ממנהגי ואנסה להבין מה בדיוק אתה שואל . ולידיעתך - לא יודעת באיזה יערות אתה מסתובב, אצלי יערות מתקשרים לקרציות, עקרבים ושרותי בול פגיעה ולא לפיקניק, אוויר נקי וטיולים.

למעלה