שרשור חדשות

N o R i K o

New member
הוצאה חדשה לספר, תוכנייה ועוד~

הוצאת "Scholastic", בשיתוף עם הפקת הסרט, החליטה לרגל פתיחת הפורום שלנו... או סתם כך
להוציא מהדורה חדשה לספר, עם כריכה ברוח הסרטים ----> אני חייבת לציין: אני שונאת שהופכים את הסרט לספר. כלומר, שמניחים שהאדפטציה הקולנועית היא הספר עצמו וישר עושים כריכות לספרים והכל... כשראיתי שעשו את זה לשומרת אחותי, התפלצתי
אני תמיד אעדיף לקנות ספרים בכריכות המקוריות שלהם. אבל... זה מהמם ומושלם והייתי קונה את זה! למרות שאני ממש אוהבת את הכריכות הישראליות והמגניבות
ואיך אומרים, Don't judge a book by it's cover! ועוד שני דברים שהם הוציאו: מן סוג של תוכניה לצאת הסרט, שאמורה להכיל את תקציר הסרט כולל תמונות... לא ברור לי למה מישהו צריך את זה
ומדריך מיועדים של משחקי הרעב ה-74, כדי שתוכלו לשנן בדיוק איך קוראים לכל מיועד מאיזה מחוז.
הכרחי משהו.

terrapin

New member
מוקינג'יי מוזכר במוסף הארץ!

לא מצאתי את זה באינטרנט אבל... יש מדור כזה במוסף הארץ עם הדברים הטובים והרעים של השבוע. אז היה שם, בערך במקום הכי גבוה של הדברים הטובים, שתלמידים קוראים להשבית את הלימודים כשמוקינג'יי יוצא או משהו מופרך אחר
והיה כתוב משהו בסגנון של מה אתם קוראים, אין לכם פלייסטיישן?

N o R i K o

New member
הנה D:

--------------> צקצק, מה עושים לילדים בימינו... עד שהם קוראים, כועסים עליהם! (אני ממש כועסת אבל על כך שמשווקים את זה רק לילדודס. היי, זה גם ספר שמבוגרים יכולים להנות ממנו! מה עם שביתה במערכת הצבאית?
)

בדיוק השבוע דיברנו על זה עם לקוחה

(תזכורת: אני עובד בצומת ספרים) ואמרנו שהוא שווק כספר לנוער כשבעצם גם מבוגרים יכולים לאהוב אותו כי הוא מתייחס לכל תרבות הריאליטי וכו'

KerenLin

New member
במשך שנה וחצי זה מה שאמרתי לאנשים

(עבדתי בצומת ספרים שנה וחצי) והם התקשו להבין... אבל היי, לפחות גרמתי לכל החברים שלי לקרוא אותו :)

חחחחח אני בעד

מתי זה יוצא בכלל? אם כי לא נראה לי שאני אקרא את זה, כבר קראתי באנגלית איזה 40 פעם.
(או ליתר דיוק 4. פרטים
)

N o R i K o

New member
ב-12.1

רק לי הפעם הבודדה שבה קראתי אותו הייתה פעם אחת יותר מדי?
ובכל זאת אני אקרא אותו שוב. ושוב. ושוב.

N o R i K o

New member
שרשור חדשות

חשבתי לעצמי- כדי להישאר עדכניות כולנו נפרסם מן הסתם מדי פעם חדשות ועדכונים... על דברים שראינו באינטרנט או קראנו בעיתון או אפילו על הליכה נונשלנטית ברחוב והתקלות בפוסטר של הסרט
(סתם, זה לא קרה לי.) כדי שכל החדשות ישארו למעלה פשוט נשרשר אותן בכל פעם לשרשור החדשות העדכני- כלומר, הזה שקופץ (הודעה קופצת עד 72 שעות). ברגע שהקודם לא קופץ, אתם מוזמנים לפתוח אחד חדש
ככה זה יכול לחסוך מהרבה הודעות מעניינות היעלמות תחת שלל שרשורים אחרים

למעלה