נראה לי שאכין מרק עדשים כתומות, עוף בתנור עם תפ"א ובטטות, שניצלים ופירה (לצהריים), וקציצות מטוגנות גם לצהריים, וסופריטו עוף, או עוף בזעפרן וערמונים (עוד לא החלטתי) ואולי חמין קטן. לא בטוח... ואורז וזהו נראה לי.
אני שמה את כל המרכיבים בקערה גדולה. מוסיפה את התיבול ביחד עם השמן. ואז מערבבת הכל ביד, ביחד. ומעסה את העוף שכל המרכיבים יקבלו צבע וטעם יחדיו ואז מעבירה הכל לתבנית ולתנור...
בכיף מתכון לדג מושט מרוקאי מצרכים: דג מושט (אפשר פילה מושט) שום פרוס פפריקה מתוקה פפריקה חריפה פלפל צ'ילי חריף טרי מלח שמן צרור כוסברה קצוץ אופן ההכנה: בסיר רחב יש לשים כמה פלפלי צ'ילי טריים (תלוי כמה חריף אתם אוהבים), לפזר שום פרוס, לשים פרוסות ירק שאוהבים, אפשר גזר אפשר תפוא', לסדר את חתיכות הדג מעל, לשים מלח מסביב לפי הטעם, לפזר שוב פרוסות שום מסביב. לערבב פפריקה מתוקה וחריפה עם שמן בקערית. לפזר הכוסברה מעל חתיכות הדג. מעל הכל לפזר יפה ובנדיבות את הפפריקה והשמן שיכסה יפה את חתיכות הדג. להוסיף מים עד כדי כיסוי הדג, לבשל על אש גדולה עם כיסוי, ברגע הרתיחה ללא כיסוי הסיר, עד להסמכת הרוטב. תהנו!!