שרשור מקוון

Efrat Itah

New member
הגרלה של
זהוב בבלוג

לכבוד עלייתה של צ'יינה גלייז ארצה הגרלה של לק הזהב העדכני בבלוג הכנסו, עקבו, הגיבו והשתתפו :) קישור

marina4o

New member
Careline - 379

סקירה על לק מחודש של קרליין הנאה, תגובה וגם מעקב רצויים ומומלצים

O n y X

New member
זה רציני?

"לפי שמועות מבוססות מפי יודעי דבר, מותגי הלק החזקים בשוק, ESSIE ו- OPI שנמכרים כרגע רק במכוני היופי המקצועיים ובחנויות איפור, עושים דרכם למדפי הפארמים, שם יימכרו בקרוב" http://fashion.walla.co.il/?w=/2129/2506272

כל פעם שמפרסמים דברים כאלה אני מתמלאת ציפייה מחדש. ואז זה מתרסק לי בפרצוף כשמבקשים 70 ש"ח ללק. נחיה ונראה הפעם. לא מתלהבת עדיין!

noash5

New member
דיברתי על זה עם הבנזוג

קשה לי להאמין שהם ימכרו בפארמים אבל במידה וכן, לא נראה לי שהם יצליחו למכור אותם בעלות כ"כ גבוה.. גם על הלקים של ג'ייד מדבקה עם 49.99 והמחיר היקר ביותר ששילמתי עליו היה 12 ש"ח. כך גם על לוריאל ואורלי (נמכרים ב- 20 ואפילו ב-17 רכשתי פעם). אני מאמינה שיוטבע עליהם מחיר כזה ויהיו מלא מבצעים אחרת תוך חודש-חודשיים הם ירדו מהמדפים.

אתמול הייתי בסופרפארם

וזממתי על לק של ג'ייד. הוא היה מעלף, אבל כמו שאמרת, 50 ש"ח. כאב לי להוציא כ"כ הרבה על.... ג'ייד, עם כל הכבוד
מענין מתי המבצעים האלה הם באמת תקפים.

noash5

New member
תמיד יש! רק צריך להכין רשימה ולחכות

ואם את לא יכולה להתאפק במשביר לצרכן לק של ג'ייד 20 ש"ח כל השנה..

ראיתי בH&O ב12 ש"ח

אבל היה שם רק את אחד מהצבעים שריירתי עליהם, ולא היה לי זמן לעצור לקנות כי היה תור פסיכוטי והרגשתי סתומה לעמוד 40 דק' בגלל בקבוק לק.
אני מקווה שהוא יישאר שם עד שאני יועיל בטובי לגשת. תודה על ההמלצה!

O n y X

New member
עכשיו השאלות היחידות הן

איזה קולקציות יגיעו..וכמה זה יעלה

lilo4

New member
נווה מדבר

אחרי חיפושים ארוכים ומייאשים מצאתי סופסוף את ה-פיתרון לשפתיים יבשות.
ועוד ממקור לא צפוי בכלל...

O n y X

New member
פיתרון נחמד

חח טוב לדעת שאני לא היחידה עם התמכרות לשפתוני לחות..
(שפתון בכל תיק בערך ועוד סטוק קטן בצד...מביך ללכת לספור) אגב, המשחה של פלקסיטול שמיועדת לקיוטיקלס גם מכילה לנולין. אבל היא גם עולה יותר..

lilo4

New member
יש לי בעיה, אני מעט סנילית

אני יכולה להיות מאוד מפוזרת, בעיקר בבוקר [אני כ"כ לא טיפוס של בוקר], ולא פעם יצאתי מהבית ושכחתי דברים [בעיקר שפתון לחות!]. אז היום יש לי אחד בכל תיק ועוד כמה זרוקים בכל מיני מקומות בבית
[להגנתי יאמר שעד לפני שבוע היה אחד זרוק בבית של ההורים ושניים שזרוקים בדירה בטבריה, עכשיו אני צריכה קצת פחות
] לא ידעתי שהמשחה של פלקסיטול מכילה לנולין, אבל זה הגיוני. מסתבר שמשתמשים בו הרבה בכל מיני תכשירים, זה חומר ממש יעיל. כשפרסמתי את הפוסט קיבלתי המלצה מאחת הקוראות פשוט למרוח את הלנולין על הקיוטיקלס, זה צריך לעשות את העבודה. באופן אישי עדיין לא יצא לי לנסות [למזלי המצב של הקיוטיקלס שלי לא כ"כ חמור ואני מסתפקת בקרם לחות]

למעלה