ציוד ליום רביעי

double pass

New member
שאלה לגבי כרית נחש

יש היום מבצע על כרית של מיקו me. מישהו מכיר אותה? http://www.ezekef.co.il/offer.php?id=335&ref=3 אני שוקלת לקנות. אשמח אם תגידו לי מה דעתכם עליה. היא מכותנה וממולאת באקרילן. ארוכה מאוד יחסית - 2 מטר, וזה בדיוק מה שאני צריכה .אבל אני פוחדת לגלות שהיא לא משהו, שיש גושים בפנים, או שהיא לא מתקפלת/מתעגלת יפה. המלצות? תודה...

MiMamiMexicana

New member
לא מכירה ספציפית את זה אבל לי יש אחד

שתפרתי לבד באורך 180 ממולא אקרילן עם בד טריקו והיא נעימה ומדהימה, אין שום גושים, ממש רכה ונעימה, במחיר כזה זה אפילו זול יותר ממה שהכנתי לבד, הכי הרבה לא טוב, תמכרי הלאה

muga

New member
אם זכרוני אינו מטעה אותי - שמעתי עליה המלצות

בעבר. כך או כך - היא נראית אחלה.

noahanoon

New member
מקווה שהזמנת כבר. לי יש אותה

השתמשתי בה לאורך תקופה כמגן ראש - בעריסה ואח"כ במיטה. הוצאתי אותה רק כשהילדה גדלה כבר והיתה צריכה יותר מקום במיטה (גודל + התחילה לזוז יותר) וגם התחילה לטפס על דברים וזה הפחיד אותי... עכשיו זה נמצא במיטה הגדולה שיש בחדר שלה (מיטה וחצי) בצד שצמוד לקיר - כשאנחנו ישנות שם ביחד שלא תתגלגל לי לתוך הקיר... בעתיד זה בטח ישמש אותנו כשתעבור למיטת מעבר או כשנזדקק שוב לעריסה, מה שיבוא קודם... הכרית עצמה די דחוסה וקשה - שזה דווקא לטובה כי התינוק לא יכול לדחוף את הפנים שלו לתוכה, אבל היא מתעגלת יפה ומסתדרת מצוין במיטה.

MiMamiMexicana

New member
שאלה לבנות שילדו בקיץ, באיזה גיל הלבשתן קצר?

אני ממש לא מאלה המחמירות, לירון נולד באוקטובר בשיא השרב והוצאתי אותו עם שכבה ארוכה דקה אחת, אני תוהה באיזה גיל מלבישים קצר לתינוקות יוני?

MiMamiMexicana

New member
אצלי לירון הזיע כבר בגיל שבוע

כשהיה לבוש יותר מידי, בארגנטינה נהוג להשאיר תינוקות קיץ רק עם חיתול מיום היוולדם, אז מי קבעה שרק בגיל חודש הם מווסטים? נו טוב, נירא לי כשנגיע לשם נדע יותר טוב חחח =) תודה

mitmit11

New member
שלי יליד יוני

כבר בהתחלה (מיד אחרי שיצאנו מביה"ח) רק שכבה אחת דקה ארוכה. לדעתי בערך בשלושה שבועות הולבש בגדים קצרים, לרוב רק בגד גוף.

ortalsob

New member
שלי נולדה ביולי

ואחרי שבוע היא היתה עם בגד גוף קצר בלבד, ובלילה חולצה ןמכנס ארוך כשהמזגן פעל פשוט כיסיתי אותה יש לציין שאנחנו גרים בבאר שבע

dominogrose

New member
הקטנטן שלי נולד באוגוסט

ובהתחלה הקשבתי להוראות של להלביש 2 שכבות דקות. אבל היה לו כל כך חם, הוא הזיע! אז הורדתי לו שכבה והיו ימים שהייתי משאירה אותו בלי מכנסיים, מרוב שהיה לו חם. פשוט תשימי לב אם לקטנטן שלך חם אז תורידי.

meteorite

New member
חודש וחצי +

בעיקרון, גם אחרי חודש וחצי הגמד (נולד ביולי) היה עוד לפעמים קר (בידיים בעיקר) ונראה שלא מווסת טוב את חום הגוף ולכן היו גם אז עוד ימים שלבש בגד גוף ארוך ורגליות. מצד שני, אחרי חודשיים כבר התחיל הסתיו ואז מן הסתם היה כבר פחות חם. הכי טוב שתלכי עם האינסטינקטים שלך.

meteorite

New member
שכחתי להוסיף

שכל זה היה כיוון שהיינו עם מזגן דלוק רוב שעות היום

רlנית

New member
ליאור נולד באמצע מאי ונולד גדול

בגיל חודש כבר לבש קצר לגמרי (יכול להיות שאפילו קודם אבל בגיל חודש אני זוכרת מפורשות כי זה היה באירוע הברית שלו) הוא שקל אז 5.5 ק"ג.

אז הוא היה ממש גדול..

תכלס ההמלצה היא שממשקל 5 קילו אפשר קצר אצלי הם שקלו ככה בגיל חודשיים..אבל לבשו קצר בגיל חודש+ נולדו באוג'

זאת בת

New member
מיה נולדה בתחילת אוגוסט

ולפי מיטב זכרוני כבר כשהגענו הביתה הלבשתי אותה רק בשכבה אחת. ובגיל חודש כבר עם קצר

סנורקה9

New member
אני ילדתי ביולי

בחודש הראשן, לפי הנחיות בית החולים, הלבשתי לה 2 שכבות דקות ומכנס אחד. עם זאת, תמיד הייתע ערנית שלא חם לה מידי ומדי פעם, הדלקתי מזגן או לחילופין הורדתי שכבה. אחרי גיל חודש, התחןתי להלביש לה קצר כי בגיל הזה הם לומדים לווסת את חום הגוף שלהם.

למעלה