עוגות יום הולדת
השלמת חובות
אז לקטנה שלי היה יום הולדת 3 ואחרי שבמשך חודשים עברנו מעוגת דורה לעוגת ברבי...למעשה אני הכנסתי לה לראש את עניין עוגת הברבי אחרי שהתלהבתי מזה פה בפורום, כמה ימים לפני היומולדת היא פתאום ביקשה קיטי
, כיוון שלגן גם ככה התכוונתי להכין עוגה כושית ולקשט בסוכריות ובצק סוכר מודפס- אז לא היה אכפת לי להחליף את התמונה. זה היה לפני שבוע ומשהו, בשישי האחרון חגגנו לה בבית ולבית כן התכוונתי להמשיך בתכנון עוגת הברבי, יום חמישי בבוקר כשאני מספרת לה שביום שישי יבואו האורחים ואמא תכין לה הערב את עוגת הברבי, היא אומרת לי שוב "קיטי", ואני אומרת לה "אבל ברבי, את אוהבת...", ורק המבט העצוב שלה והמאוכזב כשאמרה "אבל אני רוצה קיטי" יכול להסביר למה בהפסקת הצהריים שלי חיפשתי בין חנויות רעיונות לקישוט העוגה כקיטי במיידי. בקיצור בסופו של דבר אפיתי עוגה שוקולדית נפלאה, ציפיתי בקרם מבריק, במרכז הנחתי בובת קיטי מפלסטיק שקניתי באחת מחנויות הצעצועים ומסביב הרבה פרחים מבצק סוכר צבעוניים שמאוד הרימו את העוגה, ואין מה לאמר- לא הייתה ילדה מאושרת יותר באותו ערב. (היא די חולה על הפרחי סוכר האלה). בנוסף כקינוח למבוגרים שלא אוהבים שוקולד (אין כאלו במשפחתנו, אבל בכ"ז הכנתי) הוספתי והכנתי גם טירמיסו. אז הינה התמונות: 1. עוגת שוקולד "גומות חן" של קרין גורן- שהכנתי פעמיים בשבוע שעבר (גם לבעלי היה יומולדת והיה צריך משהו לעבודה)- העוגה הזאת נטרפת די מהר ע"י מבוגרים וילדים כאחד.... בקישוט סוכריות ובובת קיטי 2. עוגה כושית של bali שתמיד מוצלחת מקושטת בדף סוכר קיטי- נטרפה מאוד מהר ע"י ילדי הגן+ סבתא 3. עוגת טירמיסו בקלי קלות של קרין גורן- שחוסלה ע"י החבר'ה מהעבודה שלי (יש לי שריטה שכל עוגות שנשארות בבית אני מביאה לפנק את החברים בעבודה) 4. בנוסף, גם לבעלי היה יום הולדת והכנתי לחגיגה קטנה שלנו עם הילדים עוגת שמרים שוקולד שגם כמובן הייתה צריכה להיות מקושטת בסוכריות נב והכי חשוב, מכל המתנות (במאות שקלים) שהייתה קיבלה, עם מה היא מסתובבת כל היום ולוקחת למיטה? כמובן עם הקיטי הפלסטיק שהיה על העוגה.....(חומר למחשב לאמהות שביננו)