השגים ליום שלישי

mayane21

New member
פעילות גופנית

איזו פעילות עשינו ביום זה
פעילות מתונה, מהנה, נכונה ולא אינטנסיבית מידי- תורמת רבות לגוף בריא ולהרגשה אישית נפלאה.

shuttles

New member
בהחלט! פעילות גופנית להרגשה טובה!

בבוקר (שזה סביבות צהריים
- יש לנו חופש היום בגלל חג המולד) - אימון טוב וכיפי בחדר כושר כמעט ריק (האנשים פושטים על החנויות היום - Boxing Day - יום המבצעים). בהמשך - כשעתיים של הליכה, לא נמרצת מידי.

mayane21

New member
היו מתיחות ותרגילי שחרור

כדי לפתוח את הבוקר/ היום, ללא מתחים ושרירים תפוסים. ובערב יהיה אירובי ביתי מהנה במיוחד.

Zorikit

New member
אין לי זמן לנשום אבל הייתי חייבת קצת

מיליון כפיפות בטן(שונות - רגילות ולאלכסונים), תרגילים ליד קדמית ואחורית וקצת ריקודים פרועים וכייפים :)

Samorait

New member
ספרת מיליון ?

קוראת כאן הרבה זמן , וסתם רציתי להחמיא ולהגיד לך כל הכבוד

היום אין מנוס ממנוחה

בסוף כן הלכתי להתאמן אתמול, לא הצלחתי לרוץ יותר מחמש דקות כי ממש כאבה לי הברך. בסוף סגרתי 22 דקות הליכון בהליכה מהירה ו18 דקות אליפטי. הרגשתי כאילו עשיתי ממש כלום. אז היום מנוחה כדי שמחר אוכל לרוץ וכן לעשות משהו עם עצמי

julietb

New member
נשמע קשוח

הלכת לאורטופד? אולי יש לך בעיה באמת בברך ואת קרובה לשברי מאמץ או משהו...מה זה הליכה מהירה מבחינתך 7קמש?6 קמש? כי זה מהירות שלא יביישו אף אחד למען האמת אני נחשבת צב (רצה במהירות של 7.3....) ואני יודעת לדוגמה שהריצה/זחילה שלי נחשבת לרב האנשים כהליכה מהירה רק...

הליכה מהירה מבחינתי

זה 6.3-6.7 כזה. גם אני פעם הייתי רצה על 7.3 וגם על 7.0. פשוט עם האימחונים הגברתי קצב, למרות שגם מה שאני רצה עכשיו זה איטי [8.2]. ויש לי בעייה ידועה בברכיים, שחיקה של הסחוס בשתיהן וגם איזושהי בעייה מבנית, לכן אני לא מתרגשת יותר מדי מהכאבים, אבל כן כדאי לנוח קצת... וגם אולי כדאי לחזור לאורתופד. בצבא המליצו על ברכית שחיכיתי לה 8 חודשים [עד שהשתחררתי] וטענו במקום שם שיש מחסור מאוד חמור... שבוע הבא אולי אפסיק להתעצל ואקבע תור לאורתופד.

iced tea

New member
היי

אני גם עם שחיקת סחוס בברך וכאבים (יש לי כבר 5 חודשים כאבים חזקים בברך שמאל שהחמירו). הוא ישלח לפיזיותרפיה כנראה...אם את רוצה המלצה לאחד בראשון ואת במכבי, אז יש לי:) התור שלי בעוד שבועיים

yair and sveta

New member
פשוט כיף

זה מהנה לעשות פעילות גופנית! משחרר מרגיע מרענן + שורף שומנים :)

לצערי לא..

קמתי עם גרון ממש כואב ,מרגישה רע ולמרות שהכנתי לי בגדים באוטו מאתמול ותיק לאימון אני אוותר..

julietb

New member
כנראה היום אימון CORE

כי אתמול זה הדבר היחידי שלא עשיתי בחד"כ (גם לא עשיתי כתפיים אז אולי אני אוסיף כמה תרגילי כתפיים)

lost green eyes

New member
תכף יוצאת

ריצה 6.5 קילומטר עד המכון
+ אימון גב + יד קידמית + רגליים. אחזור לסמן V יום מוצלח לכולם

lost green eyes

New member

נאסר עלי לרוץ את המסלול היום עד לחדר כושר.. באתי לצאת אבל המאמן אמר שכדאי מאוד שאתן מנוחה לרגליים היום, כי תאחלס אני לא רגילה לריצות ארוכות שכאלה. הקשבתי לו כמובן
.. תמיד יש את מחר. רצתי ממש בקטנה, 10 דקות מהבית שלנו עד לתחנת האוטובוס. בדרך חזרה מהתחנה הלכתי עוד 15 דקות הליכה מהירה עד הבית.. כך שיצא מעט אירובי. אמנם לא רצוף.. אבל בכל זאת :) האימון משקולות היה פשוט נהדר
!! איזה שיפור חל בי, לא להאמין.

למעלה