מוזיקה קוראינית

etus7

New member
מוזיקה קוראינית

בזמן האחרון נורא התחברתי למוזיקה הקוריאנית . בהתחלה זה היה שירים מסדרות שהייתי רואה וישר מורידה אותם למכשיר הפלאפון
היום אני שומעת שירים מכל מיני אתרים של מוזיקה ואני די אוהבת
אני אוהבת את הקליפים שלהם שהם כאלה מושקעים ( בסגנון סדרת מתח או אהבה..) ואת הכריאוגרפיה שלהם ( איך שהם רוקדים ביחד סטייל להקות בנים של שנות ה-90) בקיצור הם משקיעים.
בכל מקרה עכשיו יש לי שתי שירים חדשים ב
שאני לא מפסיקה לשמוע אז רציתי לשתף
http://www.youtube.com/watch?v=o1F2lKGgEI4 http://www.youtube.com/watch?v=s-zRAQmKUkI אני ישמח לקבל המלצות

hadas halabi

New member
גם אני חולה על השירים האלו...

הMP שלי מלא בשירים אך ורק קוריאנים! מעל 150 שירים.. אני לא יכולה לשמוע שום מוזיקה אחרת מאז שהתחלתי להוריד שירים קוריאנים. וכמובן ממשיכה להוריד..

etus7

New member
אפשר שמות בבקשה....

גם אני מחקתי מלא שירים בעיברית ואנגלית שהיו לי במחשב ועכשיו אני שומעת כל מה שאני מוצאת באינטרנט ( כמובן כשיש זמן
...)איזה זמר/זמרת/להקה את הכי אוהבת? אני ישמח לקבל שמות של שירים

rotem0892

New member
אם יש לך פייסבוק

יש כמה קבוצות ששמים שם וממליצים על הרבה שירים .. ככה אני הכרתי הרבה שירים ולהקות חדשות... אם תרצי אני ישלח לך קישורים..

hadas halabi

New member
הרוב אצלי זה שירים של פסקולים מדרמות, אבל-

הורדתי גם מהיוטיוב של Big Bang, סופר ג'וניור, , SHINee אגב בשירים שמורידים מהדרמות, מופיעים מן הסתם השמות של הזמרים/להקות... אז את יכולה לראות את השמות של הלהקות האלו שם, ועוד שמות של זמרים... כל פעם שתורידי שירים תכירי ככה יותר את הזמרים/להקות.. וגם בלי קשר, פה בפורום יש מלא קישורים לשירים. דפדפי קצת אחורה ותמצאי מלא...

rotem0892

New member
שלחתי לך

ובאמת חוץ מזה יש פה בפורום מלא שירים.. את יכולה לראות בשירשורי "קרציית השבוע" הרבה המלצות וגם בתחרות השירים..

hawa2

New member
יאא נכנסת לליבי אם את מקשיבה להיון ג'ונג!!

אני מציעה שתקשיבי לשירים של הלהקה שלו שכרגע בהפסקה -SS501 שירים כמו: love ya, im ur man, love like this. until forever,a song calling for u, let me be the one,agian והרשימה נמשכת.האם הקשבת קודם למיני אלבום הראשון של היון ג'ונג???אם לא כדאי שתקשיבי לו וגם לשאר השירים שלו באלבום השני .

etus7

New member
תודה על ההמלצות

את האמת שזה השיר הראשון שאני שומעת שלו (חוץ מה שיר של הדרמה "בחורים רעים") אבל אני יקשיב גם למה שרשמת פה דרך אגב SS501 התפרקו?

hawa2

New member
הם כאילו לקחו הפסקה, יש שמועות שהם יחזרו

בחודש אוגוטס השנה אני עדיין לא שמעתי שזה רשמי אז אני מחכה לראות אם זה נכון או לא. שייחזרו להיות ביחד הם כאלה מעצבנים עם הקריירת הסולו שלהם!בינינו רק המיני אלבום של היון ג'ונג הצליח ורואים את זה בפרסים שהוא מקבל ושהוא מופיע בטקסים חשובים. שלא תטעי אני לא נגד שאר החבר'ה, כל הכבוד להם שהיה להם אומץ לעשות מיני אלבום גם והקשבתי לשירים שלהם והם יפים אבל עדיין היון ג'ונג זה היון ג'ונג פשוט זה אומר הכל

hadas halabi

New member
יש לי גם שיר של קים היון ג'ון -

Break Down - בהמשך השיר, יש איזה ראפר ששר איתו.. אבל זה שלו בעיקרון.. ראיתי עוד כמה ביוטיוב, אבל לא הצלחתי להוריד. עכשיו אני יוריד את מה שכתבת! גם אני אוהבת אותו...
תודה על ההמלצות...

hawa2

New member
השיר של ג'ונג מין נקרא-not alone ו- please זה

רק של היון ג'ונג, יש לו גם את KISS KISS קיצר שווה לחפור על המיני אלבום שלו יש לי ת'אלבום הראשון שלו אני אקנה מתישהוא את השלישי גם.

למעלה