בזמן האחרון נורא התחברתי למוזיקה הקוריאנית . בהתחלה זה היה שירים מסדרות שהייתי רואה וישר מורידה אותם למכשיר הפלאפון
היום אני שומעת שירים מכל מיני אתרים של מוזיקה ואני די אוהבת
אני אוהבת את הקליפים שלהם שהם כאלה מושקעים ( בסגנון סדרת מתח או אהבה..) ואת הכריאוגרפיה שלהם ( איך שהם רוקדים ביחד סטייל להקות בנים של שנות ה-90) בקיצור הם משקיעים.
הורדתי גם מהיוטיוב של Big Bang, סופר ג'וניור, , SHINee אגב בשירים שמורידים מהדרמות, מופיעים מן הסתם השמות של הזמרים/להקות... אז את יכולה לראות את השמות של הלהקות האלו שם, ועוד שמות של זמרים... כל פעם שתורידי שירים תכירי ככה יותר את הזמרים/להקות.. וגם בלי קשר, פה בפורום יש מלא קישורים לשירים. דפדפי קצת אחורה ותמצאי מלא...
אני מציעה שתקשיבי לשירים של הלהקה שלו שכרגע בהפסקה -SS501 שירים כמו: love ya, im ur man, love like this. until forever,a song calling for u, let me be the one,agian והרשימה נמשכת.האם הקשבת קודם למיני אלבום הראשון של היון ג'ונג???אם לא כדאי שתקשיבי לו וגם לשאר השירים שלו באלבום השני .
בחודש אוגוטס השנה אני עדיין לא שמעתי שזה רשמי אז אני מחכה לראות אם זה נכון או לא. שייחזרו להיות ביחד הם כאלה מעצבנים עם הקריירת הסולו שלהם!בינינו רק המיני אלבום של היון ג'ונג הצליח ורואים את זה בפרסים שהוא מקבל ושהוא מופיע בטקסים חשובים. שלא תטעי אני לא נגד שאר החבר'ה, כל הכבוד להם שהיה להם אומץ לעשות מיני אלבום גם והקשבתי לשירים שלהם והם יפים אבל עדיין היון ג'ונג זה היון ג'ונג פשוט זה אומר הכל
Break Down - בהמשך השיר, יש איזה ראפר ששר איתו.. אבל זה שלו בעיקרון.. ראיתי עוד כמה ביוטיוב, אבל לא הצלחתי להוריד. עכשיו אני יוריד את מה שכתבת! גם אני אוהבת אותו...