טחינה גולמית

טחינה גולמית


רציתי להכין היום סלט טחינה מטחינה גולמית, פתחתי את הקופסה וכל השמן היה למעלה, ולמטה הייתה טחינה מאוד קשה, כל כך קשה עד שהיה כמעט בלתי אפשרי לערבב את שתי השכבות.
האם יש לכם טיפ איך למנוע מצב כזה ???
גם לי יש טיפ
לפעמים כשמתחשק לי חלבה ואין בנמצא
אני מערבבת היטב טחינה גולמית + מעט מים + מעט סוכר או דבש. והנה לכם חלבה ביתית מהירה ודיי בריאה
ערב נפלא לכולם
 

פרומית1

New member
את,צריכה,לקנות,טחינה,יותר,טריה

כנראה,היא,עמדה,הרבה,זמן,על,המדף לטעם,מממש,של,חלבה,זה,טחינה,גולמית+קוקוס+סוכר, אפשר,להכין,גלילות,במילוי,הזה,בתוך,בצק,עלים,מרודד,דק
 
טחינה גולמית

ההפרדה בים השמן למוצקים נעשת בטחינה לא טריה , משהי ספרה לי שטחינת הגמל לא מתקשה ,לא הצלחתי לבדוק זאת ..אני משתדלת לבדוק תאריך יצור ולשמור את הצנצנת הפוך ..אולי יעזור. טחינה+סילאן מעורבב היטב ,הממרח המתוק היחידי שנכדיי מקבלים בכריך...
 

נשמונת3

New member
גם אני

לאחרונה אני מכינה גם טחינה עם סילאן ומכינה מהם כריכים לעבודה. טעים ובריא.
 

dify

New member
בהחלט מתקשה...

השבוע פתחתי את הצנצנת האחרונה שקניתי לפני כמה חודשים טובים (אולי אפילו יותר משנה) של הגמל. והופתעתי למצוא שהיתה הפרדה שכזו. אמנם הטחינה לא נהיתה קשה באופן בלתי הפיך, אבל בהחלט הפכה לגוש שהייתי צריכה לערבב במאמץ. היא בכל זאת נשארה טעימה
 

גלית 1967

New member
הטחינה לא מתקלקלת -פשוט יש נטיה


למוצקים לשקוע ולשמן לצוף אני מחזיקה אותה פשוט הפוך על המכסה.
 
אם התאריך שלה קרוב


רצוי ללכת להחליף או לצלצל לשרות צרכנים שעל האריזה. בדר"כ מערבבים את המשקע עם השמן והיא הופכת למקם אחיד. בהצלחה
 
למעלה