חמישי שמח
שרשור מכירות

efroch99

New member
מחר בתיבת האוצרות

קיבלתי הודעה בפייסבוק שיש מכירה מיוחדת לכבוד 11.11.11 - 22% הנחה על הפריטים (נדמה לי שעל הכל, אבל אני לא זוכרת בוודאות). מכיוון שגם ככה המחירים שם אטרקטיביים מאוד, אז הנחה נוספת זה באמת שווה! ודברים מהממים... http://www.price4all.co.il/biz.php?id=346 ואם מישהי במקרה מגיעה ורוצה לפגוש אותי, אז שלחו לי מסר....

"ארון הבגדים" - קולקציית יד-שניה במכירת סופ"ש

מוזמנות בשישי ושבת 10:00-16:00 למכירה מיוחדת בבית פרטי ברמת השרון, רח' המלכים 73. דברים יפים, מותגים ומעצבים. והרוב ב-30-80 שקלים. המכירה הקרובה תהיה בסימן הסתיו והחורף עם המון פריטים מקסימים, סריגים, ז'קטים ומעילים. בין המותגים: Marc Jacobs, Armani, Gsus Sindustries, Pepe Jeans, diesel, IRIT,Amica, DKNY, H&M, CK, MNG, Missoni, Steve Madden, Michael Kors, Fornarina, Moschino. הכל בדף שלנו בפייסבוק, עם מלא צילומי פריטים וכל הפרטים על מי מה ומו.... נתראה! דלית

MacabreDoll

New member
דברים חדשים בעמוד של מקברה דול

הקישור בחתימה
מוזמנות לעיין, אני במרחק הודעה גם כאן וגם בפייסבוק

matilda1984

New member
חצאית מיני פרחונית

מכותנה עם גומי למעלה מידה one size אבל לדעתי תתאים יותר ל-S

Pomplamoose

New member
תיק חדש חדש של לסטר למכירה

תיק שחור וחדש לחלוטין של לסטר. חלוקה מאוד נוחה מפנים + 2 כיסים מבחוץ פרטים במסר

מכירת בית באווירת ערב בנות

אני מזמינה אתכן למכירת בית באווירת ערב בנות היום בערב 12/11, בבית של נועה המגניבה ברחוב שטנד 15, ת"א (לא רחוק מפינת מסריק קינג ג'ורג 18:00 - 22:00 יהיו בגדים יפים במחירים עוד יותר יפים, אקססוריז ותכשיטים נהדרים במחירים מיוחדים, וקפה ועוגה על חשבון הבית! אני לא יודעת מה הנהלים של הפורום לגבי מכירות בית, ואם אני חורגת בהכללים אז אני מתנצלת, פשוט מדובר באמא של חברה שמוכרת מלאי בגדי מעצבים שהיא קנתה למטרת פתיחת חנות שלא יצאה לפועל, אני מנסה לעזור קצת

למעלה