ציוד ומבצעים ליום רביעי
ג גושקה וכרפוחה New member 7/2/12 #2 למכירה נדנדת יער הגשם של פישר פרייס נדנדה חדשה, הורכבה אך לא היתה בשימוש, במחיר מציאה ממש. פרטים במסר.
למכירה נדנדת יער הגשם של פישר פרייס נדנדה חדשה, הורכבה אך לא היתה בשימוש, במחיר מציאה ממש. פרטים במסר.
R revital281 New member 8/2/12 #5 צריכה המלצה על טיולון הקטנטונת שלי אוטוטו בת שנה וחצי. אני רוצה לקנות טיולון יותר קליל ונוח ממה שיש לנו כרגע. יש למישהי/ו הצעות ו/או המלצות? תודה
צריכה המלצה על טיולון הקטנטונת שלי אוטוטו בת שנה וחצי. אני רוצה לקנות טיולון יותר קליל ונוח ממה שיש לנו כרגע. יש למישהי/ו הצעות ו/או המלצות? תודה
א אמא של יהונתנוש New member 8/2/12 #8 מישהו שמע על מבצעיםעל סימילאק א.פלוס או מטרנה אקסטרא קייר? מחפשת מבצעים ולא מוצאת...
ב בינתיים חסויה New member 8/2/12 #10 לפני שבוע בדיוק (1.2) ברמי לוי היה סימילאק אדוונס פלוס ב68.99 היה גם פמפרס אקטיב ב40 ש"ח לא יודעת אם המבצע עדיין קיים אבל שווה לבדוק
לפני שבוע בדיוק (1.2) ברמי לוי היה סימילאק אדוונס פלוס ב68.99 היה גם פמפרס אקטיב ב40 ש"ח לא יודעת אם המבצע עדיין קיים אבל שווה לבדוק
T the polish girl New member 8/2/12 #9 למסירה: 2 מכנסי היריון של אריסטו שמט מידה 7 בשחור ובאפור עם פסים. פרטים במסרים.