ובינתיים עידו יצא ל-חל"ת ל-3 ימים ...
M Melen cholya New member 17/1/12 #8 החתימה שלי http://www.youtube.com/watch?v=D27QdQJiNBE ושלושת הנקודות שלך לא מוסיפות לך יותר מידי.
פ פנומן 72 New member 17/1/12 #9 במקום שבו הוא נמצא, 3 הנקודות זה כל מה שיש לו סתם סתם. תיכף הוא יזרוק עלי עגבניה.
פ פנומן 72 New member 17/1/12 #11 א. הוא לא בן 14, הוא יותר קרוב לגיל שלך ב. השפה המשותפת שיש לי איתו זה בנוגע לסוף העולם 2012. ג. שנאתו העזה והבלתי מרוסנת לנשים לא מוצאת אצלי אוזן קשבת.
א. הוא לא בן 14, הוא יותר קרוב לגיל שלך ב. השפה המשותפת שיש לי איתו זה בנוגע לסוף העולם 2012. ג. שנאתו העזה והבלתי מרוסנת לנשים לא מוצאת אצלי אוזן קשבת.
G goldy New member 17/1/12 #12 אין סיכוי! אני שופט אנשים לפי גילם השיכלי, גם אם בתעודת הזהות שלהם כתוב אחרת. התנהגותו היא קלאסית גיל 14: "אתמול עמד לי פעם ראשונה ואני לא יודע מה לעשות עם זה, אז אני הופך את עצמי למשליט סדר כי זה בוגר ללכת מכות, מה מה".
אין סיכוי! אני שופט אנשים לפי גילם השיכלי, גם אם בתעודת הזהות שלהם כתוב אחרת. התנהגותו היא קלאסית גיל 14: "אתמול עמד לי פעם ראשונה ואני לא יודע מה לעשות עם זה, אז אני הופך את עצמי למשליט סדר כי זה בוגר ללכת מכות, מה מה".
ק קייזר סוזי New member 17/1/12 #14 יאפ.. אבל באיזשהו מקום הגישה שלך שכולנו מכירים.. היא גם לא ממש גישה של אדם מבוגר.
G goldy New member 17/1/12 #15 אם יש לפחות דבר אחד שמבדיל אותי מנוער אני לא חושב שקודם יצא *לי*, אח"כ אבא שלי עשה אותי. אני לא חושב שאני יודע הכל, ושאם זה חדש לי אז זה בהכרח חדש לכולם / לא היה ידוע לאף-אחד אחר קודם לכן.
אם יש לפחות דבר אחד שמבדיל אותי מנוער אני לא חושב שקודם יצא *לי*, אח"כ אבא שלי עשה אותי. אני לא חושב שאני יודע הכל, ושאם זה חדש לי אז זה בהכרח חדש לכולם / לא היה ידוע לאף-אחד אחר קודם לכן.
M Melen cholya New member 17/1/12 #16 אמר זה שכתוב לו בכרטיס גיל: 29 ומתנהג כמו מתבגר בן 13. - ניק-ניים : "אני שמנה, מכוערת ,טיפשה ..." גולדי : "את הסיכוי היחיד שלי, מוכנה לצאת איתי?"
אמר זה שכתוב לו בכרטיס גיל: 29 ומתנהג כמו מתבגר בן 13. - ניק-ניים : "אני שמנה, מכוערת ,טיפשה ..." גולדי : "את הסיכוי היחיד שלי, מוכנה לצאת איתי?"
G goldy New member 17/1/12 #18 זה הדיכאון מדבר או היופי הפנימי? אם היית גבר היית יודעת שרק לג'יגולו אין סטנדרטים.
M Melen cholya New member 18/1/12 #19 ניסית להגיד שאתה ג'יגולו? היית יכול פשוט להכריז על כך, אנחנו מקבלים כל אחד כפי שהוא לא בושה להתפרנס דרך הגוף.
ניסית להגיד שאתה ג'יגולו? היית יכול פשוט להכריז על כך, אנחנו מקבלים כל אחד כפי שהוא לא בושה להתפרנס דרך הגוף.