הרבה זמן לא חשבתי על הפעם הראשונה...
אני late bloomer, בגיל 17 עם מישהי שאח"כ הפכה לחברה הראשונה והאהבה הראשונה שלי אני זוכר שהייתי מאוד לחוץ, ברגע ששמתי קונדום איבדתי את הזקפה לאיזה חצי שעה חחחחח היא הייתה ממש מתוקה ואחרי שנרגעתי הכל תיקתק... היה טוב אבל לא איזו חוויה שנחקקה לי בזיכרון (אולי אני מדחיק

) אוראלי - רטוב, עמוק, חובה לתת תשומת לב לביצים. רימינג יתקבל בברכה (גם אצבעות). החברה הראשונה הייתה בולעת בשמחה וביוזמתה (ההשפעה עליי ניכרת), חשוב שהיא תראה לי שהיא נהנית, אם אני מסתכל וזה נראה טכני אני יפסיק אותה לא הדבר שהכי אהבתי אבל.... דוגי עם האצבעות שלי בתחת שלה זה מדהים. זה מפעיל לחץ על זין ומרגיש מעולה. deep throat עם אצבעות בתחת שלי , ולגמור לה בפה... מדהים!! והכי אוהב בסקס לראות אותה גומרת ולדעת שאני אחראי לזה... הסקס משתנה בהתאם למצב רוח ולפרטנרית, יכול להיות כל אחד ממה שהזכרת (חוץ מהססן
) נשיקות וליטופים המון המון המון אני אוהב לפנק לרדת זה must מבחינתי , נתקלתי בבחורות שהיו עצורות ולא הסכימו זה הוריד לי מהן מאוד. לשמחתי התברכתי בשפתיים שמנות למדי ולשון רחבה באופן מוזר ואני אוהב לנצל את זה (לא סתם כתבתי - "סובל מקיבעון אוראלי" ) מבחינתי מוותר על מציצה בתמורה ללרדת לבחורה ולהרגיש אותה גומרת לי על הפרצוף - מאוד נהנה שבחורה רוכבת לי על הפנים... נשימה זה אובר רייטד