גבירותי ורבותי איש השבוע שלנו הוא....

גבירותי ורבותי איש השבוע שלנו הוא....

transition
אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם וtransition יענה בזמנו הפנוי
אין חובה לענות על כל שאלה שנשאלת בבקשה הקפידו לשרשר את שאלותיכם אך ורק לכותרת הראשית של השרשור בכדי לשמור על רצף תודה ובהצלחה.

כמה מילים על transition

בן 29 , סיימתי לימודי הנדסה בשנקר בקיץ האחרון אני רוכב דאונהיל (אופני הרים) : http://www.youtube.com/watch?v=btTUYinYfyE אחרי הצבא טיילתי באוסטרליה, ניו זילנד, נפאלת הודו, וקצת תאילנד. במערכת יחסים צעירה מאוד, התחיל מבליינד דייט-לא "נפלתי מהרגליים" אבל כיף לי...נראה.... סובל מקיבעון אורלי..
לא בא לי לכוון לכיוון מסוים אז בזאת מסתיימת ההקדמה. יאללה shoot....

transition

New member
התחלתי את הטיול מניו זילנד

אחרי 3 חודשים הגעתי לאוסטרליה. באוסטרליה הייתי 4 חודשים, מאוד רציתי להגיע למזרח ובמיוחד לנפאל. אוסטרליה יקרה... ולא מצאתי עבודה אז עפתי לי לנפאל לבקר בהימליה : )

ממשיכה את השאלות בהתאם למה שסיפרת

איזה טרקים עשית בהימלאיה? (טסה לשם כנראה עוד חודשיים +-) מהם שלושת המקומות (או טרקים) שאתה הכי ממליץ עליהם בניו זילנד?

transition

New member
בנפאל עשיתי - around anapurna

אבל לא סיימתי כי הייתה סופת שלגים מטורפת, וחלק מהמסלול נסגר לאיזה שבוע. ובניו זילנד באמת שהכל מומלץ!!! אם תהיי בקיץ (דצמבר ינואר) צריך להזמין מקומות מראש לחלק מהטרקים בגלל שמגבילים את כמות האנשים במסלולים. אני הייתי ממש לא בעונה - ספטמבר-נובמבר, זה סוף החורף והיה די ריק מתיירים. אני אהבתי את השקט אבל לא כולם ככה. מבחינת המלצות קחי בחשבון שהאנשים סביבך והאווירה זה מה שעושה מקום למומלץ (לדעתי) והעובדה שמישהו ממש נהנה במקום מסוים לא אומרת כלום - יכול להיות שמישהו אחר יסבול שם. ובכל זאת: באי הצפוני - PAHIHA באיזור שנקרא - bay of islands. מלא עיירות חוף יפות ושקטות אחלה מקום ואפשר להתארגן שם די בקלות חחחח באי הדרומי - TAH ANAU עיירה מגניבה על שפת אגם. כל האזור שבין העיירה הזו ל- MILFORD SOUND מדהים מדהים מדהים

מותר גם סתם להגיב ?

אם אני טסה לנפאל זה באפריל , מקווה שבאמת לא תהיה סופת שלגים מטורפת עד כדי כך , יש לי טרק של 25 יום לעשות ! ולגבי ניו זילנד - התכנון הוא לטוס מיד אחרי ההופעה של רד הוט - משמע אמצע סוף ספטמבר לשלושה חודשים ואחרי זה גיחה לאוסטרליה אולי , אבל תלוי בכסף . אני אישית אוהבת שקט ופחות תיירותיאדה , ובעיקר לא ישראליאדה , אבל תודה אני הולכת מיד לקרוא על כל מה שכתבת !

seelinewoman

New member
שאלות ראשוניות:

אתה מתאהב בקלות? חוץ מכימיה ברורה, מה אתה ממש אוהב באישה שלך? מה אתה אוהב לתת לאישה, ולא בסקס, אלא בכלל, במערכת יחסים?

transition

New member
שאלות קשות... לא ציפיתי למשהו פשוט ממך :)

* לא מתאהב בקלות. בעברי ממש ממש בקלות, אבל בראייה שלי היום אני לא חושב שהמקרים האלו היו אהבה. זה נבע יותר מבדידות וחוסרים שלי שניסיתי להשלים. * מבחינת מראה עיניים וחיוך. בכלל למדתי על עצמי שהכי חשובות הן הפנים. בחורה שיפה בעיניי תעשה לי את זה... גוף פחות חשוב... יש לי טעם מאוד מגוון, עוד לא מצאתי טייפקאסט מסוים. הכי חשוב לי זו אישה אינטילגנטית ושאני ארגיש שהיא מאתגרת אותי. בחורה שלא "מפחדת" לריב , להתווכח ולעמוד על שלה בחורות שמנסות לרצות או "הולכות על ביצים" זה טרן אופ רציני מאוד. * חשוב לי מאוד שתסמוך עליי, ותבין שאני שם. זה יכול לבוא לביטוי בהרבה דרכים כמובן... יש לי נטייה להיות מגונן מאוד ובעבר זה גרם לי לתסכול כי נמנעתי מלהגיד את כל האמת כדי לא לפגוע - כמובן שבסוף זה יצא והיה גרוע פי כמה כמה בקיצור לתת הרבה ביטחון.

seelinewoman

New member
אם כך, שאלת אהבה נוספת:

יש הבדל בצורה שבה אתה אוהב היום, מהצורה שבה אהבת בעבר? כלומר, אתה מגלה שאתה לומד לאהוב "טוב ונכון" יותר עם הזמן?

transition

New member
קשה לי לענות כי...

כבר הרבה שנים לא הייתי מאוהב.... ואני בכלל לא בטוח שהיום הייתי מתאהב בבחורות שאהבתי בעבר. אני לומד על עצמי בכל מערכת יחסים שאני חלק ממנה, אני כבר לא מתרגש כמו פעם מבחורות וזה קשה לי... עם השנים איבדתי קצת מהעוצמות של הרגשות שאני מצליח לפתח או שפשוט עדיין לא פגשתי את הבחורה שתחזיר אותי לאינטנסיביות והעוצמות שהיו בעבר...

seelinewoman

New member
תעזבו אותי ממוזיקה. סקס, מותק

מתי היתה הפעם הראשונה? עם מי? איך היה? שלב השאלה הזהה שאשאל כל גבר באשר הוא: איך אתה אוהב את האוראלי שלך? מה דבר שהכי אהבת בסקס עם אישה, משהו שעשית לה, ומשהו שהיא עשתה לך? איך הסקס שלך: כוחני, עדין, מתפרץ, הססן, להוט ומלא תשוקה? נשיקות וליטופים? לרדת לאישה?

transition

New member
הרבה זמן לא חשבתי על הפעם הראשונה...

אני late bloomer, בגיל 17 עם מישהי שאח"כ הפכה לחברה הראשונה והאהבה הראשונה שלי אני זוכר שהייתי מאוד לחוץ, ברגע ששמתי קונדום איבדתי את הזקפה לאיזה חצי שעה חחחחח היא הייתה ממש מתוקה ואחרי שנרגעתי הכל תיקתק... היה טוב אבל לא איזו חוויה שנחקקה לי בזיכרון (אולי אני מדחיק :)) אוראלי - רטוב, עמוק, חובה לתת תשומת לב לביצים. רימינג יתקבל בברכה (גם אצבעות). החברה הראשונה הייתה בולעת בשמחה וביוזמתה (ההשפעה עליי ניכרת), חשוב שהיא תראה לי שהיא נהנית, אם אני מסתכל וזה נראה טכני אני יפסיק אותה לא הדבר שהכי אהבתי אבל.... דוגי עם האצבעות שלי בתחת שלה זה מדהים. זה מפעיל לחץ על זין ומרגיש מעולה. deep throat עם אצבעות בתחת שלי , ולגמור לה בפה... מדהים!! והכי אוהב בסקס לראות אותה גומרת ולדעת שאני אחראי לזה... הסקס משתנה בהתאם למצב רוח ולפרטנרית, יכול להיות כל אחד ממה שהזכרת (חוץ מהססן
) נשיקות וליטופים המון המון המון אני אוהב לפנק לרדת זה must מבחינתי , נתקלתי בבחורות שהיו עצורות ולא הסכימו זה הוריד לי מהן מאוד. לשמחתי התברכתי בשפתיים שמנות למדי ולשון רחבה באופן מוזר ואני אוהב לנצל את זה (לא סתם כתבתי - "סובל מקיבעון אוראלי" ) מבחינתי מוותר על מציצה בתמורה ללרדת לבחורה ולהרגיש אותה גומרת לי על הפרצוף - מאוד נהנה שבחורה רוכבת לי על הפנים... נשימה זה אובר רייטד

newron26

New member
סליחה על ההפרעה אבל ....

אם מצאת בחורה שאיתה עשית את מה שאתה מתאר - עזוב הכול - קום מהכיסא, ולא אכפת לי מה אתה חושב שאתה רוצה .... תציע לה נישואים !!!!! הערב !!!!

transition

New member
בשנקר יש 2 פקולטות

פקולטה לעיצוב ופקולטה להנדסה אני למדתי הנדסת פלסטיקה (לא קשור לניתוחים פלסטיים). דומה להנדסת חומרים - בהנדסת חומרים לומדים בעיקר על מתכות וחומרים קרמיים אני למדתי על חומרים פלסטיים (פולימרים למיניהם)

transition

New member
עובד בתחום - בעיקר מכירות וגם תמיכה טכנית

בחברה לסחר בחומרי גלם

למעלה