מחר יוכרז נציג ישראל לאירוויזיון

E u r o b o y

New member
מחר יוכרז נציג ישראל לאירוויזיון

מחר יוכרז שמו של הנציג הישראלי לאירוויזיון 2012 בבאקו, אזרבייג'אן
- כך ע"פ הצהרתו של יו"ר רשות השידור, אמיר גילת, בוועדת החינוך והתרבות של הכנסת מהבוקר. הבחירה בנציג תיעשה מבין שמונה מועמדים, כאשר השם החם, שככל הנראה גם יוכרז כנציג ישראל הוא מאיה בוסקילה. לא ברור האם ומתי ייחשף השיר של הנציג לאירוויזיון, אך ייתכן ששמו של השיר ייחשף גם הוא מחר. האם מאיה בוסקילה בדרך לייצג את ישראל? חכו להתפתחויות!
לעופר על פתיחת ההודעה

אין ספק שמאיה מובילה אבל-

מאוד חשוב השיר עצמו. אם השופטים שמעו את כל השירים וייבחרו במי שלדעתם יהיה השיר הראוי לייצגינו-דיינו

uk23

New member
מקווה שהשיר שמאיה תשיר יהיה ראוי, יותר

משמאיה עצמה ראויה. ואולי בכלל תהיה הפתעה ונזכה לראות את "רדבנד" מייצגים אותנו

s a g i 87

New member
כל הכבוד לאלכס מילר על זה שזירז את העניין!

היינו יכולים לחכות גם עד חודש מרץ ללא שום פיסת מידע על האומן. בהחלט מסכים ותומך עם מה שהוא אומר. החשש היחידי שלי הוא זה שהוא ינסה לקדם את ולאדי ליצוג כפי שקרה לפני שנתיים.

uk23

New member
ואגב אני חושב שאם מאיה בוסקילה תיבחר,

השתתפותה בעונה החדשה של "לה לה לנד" כן תיצור עניין בקהל צעיר יותר ואז ההתעניינות באירוויזיון תתחזק ואולי גם יהיה רייטינג נורמלי :)

s a g i 87

New member
עד שלה לה לנד תשודר בטח כבר האירוויוזיון

יסתיים... בטח הם יסיימו לצלם רק בעוד חודש, ואז יש עריכות ועניינים נוספים .. כך שנראה שהשתתפותה בלה לה לנד לא יבוא לידי ביטוי בהתעניינות באירו מצד הציבור, לצערי.

idanchik

New member
לא מבין למה אתם חושבים ככה..

הרי האירוויזיון במאי וחי בלה לה לנד בטח ישודר ביוני או יולי =]

idanchik

New member
אבל ביוני\יולי נוכל לראות איך מאיה התכוננה ..

אם זו היא =]

uk23

New member
נכון מאוד אבל הבאז שיהיה סביבה, גם שהיא תחזור

לאחר הצילומים (סוף חודש מרץ) ותתחיל לעסוק בקידום השיר זה מה שחשוב. יסקרו אותה כל מיני חדשות הבידור וגיא פינס למינהם, היא חוזרת כביכול לעניינים. השנה ההתעניינות והציפייה מהעונה החדשה של "לה לה לנד" גדולה יותר ולכן יהיה יותר באז סביבה. אני לא אומר שזה יגדיל בטרוף את ההתעניינות באירוויזיון, אבל זה כן יעודד.

איירופו

New member
קהל צעיר שיסמס למאיה ?

ושלא יבין איך היא לא עלתה לגמר אם הם הצביעו לה כ"כ הרבה?

Princess Lotta

New member
לא יודעת למה, אבל יש לי הרגשה שגם מחר לא נדע

מי מייצג אותנו, או שנדע ונתאכזב קולקטיבית מצביקי פיקי או פיצי בשיט שייבחרו.

kira18

New member
אני גם בראש הזה

צריכים לזכור עם מי יש לנו עסק

uk23

New member
אני דווקא רוצה שהיא תגיע עם בלדה.

היא עושה את זה הכי טוב שיש. בלדת סול עם נגיעות אוריינטליות יכול להיות מאוד מוצלח. פחות סומך על העמדת שואו לשיר קצבי, שבטח כמו כל האחרונים שלה יהיה מיושן וארכאי ושייך לניינטיז במקרה הטוב מאשר ל2012 או באזור
אם היא היתה הולכת עם השיר שלה מהפסטיגל האחרון או משהו שהוא העתק, אז זה היה פגז.

למעלה