אולי אוכל לעזור לך לפני
שאת מוסרת אותה. היא מעוקרת? אם לא- זאת יכולה להיות אחת הבעיות, יש לעקר אותה מיד! אגב, משום אופן לא למסור לצער בעלי חיים ת"א שכן הכלב מרודם שם תוך 24 שעות לא משנה מה מצבו הבריאותי! אני אוכל לבקש מיועצת התנהגותית לבעלי חיים שמאוד מאוד עזרה לי (4 כלבים ו3 חתולים) המצב בבית הוא הרמוני ומקסים, הם ישנים ביחד כולם, והבים ומכבדים זה את זו, אל תוותרי ככה על הילדה! היא המשפחה שלך, כלב זאת אחריות בדיוק כמו הורות על ילד! אי אפשר לזרוק ככה כלב כי "הגיעו מים עד נפש" את לא היית זורקת את הילד שלך בחיים גם אם הוא היה תולה את החתול מהזנב על המנורה! בשום אופן אין לנטוש את הכלבה הזאת, את לקחת אותה וכעת היא האחריות שלך- תני לי לעזור לך, אני בטוחה שזה יסתדר. איפה את גרה? בת כמה הכלבה? את יכולה ליצור איתי קשר טלפוני, אני אעזור לך בכל מה שאוכל. אגב, אם אני כבר בפורום הורים- הילדים הכי מוצלחים יוצאים ממשפחות עם בעלי חיים- זאת עובדה, לא מזמן פנה אליי ילד בן 8 שמצא כלב דרוס על הכביש, הוא הרים אותו וסח אותו אליי הביתה, הוא אמר שאימא שלו לא תרשה לו אבל התחנן שאני אעזור לו- מיד אחרי שהכלבה הבריאה הלכתי לאימא שלו ולחצתי לה את היד, כי זה נס- זה החינוך הכי טוב הכי יפה והכי הומני שפגשתי בחיים שלי, אגב, הכלב אצלם עכשיו, והוא התינוק של הבית. תנו לילדים שלכם את הערכים האלה, תראו להם איך בן אדם צריך להתנהג כלפי בעלי חיים. מה הילד ילמד אם יראה כמה בקלות אתם מוותרים על החבר שלו, רק כי יש לו טיפב בעית התנהגות לגיטימית עם החתול? קרן 0526646747