מרוכז במיץ
ים

הירוקה

New member
מישהי היתה במלון אגמים, עם יותר מיל

מילד אחד??????? ניסיתי להזמין נופש (דרך הצבא) אומרים שלא ניתן להזמין ליותר משלושה אנשים?? מאחר ויש לי ילד + תינוק אנחנו 4 אנשים, מוכר כאן למשהו??

../images/Emo32.gif ברוטב הדרים ליום שלישי

לא להרוג אותי ולא לקטול..קיבלתי משהו משעשע היום במייל לעיונכם אודה...
ספר מתכונים לגבר
* קודם כל - שטוף ידיים. * לא, אי אפשר לוותר על זה - שטוף ידיים! * אני לא אוותר לך - תשטוף את הידיים!!! * אוקיי, עכשיו גש למקרר ותוציא 5 ביצים. * קח את ארבעת הביצים ששרדו את ההוצאה מהמקרר, ושבור אותן לתוך קערה. * תרים את הקערה מהרצפה ותנקה את הביצים שנשפכו. להבא, שים לב שאתה לא תפיל עם היד כלום. * תוציא עוד 5 ביצים, ואת הארבע שנשארו תשבור לתוך קערה. תזכור - בזהירות. * תוציא מהארון כוס קמח וחצי כוס סוכר. * תסגור את ארון כלי הניקוי, ותפתח את ארון המטבח. * זה מלח - תחזיר אותו לארון ותוציא את הסוכר. * תשתדל לשפוך את הסוכר לתוך הכוס. עכשיו תנקה את כל הסוכר ששפכת. * קח מיקסר ותערבב את הבצק שנוצר עד שהוא יסמיך. * תנקה את הקירות, התקרה והרצפה שהתמלאו בבצק שערבבת. * לא, זה גם לא מספיק, הכלב מלקק את הלכלוך - קח סמרטוט ותנקה הכל. * בפעם הבאה תנסה להפעיל מיקסר בעדינות. זה לא רובה אוויר. כן, מחזיקים את המכסה למעלה. * למילוי של העוגה - קח 10 תפוחים, חתוך אותם וקלף. * שים פלסטר על הפצעים מהסכין. תזכור - לא רוצחים את התפוחים, חותכים אותם. * הכנס את התפוחים לבצק והכנס לתנור לחצי שעה. * אם העוגה עדיין לא מוכנה - זה כי שכחת להדליק את התנור. הדלק אותו וחכה חצי שעה. * עברה חצי שעה - תפסיק לראות טלוויזיה והוצא את העוגה מהתנור. * ברצינות עכשיו - תפסיק לראות טלוויזיה ותוציא את העוגה. * תוציא את העוגה עכשיו! * יופי, גאון - היא כבר שרופה. גש למאפיה הקרובה לביתך וקנה עוגת תפוחים. * חזור הביתה ואכול את העוגה בהנאה. * תפתח את הנילון לפני שאתה אוכל, אדיוט!

yaelbm

New member
../images/Emo32.gif שאלה לגבי פרחים ../images/Emo39.gif

למה אומרים שצריך להביא פרחים במספר אי-זוגי ? מישהו יודע ? מישהו שמע על זה ?

fanyoni

New member
חייבת דחוף דחוף

למצוא בית לכלבה, אפילו כבר היום. היא כמעט תפסה לי היום את החתול שלי. היא איגפה אותו והתנפלה עליו. מזל שהתערבתי, כי זה היה נגמר רע. אז הגיעו מים עד נפש. נתנו לה חודשיים להתרגל לחתול וזה לא הולך. אז אני מחפשת לה בית דחוף דחוף. בית חם, רצוי עם חצר. היא גורת זאב מעורבת (כבר דיברתי עליה כאן), כבת חצי שנה, מחוסנת ומעוקרת. מחונכת ומקסימה. מתה על אנשים וילדים. ויש לי אפילו חצי שק אוכל עבורה. ניסיתי לפנות לצער בעלי חיים ונשבר לי הלב לשמוע מה מצב הכלבים שם. אז אתם פשוט חייבים לעזור לי למצוא לה בית כבר היום. בבקשה בבקשה.

dafdaf

New member
אמא שלי תמיד היתה אומרת

שזוגי זה ללוויה לא עלינו, למה? אין לי שמץ...

sarush

New member
../images/Emo107.gif ../images/Emo54.gif לא נתקלתי במצב כזה

אבל חייבת לציין שלי נשבר הלב מלשמוע שאת מוותרת עליה בגלל החתול... במיוחד לאור דברייך שהיא כה מקסימה. בטוח שאין שום דרך לעשות שלום בית ביניהם? אילוף? משהו???

fanyoni

New member
מה זאת אומרת בגלל חתול?

החתול היה הרבה לפניה והוא ממש בן בית לכל דבר. היתה נימת זלזול קלה ואני לא חושבת שחתול טוב פחות מכלב. הוא פשוט היה לפניה. יש לנו עוד כלב והם מסתדרים נפלא. ג'רי פשוט לא מצלחה להשתלב ועם כל הצער, לא אתן לה לפגוע בחתול שלי. וכן, ניסינו כבר כמעט הכל.

sarush

New member
חו"ח

לא התכוונתי לזלזל בחתול בשום אופן! כנראה שהניסוח שלי נשמע כך אבל זו ממש לא היתה הכוונה (אני חובבת חתולים, כלבים וכל השאר). מה שהתכוונתי הוא שחבל לוותר עליה בגלל המצב המסובך שנוצר, ואולי יש דרך נוספת שתוכל לאפשר את השארת הכלבה בבית. אם ניסיתם הכל..קטונתי. שיהיה בהצלחה.

Kewen

New member
אולי אוכל לעזור לך לפני

שאת מוסרת אותה. היא מעוקרת? אם לא- זאת יכולה להיות אחת הבעיות, יש לעקר אותה מיד! אגב, משום אופן לא למסור לצער בעלי חיים ת"א שכן הכלב מרודם שם תוך 24 שעות לא משנה מה מצבו הבריאותי! אני אוכל לבקש מיועצת התנהגותית לבעלי חיים שמאוד מאוד עזרה לי (4 כלבים ו3 חתולים) המצב בבית הוא הרמוני ומקסים, הם ישנים ביחד כולם, והבים ומכבדים זה את זו, אל תוותרי ככה על הילדה! היא המשפחה שלך, כלב זאת אחריות בדיוק כמו הורות על ילד! אי אפשר לזרוק ככה כלב כי "הגיעו מים עד נפש" את לא היית זורקת את הילד שלך בחיים גם אם הוא היה תולה את החתול מהזנב על המנורה! בשום אופן אין לנטוש את הכלבה הזאת, את לקחת אותה וכעת היא האחריות שלך- תני לי לעזור לך, אני בטוחה שזה יסתדר. איפה את גרה? בת כמה הכלבה? את יכולה ליצור איתי קשר טלפוני, אני אעזור לך בכל מה שאוכל. אגב, אם אני כבר בפורום הורים- הילדים הכי מוצלחים יוצאים ממשפחות עם בעלי חיים- זאת עובדה, לא מזמן פנה אליי ילד בן 8 שמצא כלב דרוס על הכביש, הוא הרים אותו וסח אותו אליי הביתה, הוא אמר שאימא שלו לא תרשה לו אבל התחנן שאני אעזור לו- מיד אחרי שהכלבה הבריאה הלכתי לאימא שלו ולחצתי לה את היד, כי זה נס- זה החינוך הכי טוב הכי יפה והכי הומני שפגשתי בחיים שלי, אגב, הכלב אצלם עכשיו, והוא התינוק של הבית. תנו לילדים שלכם את הערכים האלה, תראו להם איך בן אדם צריך להתנהג כלפי בעלי חיים. מה הילד ילמד אם יראה כמה בקלות אתם מוותרים על החבר שלו, רק כי יש לו טיפב בעית התנהגות לגיטימית עם החתול? קרן 0526646747

fanyoni

New member
כפי שכבר אמרתי

יש לי כבר כלב אחד, כבר 9 שנים, ומי כמוני יודע סגולות של כלב. ג'רי היא לא היתה שלנו מלכתחילה. היא כלבת רחוב שמצאתי לפני חודשיים וחשבתי לשלב אצלנו. עיקרתי וחיסנתי אותה וחשבתי שיסתדר- אבל לא. בטח שלא הייתי מוסרת את הכלב הראשון שלי. בחיים. עובדה, שאם הוא לא היה מסתדר עם החתול, אז גם החתול לא היה נכנס לביתינו.

ו י ק י 3

New member
זה לקוח מהתרבות היפנית,

סידור האיקבנה לעולם יהיה במספר אי-זוגי של אלמנטים (כולל הענפים, זרדיפ וכד') לפי היפנים זה יותר הרמוני ומביא מזל טוב.

א י ו ש י

New member
בתור חולת פרחים ממש השכלתי כעת

אני מתה מתה על פרחים, כל הבית שלי פרחוני, אוהבת לקבל זרים ועוד...... מעולם לא שמעתי.. מעולם גם לא מניתי את מספר הפרחים... איזה קטע טוב לדעת

נו, עכשיו יש תירוץ לגברים האלה

שנוהגים להביא רק פרח אחד בעטיפת צלופן... (קמצנים....)

yaelbm

New member
לפי מה שאני מצאתי

זה דוקא לקוח מהתרבות הרוסית ולא היפנית. לדעתם - זוגי זה רק לבית עלמין. אבל - למההההההההההההההה ?

mbar30

New member
תשאלי אם תינוק נחשב.

בד"כ לא עושים בעיות עם תינוק כי הוא לא אוכל או שותה, וצריך רק לול....

למעלה