אודאון, במחווה לתחום המסעדנות, נותנת במה לשפים הצעירים המנהלים את המטבחים של המסעדות הטובות בארץ ומקיימת סדרת ארוחות אותן ירכיבו הדור הבא של השפים הצעירים ב-2005: שפים שהגיעו למטבח אחרי המהפכה הקולינארית בארץ ומביאים גישה קולינארית מגובשת. על הארוחות מנצח מתן אברהמס (27) שף מסעדת אודאון ארוחה שלישית יום ראשון ה- 20 במרץ 2005 מתן אברהמס (אודאון) מארח את: עודד שוורצברד (סיטארה) , עידן הלפרין (אחוזת הלפרין) אסנת רוט (טושה) - התפריט - פתיח: קפרזה קטנה: עגבניות שרי, בזיליקום וביבי מוצרלה – מתן אברהמס ראשונות: קלמארי ממולא בסלט עשבים ובורגול – עודד שוורצברד (36 ש''ח) מולארד מעושן בקונפיטורית עגבניות שרי וכוסמת – עידן הלפרין (35 ש''ח) עיקריות: סינטה פרוסה על פולנטת תירס ופטריות ברוטב יין אדום – עודד שוורצברד (88 ש''ח) אוסובוקו טלה על פירה וירקות שורש ברוטב תמרהינדי – עידן הלפרין (88 ש''ח) קינוחים: סלסלת פילובמילוי קרם מרצפן ותותים – אסנת רוט (28 ש''ח) דקוואז אגוזים עם מוס אייריש קרים ואספרסו – אסנת רוט (29 ש''ח) צלחת טראפלס במגוון טעמים – אסנת רוט (30 ש''ח) המנות יוצגו בתפריט נפרד וילוו בקוקטיילים אודאון הרצליה החדש סדנאות 4 הרצליה פיתוח 09-9569567 פתוח 24 שעות ביממה (ללקוחות אודאון חניה חינם בחניון הסמוך)