שרשור שאלות יום ג

בחירת ביה"ס = האם זו זכותי?

השאלה היא לא עקרונית (שזה דיון מענין בפני עצמו) אלא מעשית. בשעה טובה הגיעה העת לרשום את הנסיכה הבכורה לכיתה א'. אנו גרים ממש בין שני בתי ספר ומתלבטים בינם וגם שוקלים אופציה לבית ספר פרטי באיזור. כרגע אנו נוטים להעדיף את המערכת הציבורית, משיקולים שונים. אבל להפתעתי קבלנו הודעה מהעיריה על הרישום ובה צוין לאיזה בית ספר לרשום אותה. האם אני חייבת לרשום דווקא לשם או ששמורה לי הזכות לבחור בית ספר אחר במידה והוא נראה לי עדיף על פני המוסד שאנו משויכים אליו לפי הכתובת? האם יש גורם במשרד החינוך שיכול לענות בצורה רשמית על השאלה הזאת? תודה, מקווה שיהיה למישהו כאן את הידע

tamisti

New member
תחפושת כיתתית../images/Emo151.gif

למישהו יש רעיון לתחפושת קולקטיבית לכיתה א' שתשב מופע קצר שקשור לתחפושת?

אופרת

New member
שאלה לאריה- מילויי מקום למורים

האם ניתן להזמין מ"מ על חלקיות שעות של מורה ביום מסויים? ר"ל מורה שיוצאת באמצע היום אחרי שעבדה 3 שעות מתוך 6 השעות שהיא עובדת באותו יום, האם ניתן להזמין מ"מ ל-3 שעות? תודה מראש על התשובה. אופרת

Yaldi

New member
../images/Emo41.gif שאלות בקשר לפיצויים

שלום אני מורה ללא ותק השנה לא עבדתי,לא נמצאה לי עבודה ולכן מגיעים לי פיצויים. 1. האם כדאי בכלל לקחת את הפיצויים,במידה ותמצא לי עבודה בעתיד זה יפגע בפנסיה או במשהו אחר? 2. אייך מתבצע חישוב דמי הפיצויים,הבנתי שזה ממוצע שנתי.האם זה חודש בשנה? מה לעשות??!! תודה רבה

tamisti

New member
אל דאגה!../images/Emo140.gif

למיטב ידיעתי, היום ניתנת להורים האפשרות לבחור את המוסד אליו ישלחו את הילדים. מה שנראה לי שהודעת הרשויות מופנית לא אליכם, ההורים, אלא, לבית-הספר , שכבית-ספר אזורי מחוייב לתלמידים הגרים באיזור. קחו בחשבון, שביתי ספר על אזורים זוכים לפריבילגית הסינון. זכותם לסנן את התלמידים שהם מקבלים לבית הספר, לעומת בתי-ספר אזוריים, כאמור.

Yaldi

New member
תיקון-אני מורה עם 4 שנות ותק ללא קב

קביעות

itu1

New member
לשאלותיך

1.אם פוטרת אתה זכאי לפיצויים. משיכת פיצויים משמעותה אובדן זכויות פנסיה על שנים אלו. 2.פיצויים הינם בשעור חודש שכר לשנה לפי ממוצע עבודתך בכל שנות העבודה. אריה

itu1

New member
מילוי מקום

ניתן להזמין מילוי מקום על העדרות מוצדקת גם על שעות בודדות(מחלה מילואים וכדומה) אם לבית הספר יש שעות לצורך זה מהמכסה השהתית למילוי מקום. אריה

אדולה

New member
שאלה../images/Emo35.gif

אילו כשורי שפה מלמדים בכיתה א? אני יודעת בינתיים רק על המיון...

shiki4

New member
שאלה לאריה

בתחילת עבודתי כמורה עבדתי שנה שלמה במילויי מקום רציפים והשנה נחשבה לי לוותק. בשנה שלאחר מכן הפסקתי את עבודתי, עקב לידה ולאחר אותה שנה התחלתי לעבוד בביס כמחנכת,השנה זו השנה השנייה שלי באותו המקום, שאלתי היא בנושא הקביעות האם היא מגיעה לי בתום שנה זו?

itu1

New member
לשאלתך

שנת מ"מ אינה נחשבת לצורך קביעות. בשנה הבאה תהיי קבועה בעבודך (בתנאי שאת מוסמכת להוראה). אריה

shiki4

New member
המשך...

אני מבינה שבתום השנה הבאה נכון? ואם לקראת סופה אצא לחופשת לידה אז גם? או ששוב ישבר הרצף?תודה

itu1

New member
להמשך

חופשת הלידה אינה קוטעת את הרצף אריה

פנינה10

New member
תחפושת

דמויות מתוך אגדות הילדים המחזה של הדמויות חשבון שיר על מספרים וכל ילד מתחפש לספרה אחרת אפשר לקחת את אחד מי יודע ולהחליף למילים שמאימות לפורים

נירה63

New member
הרעיון ישנו הבעיה איך לעצב חשבתי

לתפור על חצאית וחולצה אריזות של ממתקים, אבל...שלא יחשבו שאני פח אשפה...אז מחפשת איך לכתוב אולי על הגב או מה לעשות שיבינו שאני ארון ממתקים.

למעלה