אורחים בפורום
New member
חיפוש רימוןבקשות ושאלות (לא הכוונה)
איך עושים חיפוש בלי r.clearch באינטרנט רימון?
חיפוש רימוןבקשות ושאלות (לא הכוונה)
אוטובוסים ברחוב אבוחצירה בפרדס כץ- מאז שהרחובבקשות ושאלות (לא הכוונה)
תחנות עדיין לא מעידות על קוויםאוטובוסים ברחוב אבוחצירה בפרדס כץ- מאז שהרחוב
נפתח בשני הכיוונים לכל אורכו, יש תחנות בשני הכיוונים.
אילו קווים אמורים לעבור שם?
טעינה ורכישת כרטיסים מהאינטרנט במטרונית - רק לא רב-קו אנונימיבקשות ושאלות (לא הכוונה)
אי עצירת קווי אגד בינעירוניים בדרך עכו-חיפה - דן מכריחים להשתמש במטרוניתבקשות ושאלות (לא הכוונה)
*בנוסעים.אי עצירת קווי אגד בינעירוניים בדרך עכו-חיפה - דן מכריחים להשתמש במטרונית
אז טוב, חשבתי שנוכל לעלות ממרכזית הקריות - גם לא אפשרי!... אם זו הדרך שמשרד התחבורה מתעלל בנושאים, אני בהחלט רואה שבאחד הימים יודיעו שהקו יקוצר עד למרכזית הקריות - נראה לכם שיעניין אותם הנוסעים שצריכים לחיפה? מה פתאום. לא יודע כבר מה עדיף - משרד התחבורה בשליטה מלאה על התחבורה הציבורית, או שליטה חלקית בידם והשאר אצל המפעילים. כך או כך, שתי האפשרויות נשמעות וגם נראות ומתנהלות זוועה.
חוץ מלקטר אפשר לנסוע ברכבת.אי עצירת קווי אגד בינעירוניים בדרך עכו-חיפה - דן מכריחים להשתמש במטרונית
אז טוב, חשבתי שנוכל לעלות ממרכזית הקריות - גם לא אפשרי!... אם זו הדרך שמשרד התחבורה מתעלל בנושאים, אני בהחלט רואה שבאחד הימים יודיעו שהקו יקוצר עד למרכזית הקריות - נראה לכם שיעניין אותם הנוסעים שצריכים לחיפה? מה פתאום. לא יודע כבר מה עדיף - משרד התחבורה בשליטה מלאה על התחבורה הציבורית, או שליטה חלקית בידם והשאר אצל המפעילים. כך או כך, שתי האפשרויות נשמעות וגם נראות ומתנהלות זוועה.
אבל היום הם כן נוסעים במקביל למטרוניתחוץ מלקטר אפשר לנסוע ברכבת.
ומדוע עושים כך?
מכיוון שקווים מקבילים שנוסעים באותו המסלול הם בזבוז של משאבים,
לא ניתן שלכל אחד יהיה קו ישיר תדיר מהיר ויעיל מהמוצא עד ליעד.
אם כבר שקווים מעכו נהריה יסעו עד מרכזית המפרץ דרך עוקף קריות אבל אין שום טעם שיסעו במקביל למטרונית.
אם יש מספיק נוסעים כדי למלא אוטובוסחוץ מלקטר אפשר לנסוע ברכבת.
ומדוע עושים כך?
אם כבר שקווים מעכו נהריה יסעו עד מרכזית המפרץ דרך עוקף קריות אבל אין שום טעם שיסעו במקביל למטרונית.
זה מסבך, במיוחד בזמנים, כשצריך אוטובוס לרכבת, ואז עוד כמה אוטובוסים. מייקר את הנסיעה...חוץ מלקטר אפשר לנסוע ברכבת.
ומדוע עושים כך?
ידעתי ששכחתי משהו חשוב - גם המטרונית לא קיבלה את נסיעת ההמשךזה מסבך, במיוחד בזמנים, כשצריך אוטובוס לרכבת, ואז עוד כמה אוטובוסים. מייקר את הנסיעה...
תלוי מהו המסלול. במקרה שלי מדובר (לעיתים) במרכזית המפרץ - צור שלום. ובדר״כ מדובר על נסיעה שבה אני מותש לחלוטין וממש לא בא לי על העצירות המוגזמות במטרונית (עדיפות לאוטובוס בינעירוני) ולרוב גם עם שקיות כבדות, שלא לדבר שיש בעיות עם הרב-קו (ונדיר שאני משתמש בו). אגב, שתי שאלות - קו 271 כבר לא עוצר בתחנת צור שלום? מדוע אגד לא קיבלו כרטיסיות המשך מנייר ורב-קו מקו 16 מהגרנד קניון לקריות? מהקריות אני זוכר ששילמנו אותו מחיר עד לגרנד עם נסיעת המשך, בכיוון ההפוך לא. ברב-קו השתמשתי בכרטיסיית 2 נסיעות שהוטענה ברציף המטרונית לב המפרץ לכיוון דרום (בטעות) - אבל בכל מקרה, גם כרטיסי הנייר לא התקבלו. כל המשחקים האלה עולים ביוקר לאלא שאין הרבה כסף, ואנחנו כאלה לצערי (זו הסיבה גם למה רכבת מייקרת פי כמה את הנסיעות, במיוחד ללא רב-קו, ומאריכה את הזמנים והמסלול). סליחה על ההרחבה, אך מדובר באותה הנסיעה עליה התלוננתי - רק בפירוט.
לא בקשה, לא שאלה ולא הכוונהבקשות ושאלות (לא הכוונה)
יש גם פהלא בקשה, לא שאלה ולא הכוונה
ידיעה בווינט על הצעת נישואין באוטובוס "אגד":
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4500044,00.html
מיכל.
האם קו 99 הירושלמי נסגר?בקשות ושאלות (לא הכוונה)
מה????האם קו 99 הירושלמי נסגר?
לא ידעתי,כך כתוב באגד02.
האם מישהו יודע מה עשו עם אוטובוסי הקומותיים שפעלו על הקו (ניאופלאן 38901 ומאן 43190) ?
אני חושב שהקו מופעל ע"י חברה אחרתהאם קו 99 הירושלמי נסגר?
לא ידעתי,כך כתוב באגד02.
האם מישהו יודע מה עשו עם אוטובוסי הקומותיים שפעלו על הקו (ניאופלאן 38901 ומאן 43190) ?
מספר תחנהבקשות ושאלות (לא הכוונה)
מה עם הלוז החדש?בקשות ושאלות (לא הכוונה)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.