מחר זה מתחיל. המונדיאל בהונגריה ב 1954

evike

Active member
מנהל
מחר זה מתחיל. המונדיאל בהונגריה ב 1954

סיפורים מהשטח.
לכל המכורים, יהיו הרבה ערבים מעניינים.
מעניין, איך הכל יעבוד ויעבור בברזיל. כנראה שלא הכל מוכן, וגם מה שכן, יש בו בעיות. יש גם איומי השבתה, והכל בגלל הסכומים העצומים שהוצאו, הרבה מעבר למתוכנן.
גם פיזור המשחקים בעייתי. יש מגרשים בכל קצות המדינה הענקית, מבלי לתת את הדעת איך האוהדים יגיעו למשחקים.

לפני כמה חודשים, סיפרו ברשת ב' על הטרגדיה של הונגריה בשנת 1954. אני מעלה הקלטה של הקטע.
וגם, מצאתי ביוטיוב את 20הגולים הגדולים של הונגריה.

https://www.youtube.com/watch?v=yRDNnZbEOk8

boriska1

Active member
ולדעתי "הגולם קם על יוצרו"

לדעתי,לאור הנסיבות שנוצרו,יש לבטל את כל הארועים הגרדיוזיים,כגון אולימפיאדה,אולימפיאדת חורף,מונדיאל .אין לזה שום ערך
ספורטיבי,הכל מושחת,עשרות מיליוני אזרחים סובלים.ראה אולימפיאדה בסין,מספר לא ידוע,אבל מוערך במיליונים היו צריכים להתפנות
מבתיהם,בדרך כלל ללא פיצוי,כנ"ל בסוצ"י,כנ"ל בברזיל.מיקום המונדיאל הבא נקנה בשוחד ישיר ע"י אחת מנסיכויות המפרץ.
ועוד לא דיברתי על תקציבי עתק,על חשבון רווחת האוכלוסיה.צריך למצוא פורמט אחר.וזה לא בעיה,אפילו לי,הקטן,עולים כמה רעיונות
ישימים.
ועוד משהו,יש מדינות (לא אצלינו ב"ה) השקעות ענק בספורט יצוגי על חשבון ספורט עממי.

ladybug4NLP

Active member
evike-כתבת שיהיו הרבה ערבים מעניינים

מעניינים את מי?
כי לדעתי למשל זה 22 מוגעים רצים אחרי כדור, דוחפים, קופצים אחד על השני דוחפים אחד את השני והעדר מריע.

גם האוהדים (בית"ר) לא נכללים לעמי בתפארת האומה.

אבל אולי זה רק אני והרבה שכתמותי? (בעיקר נשים?)

evike

Active member
מנהל
לפי כל הפירסומים של המונדיאלים ומשחקי כדורגל

בכלל, זה המשחק הספורטיבי הכי נפוץ והכי אהוב בעולם.
הרבה מאד גברים אוהבים אותו, אולי אפילו הרוב. ותתפלאי, יש גם הרבה מאד נשים האוהבות כדורגל, אם כי פחות מאשר גברים.
ואני ביניהן. אומנם אני לא יושבת באדיקות מול המסך, לא משתגעת כשיש משחק, אבל בהחלט נהנית לראות משחק טוב. ואישי נהנה לדסקס איתי תוך כדי המשחקים. (מכאן ברור שהוא בין אוהדי משחקי כדורגל)
הייתי גם במגרשים במשחקים חיים, שזה כייף הרבה יותר גדול מאשר מול המסך.
ובקשר לבית"ר ודומיהם, הכוונה בלאהוב כדורגל הוא אהבת המשחק ולא האוהדים.

תראי כמה כסף אנשים מוציאים בכדי לראות משחקים, מה שמראה שהם באמת מכורים להם.

למעלה