מבייצות ביחד לאמצע שבוע
ר רויטל219 New member 14/11/13 #2 כאבי ביוץ היום אני 14 ימים אחרי המחזור, מחזור כל 28 יום בד"כ הפעם כבר אתמול התחלתי להרגיש כאבים בבטן תחתונה ובעיקר בצד שמאל - כנראה שאתמול היה הביוץ אבל עד עכשיו בבוקר יש לי כאבי גב בצד שמאל כאילו נתפס לי שם שריר נראה לכן שזה קשור? קרה לכן פעם?
כאבי ביוץ היום אני 14 ימים אחרי המחזור, מחזור כל 28 יום בד"כ הפעם כבר אתמול התחלתי להרגיש כאבים בבטן תחתונה ובעיקר בצד שמאל - כנראה שאתמול היה הביוץ אבל עד עכשיו בבוקר יש לי כאבי גב בצד שמאל כאילו נתפס לי שם שריר נראה לכן שזה קשור? קרה לכן פעם?
N nuki55 New member 14/11/13 #3 שאלת הפרשות... אני ביום ה 8 למחזור ויש לי הפרשות צהובות צמיגיות וקצת נמתחות...זה לאאמור להופיע רק אחרי הביוץ? ביוץ עדיין לא היה בוודאות...
שאלת הפרשות... אני ביום ה 8 למחזור ויש לי הפרשות צהובות צמיגיות וקצת נמתחות...זה לאאמור להופיע רק אחרי הביוץ? ביוץ עדיין לא היה בוודאות...
ב ביד רמה New member 15/11/13 #4 הפרשות יכולות להשתנות מהמון סיבות אין חוקיות בנושא לכן המעקב אחריהן הוא די לא וודאי. לפעמים הפרשות של אחרי ביוץ יכולות להופיע כמקדימות לכאלה של ביוץ. בקיצור תמשיכי לעקוב
הפרשות יכולות להשתנות מהמון סיבות אין חוקיות בנושא לכן המעקב אחריהן הוא די לא וודאי. לפעמים הפרשות של אחרי ביוץ יכולות להופיע כמקדימות לכאלה של ביוץ. בקיצור תמשיכי לעקוב