מבייצות ביחד לאמצע שבוע
ח חשטפית New member 12/3/15 #3 ביצה קשה, חביתה, מקושקשת, מה שבא לך שלום לאבטיחית היקרה שלי את ממש לא לבד... אני איתך חזק בביוצים   היום מתחילם לקמפר ואני מתרגשת שיהיה לנו המון בהצלחה!!!
ביצה קשה, חביתה, מקושקשת, מה שבא לך שלום לאבטיחית היקרה שלי את ממש לא לבד... אני איתך חזק בביוצים   היום מתחילם לקמפר ואני מתרגשת שיהיה לנו המון בהצלחה!!!
פ פרח המדבר 25 New member 12/3/15 #4 בהצלחהה לנוו!! שהבעל לא יחזור עייף מהעבודה!..   ביום שלישי סידרתי את הבית עם נרות והיה ממש מקסים..   גם היום אחשוב על משהו.. (אשמח אם יש לכן רעיון חמוד כמובן..) הייתי הולכת על יין אבל אני חושבת שלא כדאי
בהצלחהה לנוו!! שהבעל לא יחזור עייף מהעבודה!..   ביום שלישי סידרתי את הבית עם נרות והיה ממש מקסים..   גם היום אחשוב על משהו.. (אשמח אם יש לכן רעיון חמוד כמובן..) הייתי הולכת על יין אבל אני חושבת שלא כדאי
ח חשטפית New member 12/3/15 #6 חחחח חמודה יפה מאוד אהבתי את רעיון היין. אפשר להשתמש בתירוש... מספיק הטריגר הפסיכולוגי   אמממ... אתם יכולים לראות יחד את 50 גוונים של אפור (שכבר יש ברשת) ואז זה בטוח יכניס עניין
חחחח חמודה יפה מאוד אהבתי את רעיון היין. אפשר להשתמש בתירוש... מספיק הטריגר הפסיכולוגי   אמממ... אתם יכולים לראות יחד את 50 גוונים של אפור (שכבר יש ברשת) ואז זה בטוח יכניס עניין
פ פרח המדבר 25 New member 12/3/15 #8 חשבתי ללכת לראות בקולנוע אבל אם יש ברשת... נראה כבר בבית   ובהחלט אפשר ללכת על תירוש   תודה
פ פרח המדבר 25 New member 12/3/15 #12 אני צריכה לחפש... אבל זה יקרה יותר מאוחר..   בעיקרון אם יש לך אימיול (אני קוראת לזה התוכנה של החמור ) אז תחפשי שם..
אני צריכה לחפש... אבל זה יקרה יותר מאוחר..   בעיקרון אם יש לך אימיול (אני קוראת לזה התוכנה של החמור ) אז תחפשי שם..
א אבטיח מתוק2 New member 12/3/15 #18 כן כן זוכרת איך שיגעתי אותך בהתחלה עם הספירת מלאי... אגב עם את רוצה את יכולה לחזור לנהל אותה....
ח חשטפית New member 12/3/15 #19 ממש לא שיגעת היה לי כיף גדול להכיר אותך קצת יותר   ואני יותר מאשמח!!!
א אבטיח מתוק2 New member 12/3/15 #27 אז סבבה תבחרי לך ראשון או חמישי, מה שנוח לך, עדיין יש לך הרשאה נכון?
א אבטיח מתוק2 New member 12/3/15 #28 אז סבבה תבחרי לך ראשון או חמישי, מה שנוח לך, עדיין יש לך הרשאה נכון?
פ פרח המדבר 25 New member 12/3/15 #15 עדיין חי ונושם.. אל תדאגו..גם בעלי מתעסק בזה ולא אני   אפילו היום כשהלך הוייפיי בבית התקשרתי לשאול מה לעשות ובסך הכל הייתי צריכה לנתק מהחשמל ולהחזיר ..
עדיין חי ונושם.. אל תדאגו..גם בעלי מתעסק בזה ולא אני   אפילו היום כשהלך הוייפיי בבית התקשרתי לשאול מה לעשות ובסך הכל הייתי צריכה לנתק מהחשמל ולהחזיר ..
ח חשטפית New member 12/3/15 #11 אנחנו רואים דרך XBMC זו תוכנה כזו שדרכה יש הכל כמו VOD כזה. אבל בטוח יש בטורנט ליץ' גם. זה בעלי אחראי לדברים האלו... תנסי לחפש באתרים הידועים ואולי תמצאי משהו.
אנחנו רואים דרך XBMC זו תוכנה כזו שדרכה יש הכל כמו VOD כזה. אבל בטוח יש בטורנט ליץ' גם. זה בעלי אחראי לדברים האלו... תנסי לחפש באתרים הידועים ואולי תמצאי משהו.
ז זחלולית 19 New member 12/3/15 #37 יש לי אותו על המחשב אבל בטוח יש גם ברשת לצפייה ישירה עם תרגום. פשוט לכתוב בגוגל.   לא רוצה לאכזב אבל הסרט כ"כ לא עשה לי את זה, אם מישהי רוצה קצת חשק עדיף לקרוא את הספרים
יש לי אותו על המחשב אבל בטוח יש גם ברשת לצפייה ישירה עם תרגום. פשוט לכתוב בגוגל.   לא רוצה לאכזב אבל הסרט כ"כ לא עשה לי את זה, אם מישהי רוצה קצת חשק עדיף לקרוא את הספרים