השבוע בימי הולדת

השבוע בימי הולדת

אילו שחקני טלוויזיה ויוצרי טלוויזיה חוגגים השבוע את ימי ההולדת שלהם.

ומי מחברי הפורום חוגג השבוע יום הולדת...

ה3 במאי

מי נולד ביום מיוחד זה?
&nbsp
(חוץ מגולדה מאיר ומירי מסיקה כמובן)

כריסטינה הנדריקס - Christina Hendricks

השחקנית האמריקאית חוגגת היום יום הולדת 40.
היא ידועה בעיקר בזכות התפקיד הראשי שיש לה בסדרה Mad Men
בעבר היא שיחקה בתפקידים קבועים בסדרות Kevin Hill וBeggars and Choosers.
היא ידועה גם מתפקיד אורח שהיה לה בשני פרקים בסדרה פיירפלי.

היא נשואה לשחקן ג'פרי ארנד (משחק כיום בתפקיד קבוע בסדרה Madam Secretary)

דולה היל - Dulé Hill

גם השחקן הזה חוגג היום יום הולדת 40.

הוא היה חלק מהקאסט הראשי בשתי סדרות: הבית הלבן ובניחוש חוקר (Psych).

הוא בשנת 2004 הוא התחתן עם השחקנית ניקול לין, הידועה מהסדרה Student Bodies (בגוף ראשון). הם נפרדו בשנת 2012.

AlicePJ

New member
בניחוש חוקר???? מה עובר על מי שמתרגם את

הסדרות לעברית, מה זה? אני חושבת שיוצרי הסדרה צריכים לתבוע את המתרגמים, זאת פשוט זוועה! אני יודעת שתרגום זאת מלאכה קשה מאוד והמשכורת בתחום היא משכורת רעב, אבל שום דבר הוא לא תירוץ ל"בניחוש חוקר". ואם אנחנו בעניין, אז גם "חשיפה לדרום" זה זוועתי.

יש מקרים נוראיים של תרגום שם סדרה

fresh off the boat תורגם לחמוץ מתוק
Justified זה צדק פרטי
Gossip Girl זה אחת שיודעת
&nbsp
זה אגב לדעתי בכלל לא קשור למתרגמים - ההחלטה על איך לקרוא לסדרה בעברית מתרחשת ברמה אחרת.
&nbsp
בדרך כלל הבעיות נובעות כשהשם באנגלית הוא משהו מחוכם קצת.
למשל Hart of Dixie השם בכלל משחק על Heart of Dixie שזה משהו קשור לאלבאמה. חוץמזה שדיקסי זה מושג.
&nbsp
וזה גם הקטע הרי עם Psych שזה מין משחק מילים נחמד בין "עבדתי עליך" ותפיסה על חושית.

איימי ראיין - Amy Ryan

איימי ראיין חוגגת היום יום הולדת 47.

היא שיחקה בשנות ה90 בתפקיד קבוע בסדרה The Naked Truth (לצד טיאה ליאוני).
היו לה תפקידים לא ראשיים, אבל מתמשכים לאורך כמה שנים בסדרות הסמויה והמשרד ותפקיד ראשי בעונה השלישית של הסדרה בטיפול (האמריקאית).
היא גם הופיעה בכמה סרטים לאורך השנים, בינהם שנה שעברה בסרט Birdman.

היא נשואה לשחקן/כותב הטלוויזיה אריק סלובין (כתב בעבר עבור SNL). ויש להם ילדה.

בובי קנאבלי - Bobby Cannavale

השחקן חוגג היום יום הולדת 45.

הוא הופיע בסרטים אנני, יסמין הכחולה ועוד.
בטלוויזיה הוא ידוע מכמה תפקידים:
הוא שיחק בשתי עונות של הסדרה משמרת שלישית.
הוא היה שחקן אורך מתמשך בסדרה וויל וגרייס בתפקיד החבר של וויל.
היה לו תפקיד חשוב בעונה השלישית של הסדרה אימפריית הפשע.
והיה לו תפקיד גדול בעונה הרביעית של הסדרה האחות ג'קי.

קנאבלי היה נשוי במשך שנים לשחקנית/טסריטאית ג'ני לומט (כתבה את הסרט זוכה הפרסים "רייצ'ל מתחתנת")
יש לו בן אחד ממנה - השחקן ג'ייק קנאבלי (שהופיע לצידו בסדרה האחות ג'קי)
הוא כיום במערכת יחסים עם השחקנית רוז ביירן (הסדרה Damages, הסרטים אקס-מן ההתחלה, אנני ועוד)

קריסטין ליהמן - Kristin Lehman

השחקנית הקנדית חוגגת היום יום הולדת 43

היא ידועה בתור שחקנית ראשית בסדרה Motive, אחת השחקניות הראשיות בעונות הראשונות של הסדרה The Killing.
היא שיחקה בעבר בעוד הרבה סדרות בינהם המשפט של איימי, פליסיטי, קונג פו ועוד.

היא נשואה עם ילד.

Helix סיום סדרה
אני יודע שאף אחד לא ראה אותה...

בפורום. אפילו בעולם על סמך הביטול שלה. אבל זה בסדר, הסדרה לא הייתה מרשימה מראש.
שני דברים חזקים פעלו לטובתה: הראשון הוא יסוד המיסתורין. הסדרה התחילה כמו סדרת מיסתורין מותחת ומאוד לא ברורה, הרבה דברים מוזרים ללא הרבה תשובות. רק במהלך העונה הראשונה הוסברו דברים וגם אז לא בצורה הכי הגיונית או נסבלת ולא משנה. לא הרבה השתנה בעונה השניה, היא מתחילה בצורה חזקה עם פיצול נקודות זמן והרבה מיסתורין (תוך כדי התעלמות מהרבה ממה שנבנה בעונה הראשונה) אבל בהמשך כאשר היא מנסה להסביר את הדברים, היא נופלת חזק. חזק מאוד.
נקודת האור השניה של הסדרה היא המוזיקה. יש בסדרה משהו מאוד יוצא דופן עם המוזיקה. למצוא את הרגעים הכי לא מתאימים בשביל לנגן מוזיקת רקע. דווקא היכולת הזו הופכת את הסדרה למאוד יצירתית מבחינת המנגינה. תחשבו שבחלק מקטעי האקשן או התגלית או הגועל אפילו, דווקא ברגעים הללו המוזיקה היא לא טיפוסית אלא סותרת את מה שאנחנו רגילים לראות. זה יכול להיות נהדר. לרוב זה באמת נהדר אבל בפרקים האחרונים של הסדרה יש נטיה לחזור על הצעד הזה וכאשר אין סבלנות לראות את זה שוב ושוב בידיעה שפחות אכפת לך מה יהיה עתיד הדמויות, זה כבר לא אותו הדבר.
&nbsp
אין באמת סיבה להתייחס לשאר הדברים שכן הם לרוב רעים. עוד סדרה קצרה להיסטוריה של מאט לונג. ולמי שתהה, הסוף לא בדיוק סגור אבל גם לא בדיוק פתוח.

didalf

Well-known member
שיימלס עונה 4

אומיגד אומיגד אומיגד.
אני מאד אמוציונלית כרגע!@!!
אתם רוצים להגיד לי שעל העונה הזאת הם עוד התמודדו על קומדיה באמי/גלובוס הזהב? WTF?!
&nbsp
האמת שהחצי הראשון של העונה היה די משעמם - 6 פאקינג פרקים שלמים בלי איאן (עם גיחה של 2 דקות בפרק 5)
מה לעזאזל זה צריך להיות!<? ועוד ניר אמר לי 3 ובפרק הרביעי חשבתי טובנו היום הוא יחזור ולאאאאאאאאאא.
וגם אצל האחרים לא קרו דברים מעניינים או טובים במיוחד.
אבל החצי השני של העונה - פאקינג וואו

&nbsp
פאק פיונה העונה, כ"כ כאב לי עליה ולא יכולתי ממש לכעוס עליה. טעות אחר טעות. יוצאת עם הבוס שלה. שוכבת עם האח שלו. ואז מה שקרה לליאם
ואז עוד עוצרים אותה
זה היה כ"כ נורא. ואחרי ששיחררו אותה היא באמת ניסתה וליפ כ"כ לא סמך עליה וקארל לא דיבר איתה ודבי התחרפנה והיא הייתה כ"כ מסכנה. ואז היא עשתה את הדבר הכי מטומטם בעולם ואיבדה את עצמה לגמרי בדבר הזה (מסיבה?) אצל רובי שוב. למה פיונה למה?! פה כעסתי עליה. ממש צעקתי על המסך שתעצור

היא הייתה כ"כ בשפל העונה זה היה קשה לצפייה

אם בעונה שעברה היו כמה רגעים שכמעט בכיתי אני חושבת שכל החצי השני בערך אני על סף בכי

כשפיונה דיברה עם ליפ למשל במיטה של קארל וביקשה סליחה ואמרה לו שהיא זקוקה למשפחה שלה
ואז למחרת היא התעוררה ליד הקטנה שלו.
ובפרק האחרון כשדבי וקראל מצאו אותה בבוקר במטבח וחיבקו אותה

&nbsp
האמת שליפ היה די מקסים העונה
או לפחות בחצי השני, בחצי הראשון הוא היה די דוש למנדי שוב.
כל הטיפול שלו בילדים כשפיונה מאבדת את זה ובמיוחד בליאם. הוא היה כזה מתוק

גם זה שהוא סופסוף התחיל להשקיע בלימודים.
החברה שלו הזאת אמנדה כזאת מציקה. אבל לפחות הוא סחט 10000 מההורים שלה

ומנדי מסכנה עם החבר שלה שמכה אותה
אבל פאק מה קרה למיקי למה הוא לא מטפל בו? לפני שתי עונות כשהוא חשב שאיאן פגע במנדי הוא רדף אחריו בכל העיר לכסח לו את הצורה!
ומנדי וליפ, ובעיקר מנדי ממש שברו לי את הלב עם המבטים שלהם, בעיקר שלה, כשהם נפגשו בדיינר כשהיא מילצרה להם.
&nbsp
אוח אני לא מתה על זה שדבי מתבגרת. אהבתי את זה שהיא הייתה מתוקה ותמימה בסביבה המטורללת שלה.
היא נכנסת לתחילת גיל ההתבגרות שזה הגיל הכי מעצבן, בטח עונה הבאה יהיה יותר מעצבן אפילו.
&nbsp
יוו וקארל העונה היה כזה מתוקקק

הוא היה היחיד שהיה לו אכפת מפרנק והיו להם כמה סצנות חביבות ביחד. אבל תהיתי למה מיקי-טוויסטד התכוונה (נו עכשיו מבלבל לקרוא לך מיקי
) כשהייתה לו עלילה שהיא אהבה כי זה לא היה כזה מעניין. ואז באה הילדונת הפושעת. הם היו כאלה מתוקים ביחד
שני פושעים קטנים וחמודים

&nbsp
מצחיק איך הם לא היו מופתעים במיוחד לגלות שיש לפרנק עוד בת
בטח יש עוד כמה מפוזרים בעולם.
האמת טוב שהיא הייתה כי אחרת פרנק היה בטוח מת. היו כמה רגעים שכבר ממש התעצבתי עליו. (ידעתי שהוא לא ימות כי הוא יהיה גם בעונה הבאה. באמת תהיתי איך יעשו את זה כי הוא פאקינג גסס).
היה רגע יפה כשהוא היה מטושטש ודיבר לילדה שלידו כאילו היא פיונה.
אבל אוף בסוף הוא אכזב אותי. חשבתי שהוא הולך לזרוק את הבקבוק לנהר וכבר התרגשתי והוא חזר לשתות

&nbsp
ויאווו די כבר עם שילהההההההההההההההההההההההההההה
בפרק האחרון במיוחד כשקורים דברים עם פיונה ועם איאן ובין לבין דוחפים את הסצנות המיותרות שלה עם פרנקק שבכלל לא רוצה להתחתן איתה והילדים האינדאננים האלה. WHO THE FUCK CARES?!
&nbsp
גאדדממט ניר למה סיפרת לי על ג'ימי?
בטח הייתי ממש ממש בהלם אם לא הייתי מחכה לו כל הפרק בגללך

אוף אם ג'ימי היה נשאר פיונה לא הייתה מדרדרת ככה. הוא לא היה הכי טוב אבל הוא כן היה טוב לה. הוא היה מספיק דפוק ועל הגבול של הפשע בשביל להדליק אותה, כי מסתבר שהיא לא יכולה להיות עם מישהו נחמד אבל משעמם כמו מייק, אבל לא גרוע כמו רובי.
בבקשה אל תספרו לי אם הוא עוד יחזור לעונה 5, תודה

&nbsp
וכמובן שמרתי את הטוב לסוף - מיקי ואיאן, מיי גאדדדדדדדדדדד

אחרי 6 פרקים של שיממון והעלמות של הג'ינג'י המתוק שלי בפרק 7 סוףסוף דברים התחילו לזוז, ואיך הם זזו

למה הוא נעלם ככה? אילוצים של השחקן או החלטה של הכותבים? שאני אדע במי להתנקש.
טוב קודם כל מיקי פשוט קורע מצחוק. אני לא זוכרת ציטוטים מדוייקים אבל יש לו פשוט יציאות שהורסות אותי מצחוק, בעיקר כלפי קוו או אשתו

טוב כל רגע שלהם העונה כמעט היה מהמם מפרק 7 אז אני פשוט אאלץ למנות את כל מה שאני זוכרת.
קודם כל גם לפני ראו שמיקי מתגעגע אליו

ואז הוא הלך לחפש אותו במועדונים, וקינא קצת, והעיף את המבוגר שרצה לקחת אותו הביתה ואז ראה את המסכן מעולף על השלג ולקח אותו אליו, ואיך שהוא הסתכל עליו ישן

ואז בפרק 8 הוא שוב במועדון מסתכל עליו רוקד, ואז בא מישהו להכניס לו שטרות לתחתונים ומיקי מעיף אותו, ואז ה-נשיקה
ראיתי אותה אולי 800 פעם אח"כ

משעשע אותי איך לאף אחד לא נראה יותר מידי מוזר שמיקי פתאום ישן אצלם

ואני לא זוכרת מה היה ב9 ו10 אבל בפרק 11 בהתחלה איאן שאל אותו אם הם זוג ומיקי אמר לו "ברור שכן" כ"כ לא ציפיתי לזה. ואז נמסתי

קצת לא אהבתי את זה שאיאן לחץ עליו כל הזמן לצאת כי הלוו, אתה זוכר מה קרה בפעם האחרונה שאבא שלו גילה משהו כזה?
אבל נו בסוף זה יצא לטובה, כשמיקי החליט שהוא בוחר באיאן על הפחד שלו ויצא מהארון בפני כולם, מה שהוביל לקטטה ענקית שהעיפה את האבא המזעזע שלו חזרה לכלא.
(ובדיוק כששאלתי את עצמי איפה קוו בכל הבלגן הזה ראו אותו עומד באמצע הבר בפוזת יוגה, נקרעתי
).
ואח"כ הם היו מלאי דם וחמודים

ובתחילת פרק 12 ראו אותם ישנים ביחד מחובקים
ומיקי קם ומלטף אותו

אני שמחה שמיקי ואשתו סופסוף הגיעו להבנה, סה"כ חבל על התינוק.
ואז הכל התפקשש
מיקי היה כזה מסכן כשהוא לא הצליח להוציא אותו מהמיטה, ואז כשפיונה סיפרה לו על המחלה והוא כעס ואמר שהוא נשאר איתו

האמת שכל העונה הזאת כשאיאן התנהג מוזר כ"כ קצת התבאסתי כי אהבתי איך שהוא היה מתוק ושקט בעונות הקודמות והוא היה כזה קופצני ומוזר. אבל גם ידעתי למה זה, בגלל שקראתי יותר מידי את הסיכומים שלכם על עונה 5

אז לא הופתעתי מהמחלה. אבל אני חושבת שהייתי מנחשת גם בלי שהייתי יודעת.
&nbsp
אני מקווה שאני לא זוכרת יותר מידי ממה שקראתי, כי ממחר עונה 5

עברו כמעט שעתיים מאז שכתבת את ההודעה...

אני מניח שכבר עברת חצי מעונה 5

&nbsp
אבל ברצינות, בגלל שבטח כבר מחרתיים בערך תסיימי את עונה 5 אני אגיב לדברים אז, אחרת אני לא בטוח אף פעם אם אני מספלייר
(לא שאני זוכר הרבה בכל מקרה)

didalf

Well-known member
יש לי נוהג להפריד בין עונות

(ויכולת איפוק מסתבר)
אז לא, עוד לא התחלתי את עונה 5.
&nbsp

twisted nerve1

New member
איזה עצבים

כתבתי ממש הרבה, ואז כמובן שנתקע לי המחשב באמצע והכל נמחק לפני שהספקתי לשמור
אז לשם שינוי ממש התחלתי לכתוב בקובץ של וורד כי כתבתי ממש הרבה. אז ככה

דבר ראשון- כן הם שלחו את העונה הזאת להתחרות בקטגוריית הקומדיה באמי של השנה ההיא. לגמרי דפוק.
זה בגלל ש-3 שנים על שלושת העונות הקודמות הם שלחו בקטגורית הדרמה ולא קיבלו מועמדות. הקטע- מי קיבל מועמדות על עונה רביעית? וויליאם ה. מייסי (פרנק)- על שחקן ראשי בקומדיה. ומי שמשחקת את שילה (על תפקיד אורח או משהו, גם בקומדיה). אמי רוסום לא מקבלת מועמדות וזה פשוט מחדל.

לגבי זה שאיאן לא היה חצי מהעונה- לי דווקא לא כזה הפריע, כי ראיתי את העונה ברצף, ולכן חשבתי שמי שרואה ככה גם לא יפריע לו (אם הייתי רואה משבוע לשבוע יכול להיות מאוד שזה היה מפריע לי). ואת מזכירה לי מישהי שאני מכירה שאמרה בול מה שאמרת על זה שחצי עונה ראשונה היא לא אהבה כי איאן לא היה ושהחצי השני היה מדהים. והיא אמרה אותו דבר שאמרת לגבי זה שמיקי לא הגן על מנדי (אני אגיע לזה תכף). אז זה מוזר. שני הדברים האלה לא הפריעו לי. הקטע שאיאן לא היה- קודם כל זה קרה טכנית כי באמת השחקן צילם איזה סרט ולא היה פנוי. והייתי בסדר עם זה כי היה הרבה מיקי בפרקים האלה. ועוד ראו כמה הוא מתגעגע אליו כמו שלא ראינו בעבר וזה היה כזה מדהים!! בפרק הראשון כשהוא מנסה לאונן עם התמונה של איאן!!
(ובואו נדבר על העובדה- יש לו פאקינג תמונה של איאן בשירותים שלו! כאילו!!!
). וכל פעם בבר הוא היה פולט כזה שהוא מתגעגע לאיאן או שהוא אוהב ג'ינג'ים וכל מיני. ואני כזה- "אאווו". אבל, כן, אין ספק שהאקשן בניהם התחיל ברגע שאיאן חוזר. ו-וואו- פעם ראשונה שהם אשכרה מתנהגים כמו זוג. עוד לפני שמיקי אישר את זה. כאילו - הם גרים יחד, הם הולכים לכל מקום יחד. מיקי הולך עם איאן לעבודה שלו. הם זוג לכל דבר (קראתי פעם משהו מצחיק שמישהו כתב באינטרנט שהוא היה רוצה שאת הנאום הזה שקווין עשה פעם לליפ לגבי זה שמנדי היא "אשת הגטו" שלו, שמישהו יגיד למיקי שאיאן הוא "בעל הגטו שלו").
וכל הדברים שאמרת!! כשהוא הולך למועדון ואיאן עושה לו לאפ דאנס ואז מביא אותו הבייתה.
והנשיקה שלהם!
וכשהם הולכים למסיבה הזאת של החברים הגייז של איאן ובבוקר ההוא שואל את מיקי כשאיאן ישן אם הם באו ביחד- ומיקי אומר לו כזה שהם ביחד, וזה עוד לפני שהוא ממש אמר לאיאן שברור שהם זוג!!

ואני מסכימה איתך בקטע שאיאן לא היה בסדר איך שהוא לחץ על מיקי לצאת. אני דיי כעסתי עליו על זה, במיוחד כי הוא יודע שזה לא סתם מבושה. הוא יודע מה אבא של מיקי יכול לעשות. אבל אני סולחת לו בגלל שיכול להיות שמחלה השפיעה עליו להתנהג ככה (הרי באופן כללי המחלה גורמת לאימפולסיביות ולחוות דעת משובשת). ובכל מקרה מיקי יצא מהמם שהוא יצא בשבילו
. וכל הדברים שהוא אמר לאבא שלו על זה שאיאן "נותן לו את זה והוא אוהב את זה"
אההה מתתי. ואת יודעת שהקטע שאיאן נותן כזה למיקי נשיקה על הראש אחרי שהם מדברים מחוץ לפאב כולם כזה עם דם- אז השחקן של איאן אילתר את זה? רגע כזה חמוד.

ובפרק שאחר כך זה באמת היה כזה חמוד שהם ישנו מחובקים ושמיקי מלטף אותו!!
ובכלל אהבתי את כל הכינויים שהוא נתן לאיאן כשהוא מנסה להקים אותו מהמיטה ("רייז אנד שיין סינדרלה", ואהבתי גם כשהוא קורא לו "ממבלס", ולא' ראיתי את הקטעים האלה מליון פעם, לא, אני לא אובססיבית בכלל
מי אני? מה פתאום
).
לגבי פיונה- נכון היא מסכנה העונה?? אבל לדעתי זה דווקא- כל קו של הדמות הזאת העונה רק העמיק את הדמות שלה והראה שהיא לא מושלמת ואמי רוסום פשוט שיחקה מדהים לדעתי. כל הקטעים שלה בכלא ובכלל כל העונה. לא חושבת שזה רק בגלל שסטיב עזב, אבל יכול להיות שזה היה חלק מזה. ואני דווקא לא כעסתי עליה בכלל, אפילו כשהיא שברה את העוצר- כי תכלס, זה הכל בגלל ליפ המעצבן שפשוט ממש עיצבן אותי העונה עם איך שהוא שפט את פיונה
. כאילו הוא בעצמו לפני שתי עונות לא היה ילד קטן ומושתן שרצה לעזוב את בית ספר ולגדל ילד עם קארן, והוא בכלל לא נקף אצבע כדי להיכנס לקולג', זה מנדי רשמה אותו. ואיך הוא בכלל יכול לשפוט את פיונה כשהוא זוכה לחיות את החיים שלו והיא מקריבה את החיים שלה בשביל הילדים, ועוד משווה אותה לפרנק בגלל טעות אחת שהיא עשתה? וכשהוא לקח ממנה את ליאם? ברצינות? כאילו היא מסוכנת לו?
איזה בולשיט, כאילו היא לא גידלה אותו כל השנים האלה. זה הרגיש לי בכוונה לנסות להעניש אותה וממש שנאתי אותו. וזה מעבר לעובדה שכל העולם שלה התהפך, וגם כשהיא מנסה למצוא עבודה לא נותנים לה בגלל ההרשעה, בגלל טעות אחת. אז מעבר לכל זה, גם היחס של ליפ אליה (ונדמה לי שגם היחס של השאר אליה היה לא טוב וזה ממש עצבן אותי). גם אני הייתי נשברת במקומה. לא מאשימה אותה טיפה על זה שהיא שברה את העוצר. אמנם בסוף ליפ היה רחמן אליה ועודד אותה, אבל אני אישית לא סולחת לו, ונראה לי באמת קצת שמאז היחס שלי דיי השתנה אליו. אני לא יכולה לאהוב אותו מאז. כי זה לא פייר.

לגבי מנדי והחבר (קודם כל איזה רגע חזק כשמיקי מוצא אותה באמבטיה עם הפנס בעין נכון? אויש. איזה עצוב!
). ולגבי זה שמיקי לא עושה כלום- זה עוד קטע בול ששמעתי מישהי אומרת וגם היא אמרה בול את העניין שאז הוא הציק לאיאן כשהוא חשב שאיאן הטריד את מנדי. אבל דבר ראשון- הרבה יותר קל לבוא להרביץ למישהו חלש כזה כמו איאן מאשר לג'אבר כמו קנייטה (מה שחוץ מזה, אני חושבת שכשמיקי הציק לאיאן היה לו מניע אחר בכלל
). ודבר שני- מנדי עצמה חזרה אליו- אז מה מיקי יכול לעשות? לקחת אותה בכוח ממנו? אמנם נכון, זו תסמונת שטוקהולם וכל זה, אבל עדיין מה אפשר לעשות אם היא חוזרת אליו? הרי איאן הציע לה לגור אצלו. לא יודעת, רואים שמיקי לא מרוצה מזה והוא הביע את זה שהוא לא מרוצה שהיא חזרה אליו. מה עוד הוא יכול לעשות?

אני מבינה מה את אומרת לגבי דבי. גם אני פחות אוהבת אותה כשהיא מתבגרת. אבל מצד שני, אי אפשר להשאיר אותה ילדה לנצח- וזה הגיוני שהיא תתנהג כמו שהיא מתנהגת בשכונה הזאת, במיוחד כשאף אחד לא יכול להדריך אותה, כי פיונה לא הייתה פנויה רוב העונה. אז אני אמביוולנטית. כי זה עצוב, אבל זה אמיתי.
לגבי קארל- מה שהתכוונתי זה כמובן הסיפור שלו עם הילדה הזאת. הם היו כאלה מתוקים ביחד
, ובכלל היה כזה מפתיע איך שהוא התאהב בה ואיך הוא היה רגיש כזה פתאום. גם ממש אהבתי כשהוא דיבר עם איאן בפרק לפני האחרון ושאל אותו אם מיקי חבר שלו.
לא זוכרת מה היה עם פרנק, כי אני נוטה לשכוח/להדחיק את קטעי פרנק. גם אני קיוויתי שימות אבל היה ברור שזה לא יקרה. מה שכן באמת הקטע שדיברת עליו שהוא חושב שהילדה לידו זאת פיונה והוא אומר לה משהו בסיגנון שהוא מצטער שהוא השאיר אותה ואת ליפ או משהו- זה היה כ"כ עצוב ובכיתי בקטע הזה.
חבל שלא נותנים לו יותר רגעים אנושיים כאלה, הוא היה יכול להיות נסבל.

באמת חבל שידעת על ג'ימי. כולם היו ממש מופתעים כי ההפקה שמרה על הקטע הזה בסוד.

וגם רציתי להגיד שאני ממש אוהבת את סבטלנה. ואני לא מאשימה אותה שהיא כל הזמן כביכול מנדנדת למיקי, כי ס"כ היא עושה את זה בשביל הילד- והוא צריך לדאוג לילד- כי מה זה אשמתו של הילד עם מה שקרה. ובאמת היה יפה בפרק האחרון שהיא הגיע איתו להסכמה, כי לא הפריע לה ספציפית שהוא הומו או שיש לו חבר, הפריע לה שהיא חשבה שבגלל איאן הוא לא ידאג לילד (מה שדיי היה נכון מהרגע שאיאן חזר). ובכלל אני אוהבת את הקטע שהיא מספיק חזקה לעמוד מולו ולא פוחדת ממנו.

מיקי ב

didalf

Well-known member
ידעתי שתביאי לי את הגיף הנכון

וגם שאר התמונות
זה לא רק הכינויים, בכלל הוא מדבר מצחיק מיקי. אבל כן, הכינויים האלה חמודים

&nbsp
מה נתנו לפרנק מועמדות לאמי? חצי עונה הוא ישן
שלא נדבר על שילה

תנו לאמי רוסום את כל הפרסים בעולם בבקשה!!!

בדיוק הצצתי בנבחרי הפורום שעשינו בסוף השנה ואני מצטערת שלא ראיתי אז כדי לתת את קולי לשיימלס ולאיאן ומיקי בעיקר (העיקר הצבעתי לקאסל ובקט
). וזוכרת שהצבעתי לאמי רוסום בשבילך? פשוט הקדמתי את זמני

&nbsp
יאיי חיכיתי לך שתגיבי לי ברמת הפאנגירל המתאימה!!

&nbsp
מזל שראיתי את העונה ברצף, כי אם במשך שישה שבועות הייתי כל שבוע מחכה לפרק ואיאן לא היה הייתי שוברת את הטלוויזיה כנראה

אבל זה לא רק המחסור באיאן, גם שאר הדמויות תפסו הילוך מהחצי השני, מאז התאונה של ליאם והקוקאין.
&nbsp
וכןן זה שיש לו תמונה מוחבאת של איאן!!

והקטע בבר שהוא אוהב ג'ינג'ים ממש הצחיק אותי, כי קוו דיבר עם השניים האלה שתמייייד בבר כרגיל (רציני, הם יותר מפרנק שם מה נסגר?) ומיקי סתם שתה ברקע ופתאום הוא פולט בלי קשר לעולם "אני אוהב לזיין ראשי-גזר"
(אנחנו יודעים לאיזה ראש גזר הוא מתכוון
).
כןן שהוא אמר להוא ששאל מה הוא רוצה לארוחת בוקר שהם ביחד
עוד רגע שהופתעתי ונמסתי.
ונו כל מה שאמרת -

הא לא חשבתי על זה אולי באמת זה קשור למחלה שהוא לחץ עליו ככה אז זה טיפה יותר נסלח. למרות שבכל מקרה זה לא משנה כי מה שקרה אח"כ

וכןן קראתי על זה שזה היה מאולתר הנשיקה בראש (אני שוברת את החוקים של עצמי וקוראת סיכומי פרקים [שראיתי]. בד"כ אני עושה את זה אחרי שסידרה נגמרת ואני סובלת מיסורי גמילה אבל לא יכולתי להתאפק
).
וספיקינג אוף יסוריי גמילה תהיי בטוחה שאחרי שאת הסופ"ש הבא אחרי שאני אסיים אני אבלה בצפייה אינסופית בקטעים שלהם

(אני מתקשה למחוק את הפרק מהמחשב בינתיים).
&nbsp
לגבי פיונה - היא אף פעם לא הייתה מושלמת, זאת אחת הסיבות שאני אוהבת אותה

קודם כל אם ג'ימי היה אז היא לא הייתה יוצאת עם מייק ומכירה את אח שלו והקוקאין וכל מה שנגרר מכך.
גם כשהיא הפרה את העוצר זה היה כעס מאהבה כזה, כאילו "לאאא פיונהה לא בבקשה אל תעשי את זההה
". זה לא שממש כעסתי, אני לא יכולה. כ"כ הבנתי אותה. הילדים התרחקו, ליפ לקח את ליאם והתנהג אליה בכזאת קשיחות, והעובדה שלא נתנו לה עבודה.
אין ספק שהיא שיחקה מדהים בכל הקטעים האלה

אבל אני לא כועסת על ליפ כמוך, כמו שאמרתי ממש אהבתי איך שהוא טיפל בליאם ובכולם והבגרות שהוא גילה כשפיונה הדרדרה. רק כאב לי ממש שזה בא על חשבון פיונה. אני בטוחה שאם היא הייתה נשארת עם ליאם היא לא הייתה מדרדרת עד כדי כך.
&nbsp
ולגבי מנדי - ואיפה שני האחים האחרים? וכל החמולה שהלכה להרביץ לפדופילית ההיא? למה מיקי לא אוסף את כולם ומטפלים בו כבר?
מסכנה מנדי

&nbsp
ברור לי שאי אפשר להשאיר את דבי וקארל ילדים לנצח, וזה באסה

&nbsp
גם קראתי שאפילו השחקנים לא ידעו שג'ימי חוזר. אני חושבת שניר צריך לחסום את עצמו על זה

&nbsp
את סבטלנה לא יצא לי להכיר מספיק. אבל כן, היו לה כמה תשובות משעשעות למיקי.

twisted nerve1

New member
תגובות

כן, מיקי גם מאוד מצחיק, אני מתה על הקטעים איתו. האמת שזה המשפט האחרון שכתבתי בהודעה הקודמת אבל הוא נקטע כי כנראה היא הייתה ארוכה מדי.
שמתי שני סרטונים עם משפטים מצחיקים של מיקי (אין מעבר לעונה 4 אל תדאגי), השני פחות טוב אבל זה עם השיר "היי מיקי" שאני כ"כ אוהבת וזה מתאים איתו

כן שתי הדמויות הכי מעצבנות בסדרה קיבלו מועמדות. לדעתי זה כי שניהם שחקנים דיי מוכרים. וויליאם ה. מייסי ממש מוכר, הוא שיחק בכמה סרטים (וזאת הסיבה לדעתי גם שהוא השחקן הראשי כביכול- לקחו אותו בשביל השם שלו) ונדמה לי שהשחקנית שמשחקת את שילה גם ידועה יחסית. יותר משאר הקאסט. להגנתו של מייסי אני אגיד שהוא באמת שחקן טוב. כאילו זה לא אשמתו שכותבים לו דמות של איכסה של בן אדם. אבל הוא באמת משחק ממש טוב, וגם התפקיד שלו דיי קומי, יחסית לשאר הסדרה. אבל עדיין לגמרי מעצבן. אני רוצה שאמי תקבל מועמדות, ובעולם מושלם גם נואל היה מקבל על שחקן משנה או משהו. לפחות מועמדות. כאילו אני מסתכלת עכשיו על רשימת המועמדויות של אותה שנה- בקטגוריית שחקניות הדרמה ראיתי את הסדרות של 4 מתוכם- ליזי קפלן ("הסקס של מאסטרס"), קלייר דיינס ("הומלנד"), ג'וליאנה מרגוליס ("האישה הטובה"), קרי וושינגטון ("סקנדל") - אמי רוסום לא רואה אף אחת מהם ממטר. ברצינות לקארי וושניגטון יש בערך שני מצבי צבירה וקלייר דאנס? באמת? זה אפילו לא לזכות- לפחות להיות מועמדת. ברצינות.
וגם בקטגוריה של השחקניות הקומיות של אותה שנה- יש את לנה דנהים ומליסה מקארתי - ברצינות אמי לא רואה אותם ממטר.
לדעתי רוב האנשים פשוט לא רואים את הסדרה (למרות שהיא פי אלף יותר טובה מהומלנד, או סקנדל ואפילו יותר מהאישה הטובה לדעתי). והצביעו למייסי ולשילה על בליינד רק כי הם אנשים מוכרים
זה ממש מעצבן.

היית צריכה לסמוך עלי שאני יודעת על מה אני מדברת ולהצביע לאיאן ומיקי (גאלוויץ' זה שם השיפ שלהם) ולשיימלס
לפחות הצבעת לאמי. את יכולה עוד להצביע להם בפעם הבאה, אבל מעניין מה תחשבי על עונה 5. הרבה התאכזבו ממנה, ואני גם קצת התאכזבתי מדברים מסויימים, אבל גם היו בה הרבה דברים טובים (היא בטוח פחות טובה מעונה 4, נראה מה תחשבי עליה).
בכלל זה נוראי לראות את שיימלס פעם בשבוע. זה היה לי ממש קשה לראות פעם בשבוע את עונה 5 (ודווקא עם רוב הסדרות שמירתנתי את העונות הראשונות שלהם אח"כ הסתדרתי לעבור לפעם בשבוע). אני רוצה לנסות עונה הבאה לא לראות כל העונה ואז לראות ברצף. נראה אם אני אצליח.

הקטע באמת בבר כשמיקי שיכור ומנואו וור כזה אומר- "אני אוהב ראשי גזר" ומתחיל כזה לתאר לקווין שהוא אוהב כזה עם נמשים ומראה חייזרי
כן זה היה ענק. כי קווין מסתכל עליו ולא מבין מה הוא רוצה. וגם הקטע אחר כך עם הג'ינג'ית שהוא אומר לה שתחליף איתו פוזיציות והיא לא מבינה מה הוא רוצה ממנה. (למרות שזה קצת עצוב גם). עוד משהו שרציתי להגיד- אני אוהבת איך קווין גרם למיקי להרגיש טוב בפרק האחרון עם זה שהוא יצא, כי מיקי היה כולו חשדן שצוחקים עליו וקווין כזה התחיל להגיד את כל המפורסמים שיצאו מהארון בשביל להרגיע אותו. איזה נשמה הוא, נכון? אהבתי שהוא אומר לו בסוף כזה- "תרגע, לאף אחד לא אכפת שאתה הומו"
איפה קראת סיכומי פרקים? בפורום? נראה לי שלא כתבתי פה כשהייתה עונה 4.

לגבי פיונה- נכון שהיא אף פעם לא הייתה מושלמת, ברור, הרי היא הייתה משעממת אם היא הייתה מושלמת, אבל לפחות בכל הנוגע לילדים היא תמיד הייתה נורא אחראית. כלומר, כן היא עשתה טעויות (כמו כשמוניקה לקחה את הכסף) אבל עדיין לא בקנה מידה כמו שקרה עכשיו עם ליאם. זה היה ממש לחצות קו. והרבה מעריצים לא אהבו אותה העונה הזאת, וחשבו שהיא ממש לא בסדר וכל זה וחשבתי כמה שזה פשוט לא פייר לשפוט אותה ככה.
עוד משהו שרציתי להגיד- אמנם זה נשמע מובן מאליו, ומשהו שכל אדם שפוי היה צריך לעשות, אבל ברגע שהיא ראתה שליאם לקח את הסם היא מיד התקשרה לאמבולנס, ולשניה לא היססה למרות שהיה לה ברור שיעצרו אותה בעקבות זה. כלומר- ברור שזה מה שהיא הייתה צריכה לעשות, ברור שאם היא לא הייתה עושה את זה הייתי מאשימה אותה, אבל אפילו אני הייתי מרגישה שהייתי עוצרת שניה ומתלבטת כי זה נורא נורא מפחיד לדעת שבמעשה הזה היא מסגירה את עצמה למשטרה. אני דיי בטוחה שפרנק לא היה עושה את זה, או קודם חושב על איך הוא עושה את זה בלי להיתפס, אולי הוא היה פשוט משאיר אותו בבית חולים ובורח. הרי הוא נהג עם הילדים באוטו כשהוא היה על סמים. ברור שאני כביכול לא צריכה לתת לה קרדיט על שעשתה את הדבר האנושי וההגיוני והצילה את אח שלה בלי לחשוב על עצמה, אבל אני בכל זאת מרגישה צורך לתת לה קרדיט על זה שהיא לא היססה אפילו שניה.

לגבי זה שג'ימי עזב- טכנית נכון שבגלל שהוא עזב היא התחילה לצאת עם הבוס הזה ואם הוא היה נשאר מבחינת סיבה ותוצאה זה לא היה קורה. אבל חשבתי אולי שאת מתכוונת שנניח סטיב היה חוזר באמצע העונה הוא היה יכול לעזור לה בעוד דברים, נניח במשפט, להשיג לה עורך דין. ואולי גם היא עדיין לא לגמרי התגברה עליו וזה גרם לה לעשות החלטות שגויות (כמו לשכב עם האח של הבוס שלה)- ומהבחינה הזאת זה חבל שהוא לא היה שם.
ניר לגמרי צריך לחסום את עצמו על זה שהוא גילה לך
באמת אני נזכרת שהשחקנים אמרו שגם הם לא ידעו.

האהבה שלי לסבטלנה זה בעיקר מהעונה הזאת. נכון שלא ראו אותה מאוד הרבה, אבל לא יודעת. אהבתי מה שראו, חשבתי שהיא דמות מעניינת, וגם משעשעת לפעמים. ואהבתי את השיחה שלה עם מיקי בפרק האחרון.

didalf

Well-known member

השחקנית של שילה באמת מוכרת לי ממקומות אחרים, לא יודעת מאיפה.
אבל נו זה סתם הטקסים האלה הם לא מבינים כלום גם ככה

&nbsp
כן קווין היה חמוד בבר בפרק האחרון כשהוא התחיל עם כל המפורסמים ההומואים וזה שלאף אחד לא אכפת. וגם איך שהשאר זרמו איתו זה היה יפה מצידם.
וטוב כי קווין תמיד חמוד
באמת הוא צריך לקבל פרס על מלאכיות או משהו

אני קוראת סיכומי פרקים באתר של קפה וטלוויזיה. גם, לא של הכל, רק של שני האחרונים נדמה לי, כשאני אסיים עם הסדרה אני גם אחפש בארכיון של הפורום

&nbsp
לגבי זה שפיונה ישר התקשרה לפרדמיקים בלי לחשוב אפילו על זה - אפילו אני הופתעתי כי חשבתי שיכולים לעצור אותה על זה, ואיך זה שהיא לא דואגת מזה. זה בהחלט לא כזה מובן מאליו.
&nbsp
ואולי אם ג'ימי היה חוזר באמצע העונה הוא פשוט היה תומך בה קצת וזה היה מרגיע אותה. אפילו לא כלכלית, רק נפשית.
&nbsp
הסרטונים
אני מתה מאיך שהוא מתעצבן כשסבטלנה מדברת רוסית

והיי מיקי זה גאוני

למעלה