שיימלס עונה 4
אומיגד אומיגד אומיגד.
אני מאד אמוציונלית כרגע!@!!
אתם רוצים להגיד לי שעל העונה הזאת הם עוד התמודדו על קומדיה באמי/גלובוס הזהב? WTF?!

האמת שהחצי הראשון של העונה היה די משעמם - 6 פאקינג פרקים שלמים בלי איאן (עם גיחה של 2 דקות בפרק 5)
מה לעזאזל זה צריך להיות!<? ועוד ניר אמר לי 3 ובפרק הרביעי חשבתי טובנו היום הוא יחזור ולאאאאאאאאאא.
וגם אצל האחרים לא קרו דברים מעניינים או טובים במיוחד.
אבל החצי השני של העונה - פאקינג וואו

פאק פיונה העונה, כ"כ כאב לי עליה ולא יכולתי ממש לכעוס עליה. טעות אחר טעות. יוצאת עם הבוס שלה. שוכבת עם האח שלו. ואז מה שקרה לליאם
ואז עוד עוצרים אותה
זה היה כ"כ נורא. ואחרי ששיחררו אותה היא באמת ניסתה וליפ כ"כ לא סמך עליה וקארל לא דיבר איתה ודבי התחרפנה והיא הייתה כ"כ מסכנה. ואז היא עשתה את הדבר הכי מטומטם בעולם ואיבדה את עצמה לגמרי בדבר הזה (מסיבה?) אצל רובי שוב. למה פיונה למה?! פה כעסתי עליה. ממש צעקתי על המסך שתעצור
היא הייתה כ"כ בשפל העונה זה היה קשה לצפייה
אם בעונה שעברה היו כמה רגעים שכמעט בכיתי אני חושבת שכל החצי השני בערך אני על סף בכי
כשפיונה דיברה עם ליפ למשל במיטה של קארל וביקשה סליחה ואמרה לו שהיא זקוקה למשפחה שלה
ואז למחרת היא התעוררה ליד הקטנה שלו.
ובפרק האחרון כשדבי וקראל מצאו אותה בבוקר במטבח וחיבקו אותה

האמת שליפ היה די מקסים העונה
או לפחות בחצי השני, בחצי הראשון הוא היה די דוש למנדי שוב.
כל הטיפול שלו בילדים כשפיונה מאבדת את זה ובמיוחד בליאם. הוא היה כזה מתוק
גם זה שהוא סופסוף התחיל להשקיע בלימודים.
החברה שלו הזאת אמנדה כזאת מציקה. אבל לפחות הוא סחט 10000 מההורים שלה
ומנדי מסכנה עם החבר שלה שמכה אותה
אבל פאק מה קרה למיקי למה הוא לא מטפל בו? לפני שתי עונות כשהוא חשב שאיאן פגע במנדי הוא רדף אחריו בכל העיר לכסח לו את הצורה!
ומנדי וליפ, ובעיקר מנדי ממש שברו לי את הלב עם המבטים שלהם, בעיקר שלה, כשהם נפגשו בדיינר כשהיא מילצרה להם.

אוח אני לא מתה על זה שדבי מתבגרת. אהבתי את זה שהיא הייתה מתוקה ותמימה בסביבה המטורללת שלה.
היא נכנסת לתחילת גיל ההתבגרות שזה הגיל הכי מעצבן, בטח עונה הבאה יהיה יותר מעצבן אפילו.

יוו וקארל העונה היה כזה מתוקקק
הוא היה היחיד שהיה לו אכפת מפרנק והיו להם כמה סצנות חביבות ביחד. אבל תהיתי למה מיקי-טוויסטד התכוונה (נו עכשיו מבלבל לקרוא לך מיקי
) כשהייתה לו עלילה שהיא אהבה כי זה לא היה כזה מעניין. ואז באה הילדונת הפושעת. הם היו כאלה מתוקים ביחד
שני פושעים קטנים וחמודים

מצחיק איך הם לא היו מופתעים במיוחד לגלות שיש לפרנק עוד בת
בטח יש עוד כמה מפוזרים בעולם.
האמת טוב שהיא הייתה כי אחרת פרנק היה בטוח מת. היו כמה רגעים שכבר ממש התעצבתי עליו. (ידעתי שהוא לא ימות כי הוא יהיה גם בעונה הבאה. באמת תהיתי איך יעשו את זה כי הוא פאקינג גסס).
היה רגע יפה כשהוא היה מטושטש ודיבר לילדה שלידו כאילו היא פיונה.
אבל אוף בסוף הוא אכזב אותי. חשבתי שהוא הולך לזרוק את הבקבוק לנהר וכבר התרגשתי והוא חזר לשתות

ויאווו די כבר עם שילהההההההההההההההההההההההההההה
בפרק האחרון במיוחד כשקורים דברים עם פיונה ועם איאן ובין לבין דוחפים את הסצנות המיותרות שלה עם פרנקק שבכלל לא רוצה להתחתן איתה והילדים האינדאננים האלה. WHO THE FUCK CARES?!

גאדדממט ניר למה סיפרת לי על ג'ימי?
בטח הייתי ממש ממש בהלם אם לא הייתי מחכה לו כל הפרק בגללך
אוף אם ג'ימי היה נשאר פיונה לא הייתה מדרדרת ככה. הוא לא היה הכי טוב אבל הוא כן היה טוב לה. הוא היה מספיק דפוק ועל הגבול של הפשע בשביל להדליק אותה, כי מסתבר שהיא לא יכולה להיות עם מישהו נחמד אבל משעמם כמו מייק, אבל לא גרוע כמו רובי.
בבקשה אל תספרו לי אם הוא עוד יחזור לעונה 5, תודה

וכמובן שמרתי את הטוב לסוף - מיקי ואיאן, מיי גאדדדדדדדדדדד
אחרי 6 פרקים של שיממון והעלמות של הג'ינג'י המתוק שלי בפרק 7 סוףסוף דברים התחילו לזוז, ואיך הם זזו
למה הוא נעלם ככה? אילוצים של השחקן או החלטה של הכותבים? שאני אדע במי להתנקש.
טוב קודם כל מיקי פשוט קורע מצחוק. אני לא זוכרת ציטוטים מדוייקים אבל יש לו פשוט יציאות שהורסות אותי מצחוק, בעיקר כלפי קוו או אשתו
טוב כל רגע שלהם העונה כמעט היה מהמם מפרק 7 אז אני פשוט אאלץ למנות את כל מה שאני זוכרת.
קודם כל גם לפני ראו שמיקי מתגעגע אליו
ואז הוא הלך לחפש אותו במועדונים, וקינא קצת, והעיף את המבוגר שרצה לקחת אותו הביתה ואז ראה את המסכן מעולף על השלג ולקח אותו אליו, ואיך שהוא הסתכל עליו ישן
ואז בפרק 8 הוא שוב במועדון מסתכל עליו רוקד, ואז בא מישהו להכניס לו שטרות לתחתונים ומיקי מעיף אותו, ואז ה-נשיקה
ראיתי אותה אולי 800 פעם אח"כ
משעשע אותי איך לאף אחד לא נראה יותר מידי מוזר שמיקי פתאום ישן אצלם
ואני לא זוכרת מה היה ב9 ו10 אבל בפרק 11 בהתחלה איאן שאל אותו אם הם זוג ומיקי אמר לו "ברור שכן" כ"כ לא ציפיתי לזה. ואז נמסתי
קצת לא אהבתי את זה שאיאן לחץ עליו כל הזמן לצאת כי הלוו, אתה זוכר מה קרה בפעם האחרונה שאבא שלו גילה משהו כזה?
אבל נו בסוף זה יצא לטובה, כשמיקי החליט שהוא בוחר באיאן על הפחד שלו ויצא מהארון בפני כולם, מה שהוביל לקטטה ענקית שהעיפה את האבא המזעזע שלו חזרה לכלא.
(ובדיוק כששאלתי את עצמי איפה קוו בכל הבלגן הזה ראו אותו עומד באמצע הבר בפוזת יוגה, נקרעתי
).
ואח"כ הם היו מלאי דם וחמודים
ובתחילת פרק 12 ראו אותם ישנים ביחד מחובקים
ומיקי קם ומלטף אותו
אני שמחה שמיקי ואשתו סופסוף הגיעו להבנה, סה"כ חבל על התינוק.
ואז הכל התפקשש
מיקי היה כזה מסכן כשהוא לא הצליח להוציא אותו מהמיטה, ואז כשפיונה סיפרה לו על המחלה והוא כעס ואמר שהוא נשאר איתו
האמת שכל העונה הזאת כשאיאן התנהג מוזר כ"כ קצת התבאסתי כי אהבתי איך שהוא היה מתוק ושקט בעונות הקודמות והוא היה כזה קופצני ומוזר. אבל גם ידעתי למה זה, בגלל שקראתי יותר מידי את הסיכומים שלכם על עונה 5
אז לא הופתעתי מהמחלה. אבל אני חושבת שהייתי מנחשת גם בלי שהייתי יודעת.

אני מקווה שאני לא זוכרת יותר מידי ממה שקראתי, כי ממחר עונה 5