קרדיטים

פרשo

New member
החתול שהתחיל את הכל

מי אנחנו?
אני יפית, בת 31, מנהלת חשבונות בשאיפה להיות קונדיטורית. ופז, בן 32, מאייר ומעצב גרפי.

הכל התחיל אי שם בסוף ינואר 2012, נתקלתי ממש במקרה בציור של החתול שכיכב בתמונת הפרופיל שלו ושלחתי לו הודעה: " הפרופיל שלך ממש גורם לי לרצות ללמוד אנימציה".
התחלנו בתור ידידים, שגילו שהם קצת יותר מדי דומים... דיברנו שעות על גבי שעות. שני חודשי ידידות ושלושה מפגשים הבהירו לנו שיש פה משהו מעבר...
באחד באפריל היה הדייט הראשון שלנו :)

פרשo

New member
ההצעה

ביום שחגגנו שנה, הוא שלח לי לינק לציור אינטראקטיבי במחשב. ישבתי לי מול המחשב והוא עמד מאחורי (רציתי שהוא ישב לידי, לא הבנתי למה הוא מאחורי).
לחצתי על הלינק וקיבלה את פני בבושקה שהיא שילוב של פז עם הדמות נאצ'ו ליברה (סרט ששנינו מאוד אוהבים, עוד לפני שהכרנו. מאוד דומים, כבר אמרתי?).
לחצתי עליה ובקעה ממנה בבושקה שהיא שילוב שלי ושל דמות הנזירה מנאצ'ו ליברה הבבושקה האחרונה הייתה החתול שלנו
כשלחצתי עליו, קפץ לו פתק שכתוב עליו: "Turn around", הסתובבתי וראיתי אותו כורע ברך ועם טבעת ביד. הייתי ממש בשוק, הוא שאל: will you marry me? ואמרתי כן בפליאה והתרגשות

פרשo

New member
ההזמנה

היה לנו ברור מהרגע הראשון שפז יעצב את ההזמנה. היו הרבה רעיונות וסקיצות, רצינו הזמנה קלילה ולא סופר רשמית.

yael rosen

New member
אחת ההזמנות היפות

רואים שיש פה יד של מעצב ולא של חובבן - כמה הפרטים מדויקים!! מקסים מקסים מקסים (ואני יכולה להגיד את זה עוד כמה פעמים)
בארץ תחום העיצוב הגרפי לא מפותח מידי, וכל כך מפעים לראות משהו שעשוי טוב! ממש ממש טוב.

נפלתי. תכף אקום שוב.

Bobbachka

New member
הזמנה מקסימה!

ואם גם התחתנתם ביום ההולדת שלי, אז בכלל....

למעלה