שירשור כתבות וביקורות מהתקשורת

Gרר

New member
גלי ווליצקי מתלהבת ממשייה

קצת הלכה רחוק עם ההשוואה למאיר אדוני אבל יאללא שיהיה
משייה
 

salo22

New member
אני לא חושב ששטרית צריך להסתמן כאדוני הבא

שניהם טובים בדרכם, אני חושב ששטרית שף מצויין ויצירתי בפני עצמו, לא חייב השוואה לאדוני בשביל לקבל קומפלימנטים.
 

החתולית

New member
אבי לוי ומלחמתו במשרד הבריאות

ראיתי היום בפייסבוק את הפוסט של אבי לוי, על פשיטה מצולמת של צוות משרד הבריאות על מסעדת המוציא.

וואללה מדווח על השתלשלות העניינים וההפוסט של לוי.
 

Nרב

New member
מצד אחד בכתבה של וואלה היה נדמה שהוא מקפיא בשר

לפני שטיפל בו (לאחר קנייה) ללא סימון תאריך הקנייה שזה לא תקין אבל "מילא".
מצד שני בחדשות אתמול הראו שהם מכינים תבשילים ומקפיאים אותם וזה פשוט דוחה.
מי רוצה לבוא היום למסעדה ולאכול אוכל שבושל לפני שבוע, הוקפא, הופשר היום וחומם?
פה, מ: 1.30
http://reshet.tv/News_n/heb/news/Domestic/Health/articlenews,200424//
 
יש דברים שאסור להקפיא מבחינת המרקם לאחר הההפשרה.

כל השאר - עובר הקפאה נפלא ולא משפיע על הטעם.
הבעיה בתחקיר דיברה על הקפאה ללא ציון תאריך.
 

erezavn

New member
מסעדת תמנע בניו־יורק נבחרה למסעדה החדשה הטובה ביותר בארה"ב..

מסתבר שיש עוד שפים ישראלי מצליחים בחו"ל מלבד פאלומר:
בשבוע שעבר נבחרה מסעדת "תמנע" מניו יורק למסעדה החדשה הטובה ביותר בארה"ב ב־2015 על פי משאל הקוראים המסורתי של העיתון USA Today, שנקרא 10Best Readers' Choice awards.
הכתבה המלאה וראיון עם השף הישראלי שלה ניר מסיקה (בעברו סו-שף במזללה):
http://yedioth.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4745557,00.html
 

החתולית

New member
אוסאמה דלאל מגיע לתל-אביב

יעל לאור חושפת בוואללה, את מיקום המסעדה החדשה של אוסאמה דלאל שעבר מעכו לתל-אביב.

המסעדה החדשה תיפתח במקום עלמה לאונג', במלון עלמה העומד למכירה בימים אלה.

את דלאל יחליף בעכו, בן דודו - עדנאן דאהר, שעבד בדלאל.
 

salo22

New member
החידה הקיומית

כפי שמצוטטת מפיה של המלצרית - המנות נעות בין קטנות ומנות ביניים וכולן לחלוקה. כל פעם גורם לי מחדש לחשוב, מה פיספסתי בהבנת העניין הבזוי הזה בעולם מסעדות ה"שיק" ? ככל שמנה קטנה יותר, הגיוני שיחלקו אותה עם אנשים אחרים. מקובל, משהו אצלי לא בסדר.
אז אומרים, כן אבל זה במחיר "מתון", 60-70 ש"ח לצלחת טעימות קטנה, שומו שמיים 90-100 לצלוחית טרטר מסכנה (כן, אבל שף נגע בזה), לטעמי, סיגנון שהוא בדיחה, אלא אם הנדיבות במנות נכנסת לתמונה, לצערינו, ברוב המקומות זה לא קורה, לדעת רבים "שיוזמים" בענף המסעדנות, מקובל היום להגיש מנה קטנה במינימום 60 ש"ח במסעדות הטרנדיות האלו, אז מדירים רגליים.
 
למעלה