החידה הקיומית
כפי שמצוטטת מפיה של המלצרית - המנות נעות בין קטנות ומנות ביניים וכולן לחלוקה. כל פעם גורם לי מחדש לחשוב, מה פיספסתי בהבנת העניין הבזוי הזה בעולם מסעדות ה"שיק" ? ככל שמנה קטנה יותר, הגיוני שיחלקו אותה עם אנשים אחרים. מקובל, משהו אצלי לא בסדר.
אז אומרים, כן אבל זה במחיר "מתון", 60-70 ש"ח לצלחת טעימות קטנה, שומו שמיים 90-100 לצלוחית טרטר מסכנה (כן, אבל שף נגע בזה), לטעמי, סיגנון שהוא בדיחה, אלא אם הנדיבות במנות נכנסת לתמונה, לצערינו, ברוב המקומות זה לא קורה, לדעת רבים "שיוזמים" בענף המסעדנות, מקובל היום להגיש מנה קטנה במינימום 60 ש"ח במסעדות הטרנדיות האלו, אז מדירים רגליים.