שמועות נוספות לגבי עונה 27

Double U

New member
שמועות נוספות לגבי עונה 27

לפני כמה זמן פרסמתי שההפקה בודקת אפשרות לעשות עונת VIP ושניל פטריק האריס הביע רצון להשתתף. כנראה שזה לא יקרה בעונה 27 (אולי באחת העונות שאחרי). במקום זאת יש שמועה חדשה מאתר שנחשב אמין (זה שפרסם על טוויסט אי הגאולה, רוב וראסל, קואוץ' ואוזי, עולם אחד, חזרתם של הפצועים, שלושה שבטים...). מוכנים? תחזיקו חזק

פייבוריטים VS קרובי משפחה.
אז כן! שוב שחקנים חוזרים! מפתיע, לא?
אני חושב שזה רעיון ממש גרוע כי הבריתות במיזוג/ערבוב יהיו צפויות ככה. לראשונה אני שוקל לא לצפות בעונה.

niro62

New member

יוואוו כמה זמן רציתי שיהיה משהו כזה, לדעתי הם לא צריכים לעשות את זה עם פייבוריטים, אלה פשוט ללהק צמדים אנונימיים כמו שמלהקים למרוץ למיליון, ואפילו אפשרי להביא רק זוגות שהם חברים או ידידים או משהו כזה, כדי שלא יווצרו בריתות ברזל, כמו שעשו בעונה 6 של BB.
בנוסף אפשר לעשות טוויסט שנגיד כל צוות ששני החברים שבו יגיעו למיזוג יקבל אליל חסינות, ואז זה ישים מטרה מטורפת על הזוגות, ורובם יודחו לפני המיזוג.
קיצר זה יכול להיות ממש טוב

niro62

New member
והנקודה המבאסת

בטח יחזירו את ראסל, ואיתו נגלה עוד קרוב משפחה מחריד, שיעוף על נפשי

niro62

New member
חחחחח אין לך מה לדאוג

כל עוד ג'ף מנחה את התוכנית הוא יכול לחזור גם ב27, גם ב28, גם ב29 וגם ב30

לא חייב להיות מחריד, אל תשכח את שון (אבא של ברנדון) שהוכיח בעשר הדקות שלו שהוא בוודאי יותר טוב מהבן שלו, וכנראה גם מווילי. או מלאני, אשתו של ראסל, טכנית היא האנץ רק בגלל נישואים לאחד אבל אולי בגלל זה היא תהיה פחות שחצנית משלושת הגברים ששיחקו עד כה, ולכן יותר טובה מכולם, אולי אפילו מבעלה.

Double U

New member
הם כבר לא

נשואים!
ראסל זרק אותה בשביל מיכאלה (זוכר?)

לא כולם מתגרשים באופן מגעיל

ומנתקים קשר לגמרי (סתם במאמר מוסגר לאו דווקא קשור ספציפית אליהם)

Double U

New member
אין גיל לאהבה!

סתם

אבל נראה לי יש ביניהם הפרש של פחות מ20 שנה שזה נמוך יחסית לזוגות עם הפרש גילאים גדול

אבל זה מוכח שהיה ביניהם רומן?

ואם כן, אז איך באמת אשתו נשארה איתו?!
בטח ראסל עשה את זה בכוונה כשהוא ראה כמה ברנדון לא הסתדר איתה

למעלה