קריוטיפ- האם יש דרך לקביעת תור מהיר?

קריוטיפ- האם יש דרך לקביעת תור מהיר?

היום מימשתי תור שקבעתי לאיכילוב לפני כחודשיים. פרופסור עזאם שמע על הכשלונות החוזרים ב IVF ועל ההפלה שהיתה לי ביום חמישי.
הוא מסכים עם דעתו של קופרמינץ על העלאת מינון הסטרואידים בפעם הבאה ומסכים שלא מחוייב המציאות שאנחנו בכלל צריכים IVF
הוא ביקש שאבצע בכל זאת בדיקת קרישיות וקריוטיפ (לי ולבעלי)
רופאת המשפחה שלחה בקשה לבדיקות קרישיות (וחסר להם שלא יאשרו!) וכן נתנה לי הפניה ליעוץ גנטי כדי לקבל הפניה לבדיקת קריוטיפ.
ניסיתי עכשיו לקבוע תור דרך מוקד מכבי ומסתבר שהמקום היחיד שמקבל טרום הריון הוא בראשון לציון ויש להם תור רק לסוף נובמבר!!!

למי יש רעיון איך לעזז'ל מקצרים את הסיוט???!
אני מציינת שיש לי ביטוח פרטי בפניקס. האם זה יכול לסייע לי במשהו?
תודה!!

Lexie1

New member
תבדקי עם הפניקס אם יכסו קריוטיפ

במדיקל סנטר הרצליה. תורים מהירים ותוצאות כמעט חודש, זה היה הכי מהיר כשביררתי.

יערה799

New member
אני לא זוכרת שחיכיתי

עשיתי בדיקת קריוטיפ לפני חודשיים בערך.
פשוט פיקססתי את המלצת הגנטיקאית למכבי והם אישרו תוך יומיים בערך.
לבדיקה עצמה בכלל לא חיכיתי. פשוט הגעתי למעבדה שבה עושים בדיקות דם רגילות בבוקר, לקחו לי דם וזהו. צריך לבדוק איזה מהסניפים לוקחים דם לקיוטיפ. אצלי זה היה בגבעתיים.
לתשובות המתנתי 3 שבועות.
באיזה קופת חולים את?

Rמחכה

New member
אם את במכבי- נסי במעבדות אחרות

לגבי מכבי- אני בזמנו הייתי ביעוץ גנטי במכבי בתל אביב (בלפור)
למיטב זכרוני יחסית היה תור ממש מהר
(אצל ד"ר חנה וינקלר- נסי לדבר איתם ישירות, לא תמיד במוקד מכבי יודעים באמת מה קורה בשטח...)

אחרי שתהיי אצל יועץ גנטי ותקבלי הפניה לקריוטיפ עבורכם - תוכלי להזמין תור למעבדה של מכבי (אין צורך בבית חולים)

בהצלחה
טלפונים בתל אביב:
03-5630333(טלפון)
03-5630451(

אין לי הפניה... יש לי המלצה מפרופסור עאזם

לביצוע הבדיקות אבל את ההפניה צריך לתת הרופא הגנטיקאי. ואליהם יש המתנה של יותר מחודשיים... זו הבעיה...
ד"ר חנה וינקלר (כמו מרבית הרופאים הגנטיים מקבלת רק בהריון. לא טרום הריון...)

Rמחכה

New member
אני הייתי אצלה טרום הריון!!!!

מי אמר לך?
אלא אם כן זה משהו חדש?
אני הייתי אצלה לפני כשנה וחצי בתל אביב

כמו כל הנהלים החדשים שמכבי "מרעננים"

חדשות לבקרים, כנראה שגם זה חלק מהקטע.
התעקשתי שוב ושוב שיבררו את זה. אמרתי לה שעד לפני כמה ימים עוד כן הייתי בהריון ושאני צריכה אותה כדי להצליח להיות שוב בהריון.
היא ביררה שוב (ואמרה לי, המוקדנית, "אני מבינה אותך, הייתי בסרט הזה שבע שנים". כך שאני יודעת שהיא כן ניסתה לעזור....)
בקיצור, 99% מקבלים רק בהריון ורק רופאה אחת בראשון, ד"ר מיכלסון- זה לטרום הריון.
פסיכים!!!!!!!!!!!

Kapachka

New member
קריוטיפ במכבי

אני הייתי בסרט הסה לפני כמה שבועות. אחרי חצי שעה בטלפון אצרתי לה שאני טכנית עדיין בהריון (למרות שזה לא היה מדוייק), הייתי כמה ימים אחרי ציטוטק ואז כשהיא נכנסה למחשב לקבוע לי תור, היא אמרה שהתור הבא כל כך רחוק שלא מאשרים להם לקבוע תורים לכל כך הרבה זמן קדימה. היא המליצה לי לקבוע תור במכון גנטי בבית חולים ולקחת טופס 17.
התקשרתי ל-3-4 בתי חולים ואחרי שהבנתי שהתורים הם 4 חודשים קדימה, קיללתי במשך כמה דקות ברציפות, התקשרתי למדינת סנטר וקבעתי תור לאותו שבוע.
פרטי. עלה 2000 ש״ח לי ולבעלי. אבל החלטתי שהבריאות הנפשית שלי וה-4 חודשים האלו שווים לי את הכסף.

בכלל בשבועות האחרונים מכבי מעלים לי את הסעיף.

יערה799

New member
פרופ עזים זה רופא גנטיקאי פרטי?

אם כן, את לא צריכה להפגש גם עם חנה וינקלר .
את פשוט צריכה לפקסס למכבי את ההמלצה של הרופא הפרטי, הם אמורים להעביר את זה לרופא של מכבי שיתן אישור אצלם ואת אמורה לקבל אישור תוך מספר ימים. אין שום סיכוי שאת צריכה לראות גנטיקאי פעמיים, זאת כמובן בהינתן שעזים גנטיקאי.

יערה799

New member
הבנתי...

אז אם ככה אולי את באמת חייבת להמתין לתור. הדבר הנוסף שאת יכולה לעשות זה פשוט לקבוע תור אצל יועץ גנטי פרטי שיתן המלצה, לקבל החזר מהקופה על הייעוץ וכך לזרז את העניין. ברגע שיועץ פרטי גנטיקאי נותן המלצה, למכבי זה מספיק. והם פשוט נותנים אישור אוטומטית....זו אופציה ששווה לשקול אותה אם את בלחץ לעשות את הבדיקה.
קחי בחשבון של תוצאות לוקח 3 שבועות להגיע....

יערה799

New member
זו גם אופציה

ולתבוע אח״כ את הפניקס להחזר...
אני מניחה שייעוץ כזה עולה כמו פגישה אצל רופא פרטי, אבל אני לא יודעת...
בטח נע בין 800 ל- 1500.
אני אופתע אם יותר....

יערה799

New member
שוב סליחה

חשבתי שאת מדברת על ייעוץ...
בדיקה באופן פרטי בוודאי עולה הרבה כסף....אלה בדיקות שיכולות להגיע לאלפי שקלים להערכתי, אבל אני לא באמת יודעת...

את יודעת אם הפניקס מחזירים על הבדיקות האלה?.

מעניין אם גם הראל.... כי גם בעלי צריך.
אוףףףףףףףףףףףףף כמה שזה מעצבן!!!

יערה799

New member
אני מבוטחת

בהראל אז אין לי מושג על הפניקס, אבל טלפון אחד לסוכן שלך והוא אמור לתת לך את כל האינפורמציה. אם לא תצליחי לממן דרכם את הבדיקה אני חושבת ששווה לך לשקול לעשות פגישת ייעוץ עם גנטיקאי פרטי, שימליץ וזה יקצר לך את ההמתנה במכבי. למעשה לא תמתיני בכלל.... אבל תבדקי עם מכבי לפני כן שלא השתנה כלום. התקשרי אליהם (לא למכבי ללא הפסקה אלא לסניף ספציפי) אני אפילו הייתי קופצת לשם ותבדקי האם מכתב מרופא פרטי גנטיקאי פותר את הבעיה.
אני עשיתי את זה לפני חודשיים וטופלתי בשערי צדק אצל רופאה מומחית לגנטיקה והיא המליצה וזה פשוט עבר.

יש במכבי רק שני יועצים גנטיקאים תחת הסכם

אחד לוקח 1200 לפגישה (!!!) ויחזרו אלי בנוגע לתור
ואת השני עוד לא הצלחתי לתפוס.... זה הזוי ופסיכי!

למעלה