שירשור כתבות מהתקשורת

החתולית

New member
ביצה עלומה מבקר בפומו

מבקר האוכל של מאקו, בביקורת על פומו - מסעדה איטלקית ברמת החיל:
&nbsp
"פומו החדשה היא מסעדה איטלקית שנפתחה ברמת החייל בתל אביב. כן, עוד מסעדה איטלקית. אם אתם הייטקיסטים או עיתונאים מתוסכלים, בוודאי תשמחו לתקוע שם פסטה בארוחת צהריים. כן, לתקוע. כי זה בדיוק מה שמגישים שם: אוכל פונקציונלי שתוקעים, ואז חוזרים למשרד שבעים ומדוכאים"...
&nbsp
&nbsp
https://goo.gl/9mni2e
 

החתולית

New member
מה אוכלים בקניון האופנה של גינדי

שירי כץ כותבת בטיים אאוט על הנסיון של יזמי קניון האופנה למשוך קהל באמצעות לשדרת האוכל בקניון.
&nbsp
https://goo.gl/tuCQxh
 

החתולית

New member
מה אוכל הצוות במסעדה?

סדרת כתבות חדשה באתר אכול ושאטו, על ארוחות הצוות במסעדות:
&nbsp
https://goo.gl/e2sJad
&nbsp
גילוי נאות: אתם מכירים את הכותבת.
 

החתולית

New member
טעימות בירה: פורטר נגד סטאוט

באתר סנהדרינק ערכו טעימה של בירות פורטר וסטאוט, ישראליות ותוצרת חוץ, וסיכמו הכל בכתבה שאפשר לגזור ולשמור:
&nbsp
https://goo.gl/PML8Ek
 

מיתר44

New member
אתמול בהארץ: אוכל רחוב בבאר שבע


הכתבה חשופה למנויים בלבד אבל
לא הפסדתם כלום אם לא קראתם אותה.
יש בה פרוט חמישה שישה מוסדות שמעלים במקרה הטוב
אבק : בית הפול - מזמן זה כבר לא הטעם ההוא משנות ה 70
קבב אמונה - שאני נוטה לו חסד בגלל קשר
היסטורי עם הבעלים,איבד את העסיסיות
שהייתה לו. יש מצב שהיד המתלפפת את
הבשר סביב השיפוד חשובה לא פחות מטיבו?
לפלאפל הירוק קמו מתחרים שמציעים עיסה
אפילו יותר תיאמה ובעיקר תוספות נדיבות
ומעניינות
גלידה באר שבע עם דודה יוליה (כן, בעלה ואמי
חלקו סבא) עליה השלום כבר לא יכולה לרקוח
יחד עם מדעני אוניברסיטת בו גוריון גלידות
על בסיס סברס,חלב נאקות ועוד.
את בורקס הפיקוד כל בורקסייה בלוינסקי
שמה בכיס הקטן.
מה נשאר לנו - מקום שאיני בטוח שאכלתי בו
פריקסה אמיתי. בשביל זה להגיע בשיא החום
לרחוב קק״ל? לא אני.
 

החתולית

New member
הטבח שכמעט כולנו אכלנו ממעשה ידיו ואיננו מכירים

פותח מקום חדש בתל-אביב.
&nbsp
שירי כץ מטיים אאוט בכתבה על ג'וני היל שניהל את המטבחים בבריו דה קובה, אודאון, מיקה, מסה ועוד, וכעת פותח טאפאס בר במקום בו פעל בעבר טאפאס אחד העם של יונתן רושפלד.
&nbsp
https://goo.gl/9feifF
 

prizman

New member
אנסה אותך

כמה כפמים אכלת באולד פישיין?
מי שמע בכלל על דון חוליו?
נורא נחמד שטבח כלשהו הגיע לעיר, אבל זו לא סיבה למסיבה.
אני בספק אם אכלת משהו שהוא בישל.
 

החתולית

New member
ראשית, הטבח לא הגיע לעיר הוא נמצא בעיר שנים

שנית, אולד פאשן ודון חוליו הם ברים ולא מסעדות.

שלישית, בודאי שאכלתי משהו שהוא בישל, כי אכלתי במיקה, באודאון ובמסה בתקופות בהן ניהל את המטבחים שלהן.
 

prizman

New member
הולכים לברים כדי לאכול?

מיקה ואודאון נסגרו כבר מזמן למיטב זכרוני.
את דון חוליו חוששני שהחמצתי. קורה.
 

החתולית

New member
לשף אין קשר לברים ואין לי מושג אם אוכלים בהם

מיקה ואודאון נסגרו, גם בריו דה קובה. מסה חיה וקיימת.
&nbsp
&nbsp
 

erezavn

New member
אגב דיווחי ניו יורק של Gרר: 50 המסעדות הכי טובות בארה"ב 2017

דירוג של Business Insider שהתבסס על מספר מקורות ודירוגים:
The Daily Meal's 101 Best Restaurants in America 2017, OpenTable's 100 Hottest Restaurants in America, The World's 50 Best Restaurants, the James Beard Foundation's 2017 Restaurant and Chef Award Semifinalists, Eater's The National 38, and the Michelin Guide.

http://www.businessinsider.com/best-restaurants-in-america-2017-7

למי שאין כוח להיכנס ולקרוא כמה שמות בולטים:
Zahav של מייקל סולומונוב מדורגת במקום ה-40.
Peter Luger במקום 34.
Momofuku Ko - מקום 22.
French Laundry - מקום 10.
Daniel - של דניאל בולי - מקום 8.
Per Se - מקום 6.
Le Bernardin - מקום 3.
Eleven Madison Park - מקום 2.
Alinea - מקום 1.
 

Gרר

New member
הרשימה מוכיחה ש

שיקגו היא מעצמת אוכל. נראה לי שהיא שניה אחרי ניו יורק. כשעבדתי במוטורולה היו שנים ששרצתי בעיר שבועות. מי ידע אז..

אגב במקום 13 יש את המסעדה של זאן גורג, זה שביקרנו במסעדה הלאטינית שלו.
 

מיתר44

New member
ג'נסיס רובינסון על אנטואן 2013, סוסון ים

לא קישור אבל ציטוט מהפחד של זאב דונייה

בוקר טוב,
ברשותכם, רק משפט אחד של גנסיס רובינזון, מבקרת היין האנגליה, מרשמי הטעימה של אנטואן 2013:
"A pretty good version of Châteauneuf from the Judean Hills! Rather delicious". J.R
 
"שאטונף" אחד מאזורי היין שדוניה אוהב

הוא היה שם מספר פעמים ל"השתלמויות" והתוצאות שלו אכן נהדרות
בין היתר בזכותו הכרנו מסעדה נהדרת באזור
מומלצת לכל מי שמטייל בפרובנס

 

החתולית

New member
למה לייצר בארץ שאטונף?

ייננים ישראלים צריכים לשאוף לייצר יין ישראלי טוב, ולא לנסות לעשות בורדו או בורגון או אלזס או שאטונף.
 
למעלה