תגובה על כל הפרקים שראיתי עד עכשיו
כולל את השבועיים האחרונים שבהם לא יכולתי להגיב:
מרטינה-לאוטרו-רנטה והתינוק – יותר פאתט מזה כבר לא יכול להיות... כמה קוצי מוצי בפרק אחד? מזל שגילו כבר על התינוק עוד רגע והייתי מתעלפת מרוב עודף סוכר...
מורו: vieja asesina!
גרסיה: a quien le decis vieja pelotudo? הרגה אותי!
בעניין הוגו וברברה – הוא יצא דיי קבז'רו, אבל למה לא יכלו להביא שחקן חתיך יותר?... זה היה עושה את הסיפור הזה להרבה יותר מעניין.
מרסיה הייתה לסבו?!??! פחחחחחח טוב נו... לא מעניין בשיט! למה אנחנו צריכים לדעת על העבר שלה?
מה עושה לעזאזל לאוטרו עם מנו? ובחיים לא ראיתי אוטיסט כ"כ נורמלי כמו מנו... מעצבן אותי שמנסים לעשות קשר בינהם... זה ממש דפוק ולא אמין בשום קנה מידה. וגם עוד מריחה של סצנות.
חשבתי שהיא תמות, אבל לארה לא מתה. שוב יצא לרנטה טוב למרות שזה לא לגמרי... עד מתי? לארה וסוריאנו יצאו פצועים מרנטה והרנן... חח
אני חושבת שסוריאנו צודק ושלארה כן לקחה באופן אישי את זה שלורנסו עזב אותה לטובת רנטה. הקט פייט בינהן הולך וצובר תאוצה...
מורו וונסה והבעיות שלהם מעניינים כקליפת השום. אגב, מורו כצ'יפנדייל מקצועי – דווקא פיתרון לא רע בכלל למצב הכלכלי שלו
לרגע באמת האמנתי שרנטה ולורנסו התחתנו... ובסוף רנה ולורנסו נשארו 15 יום... היא שוכבת עם האבא וחולמת על הבן בעע..
רנטה הפתיעה אותי בדבר אחד – הקליטה הסופר איטית שלה שיכול להיות שהילד של הרנן ולא של לאוטרו... היא שאמורה להקדים את כולם בחשיבה עלתה על העניין רק אחרי אין סוף רמזים והתלחשויות של הרנן ומרטינה... כל הסיפור פה ממש מוזר אבל שיהיה, ברור שהיה צריך איזה משהו שיפריד בין רנטה ללאוטרו וזה ההריון הזה.