מלפרידה פרקים 61-63

תגובה על כל הפרקים שראיתי עד עכשיו

כולל את השבועיים האחרונים שבהם לא יכולתי להגיב:

מרטינה-לאוטרו-רנטה והתינוק – יותר פאתט מזה כבר לא יכול להיות... כמה קוצי מוצי בפרק אחד? מזל שגילו כבר על התינוק עוד רגע והייתי מתעלפת מרוב עודף סוכר...

מורו: vieja asesina!
גרסיה: a quien le decis vieja pelotudo? הרגה אותי!

בעניין הוגו וברברה – הוא יצא דיי קבז'רו, אבל למה לא יכלו להביא שחקן חתיך יותר?... זה היה עושה את הסיפור הזה להרבה יותר מעניין.

מרסיה הייתה לסבו?!??! פחחחחחח טוב נו... לא מעניין בשיט! למה אנחנו צריכים לדעת על העבר שלה?

מה עושה לעזאזל לאוטרו עם מנו? ובחיים לא ראיתי אוטיסט כ"כ נורמלי כמו מנו... מעצבן אותי שמנסים לעשות קשר בינהם... זה ממש דפוק ולא אמין בשום קנה מידה. וגם עוד מריחה של סצנות.

חשבתי שהיא תמות, אבל לארה לא מתה. שוב יצא לרנטה טוב למרות שזה לא לגמרי... עד מתי? לארה וסוריאנו יצאו פצועים מרנטה והרנן... חח

אני חושבת שסוריאנו צודק ושלארה כן לקחה באופן אישי את זה שלורנסו עזב אותה לטובת רנטה. הקט פייט בינהן הולך וצובר תאוצה...

מורו וונסה והבעיות שלהם מעניינים כקליפת השום. אגב, מורו כצ'יפנדייל מקצועי – דווקא פיתרון לא רע בכלל למצב הכלכלי שלו

לרגע באמת האמנתי שרנטה ולורנסו התחתנו... ובסוף רנה ולורנסו נשארו 15 יום... היא שוכבת עם האבא וחולמת על הבן בעע..

רנטה הפתיעה אותי בדבר אחד – הקליטה הסופר איטית שלה שיכול להיות שהילד של הרנן ולא של לאוטרו... היא שאמורה להקדים את כולם בחשיבה עלתה על העניין רק אחרי אין סוף רמזים והתלחשויות של הרנן ומרטינה... כל הסיפור פה ממש מוזר אבל שיהיה, ברור שהיה צריך איזה משהו שיפריד בין רנטה ללאוטרו וזה ההריון הזה.

snirf

Active member
מרגיש כאילו...

לרה תישאר עוד לא-מעט פרקים, אבל הלוואי ואני טועה.

לאוטרו ומנו...שונא שעושים את זה בנובלות "אני לא מבין למה אבל אני מרגיש אליו קשר מיוחד"

כן גם אני שונאת את הקלישאה הזאת...

"קשר דם מדבר" עאלק! ועוד עם אוטיסט? שאמור לא ליצור קשר עם היקום ולהתרכז בעולם הפנימי שלו בלבד?...

"הלוואי ואני טועה" - ז"א שאתה לא רוצה שלארה תישאר? נכון שהיא מגעילה, אבל בינתיים הדבר היחידי שאני נהנית ממנו בפרקים האלו זה ההתנצחויות והמריבות בינהן. רנטה הייתה צריכה איזה צ'ילבה לצידה שתוציא ממנה עוד קצת רוע (חוץ מגרסיה חחח).

nivir

New member
גם אני תהיתי

כמה עוד צריך בשביל לגרום לה לחשוד שזה הבן של הרנן. גם בלי כל ההתלחששויות ביניהם, היא כבר יודעת שהיה ביניהם משהו, היא לא אמורה לקבל עוד רמזים. וזה עוד בלי להזכיר בכלל שרק כשהיא שמעה מפורשות את הרנן מבקש בדיקת אבהות היא התחילה לקלוט

snirf

Active member
יופי לרה, תמשיכי להתגרות

עוד קצת ואת חוצה את גבול הסבלנות של המלפרידה ואז...מקווה שתמותי בדם קר ובמוות לא פחות נוראי משאר המיתות שהיו עד עכשיו

רנטה הולכת לעשות מטעמים ממה שהיא שמעה וקלטה ממרטינה והרנן
בינתיים אין לה הוכחות מוצקות, אז מה טוב.

הקטעים הדפוקים:
כל מה שסובב סביב אולגה...ודגש על הקטע החדש שעכשיו הוסיפו-היא חולמת על הבת שלה וכמעט רואה בחלום שזו אזמרלדה? לא חשבו על רעיון יותר טוב שהיא תגלה באמצעותו את האמת?

בסוף הפרק ה-2 היה נראה שמרטינה רואה את לאוטרו עם רנטה...ובפרק לאחר מכן-כאילו לא ראתה, ורנטה הספיקה להתחבא...WTF?

תהייה: מנואל יודע את השם של אבא שלו? "יש לו 7 אותיות" אז...אם הוא יודע שקוראים לו לורנסו, אז איך הוא אף פעם לא פלט בפניו? או שבכלל המציאו לו שם אחר, שבמקרה גם כולל 7 אותיות, כדי למתוח אותנו? יותר הגיוני.

הקטעים המצחיקים:
"מצטערת, היית עם מרסיה...מגעיל אותי" נואליה למורו

"את רואה טריפל X בכל דבר" מבל לנואליה על מרסיה

מה עוד? בסה"כ היו פרקים נחמדים, אני נהנה מהצפייה

אה ואהבתי את החלום "llamalo a tu papa"

לגבי מנואל ולורנסו

מנואל לא רק יודע את השם של אבא שלו, הוא הרי יודע שזה לורנסו. לא שמת לב בפרק שרנטה ביקשה ממנו לא להגיד מי זה אבא שלו? זה היה כשרנטה ומנו היו בבית החולים יחד עם לורנסו...
זה שהוא לא דיבר זה מה שדפוק פה.

snirf

Active member
אז זה בהחלט דפוק

הוא מדבר עם לורנסו על אבא שלו ולא מספר לו? או...אף פעם לא נפלט לו "אבא" או משהו

nivir

New member
וואי לא יכול להיות

שלרה עד כדי כך סתומה (גם בתחום הזה היא בתחרות עם רנטה
).

מישהו דחף אותה במדרגות (ואני מניחה שמרגישים כשמישהו דוחף אותך...) ורגע אח"כ רנטה פתאום מופיעה. מה הסיכוי שזה צירוף מקרים??? ועדיין, בכל ה-3 פרקים שעברו עד שרנה אמרה לה מפורשות שהיא דחפה אותה, לרה אפילו לא העלתה זאת על דעתה

ורנטה, שגם לא נופלת ממנה, בשביל מה היא היתה צריכה לספר ללרה שמנואל הוא אחיה? זה פשוט לתת לה נשק.

סך הכל היה ממש ממש משעמם. הפרקים נמרחים ולא קורה שום דבר.
בדיעבד אני יודעת שהיה מספיק לצפות רק בסצינה הראשונה של 61 והאחרונה של 63, כל השאר בזבוז

snirf

Active member
למה את חושבת ש...

לרה לא הבינה? עוד כשרנטה באה שנייה אחרי הנפילה-לרה נראתה מבוהלת, והיה נראה שהיא הבינה שרנטה דחפה אותה...

כי בסצנה שבאוטו לארה שואלת אותה:

"אז זאת היית את"? כאילו שזה לא היה ברור לה עד עכשיו...

כן, את צודקת לגמרי

הפרקים האלו בהחלט היו מריחה, אני די העברתי את רוב הסצנות...

למעלה