בוקר טוב ליום רביעי כמעט סופשבוע!
P pixie lul New member 10/10/12 #6 מתוק אני מאוד אוהבת את השמלה הזאת. מעדיפה אותה בלי חגורה, אבל גם ככה זה חמוד. משהו בעובדה שהנעליים טיפה גסות דווקא יוצר שילוב מעניין עם השמלה העדינה.
מתוק אני מאוד אוהבת את השמלה הזאת. מעדיפה אותה בלי חגורה, אבל גם ככה זה חמוד. משהו בעובדה שהנעליים טיפה גסות דווקא יוצר שילוב מעניין עם השמלה העדינה.
@ @יעל@ New member 10/10/12 #27 כמה שחיפשתי נעלי בובה אדומות - כלום! גם בעיני הן טיפה כבדות.... בגלל זה לא קניתי אותן בשחור ודגם דומה שלהן עם רצועה. עכשיו כשהסירה השחורות שלי מתפגרות לאט לאט אין לי מושג מה לעשות...
כמה שחיפשתי נעלי בובה אדומות - כלום! גם בעיני הן טיפה כבדות.... בגלל זה לא קניתי אותן בשחור ודגם דומה שלהן עם רצועה. עכשיו כשהסירה השחורות שלי מתפגרות לאט לאט אין לי מושג מה לעשות...
מ מרים 882 New member 10/10/12 #3 בוקר אור הטוניקה הוכנסה פנימה , אוהבת את התוצאה לשמור עד הקיץ הבא או שהשרוולים כבר פאסה?
P pixie lul New member 10/10/12 #5 מקסים! הטוניקה הזה משגעת - מפתח הצוואר, השרוולים, הצבע והגזרה - מושלמים. בטח שלשמור!
ל לי וולף New member 10/10/12 #8 לגמרי מהמשובחות אוהבת מאוד! שיקי, מגניב, מחמיא ו'בכללים' (של הצניעות). מה עוד צריך?
E efrato1 New member 10/10/12 #16 מסכימה עם כולן והשרוולים, לא רק שהם לא פאסה הם הדבר הבא... יצא שהקדמת את זמנך
י יוגורט פטל New member 10/10/12 #42 מוצלח ביותר! והחגורה מאד מוצלחת, פלוס החצאית זה מושלם. הטוניקה בפנים מצויינת, באררור שלשמור.
D DesertBluz New member 10/10/12 #90 מרים- מעולה! לגזור לשמור ולשכפל. החצאית כ"כ מחמיאה לך כאן, באורך, בגזרה. והנעליים מוסיפות את העידון. ממש אהבתי!
מרים- מעולה! לגזור לשמור ולשכפל. החצאית כ"כ מחמיאה לך כאן, באורך, בגזרה. והנעליים מוסיפות את העידון. ממש אהבתי!