מרמת גן ליפושרשור מודיעין והכוונה לתאריך 14/9/2014
36/37 של קווים מדרך הטייסים עד לגשר לה גווארדיה או עדמרמת גן ליפו
היי,
אשמח לדעת איך מגיעים מרח' שלם ברמת גן לרח' טולוז ביפו.
תודה רבה
תודה רבה! עזרת לי מאוד36/37 של קווים מדרך הטייסים עד לגשר לה גווארדיה או עד
מרכזית ת"א.

מגשר לה גווארדיה, יש להמשיך ישר עם כיוון הנסיעה של האוטובוס. איפה שהאוטובוס פונה שמאלה, שם עלייך לפנות ימינה ולחצות לצד השי (רחוב המסגר), משם את ממשיכה עם 83 של אגד ויורדת ממנו או ביפת פינת מנדס פראנס או ביפת פינת הבעש"ט (תלוי לאן בטולוז את צריכה). כשאת יורדת את פשוט צריכה ללכת לכיוון הים, רחוב טולוז הינו רחוב מקביל ליפת במקטע שבין מנדס פראנס לרחוב 3178 (כן יש רחוב כזה), ההמשך של הבעש"ט לכיוון הים, היכן שהגשר.

קו 83 פועל בתידורת של כל חצי שעה ברוב שעות היום, הוא יוצא מרכבת מרכז ולוקח לו כ-10-15 דקות להגיע לרחוב המסגר פינת גשר לה גווארדיה (תחנת המסגר/בית הספר שב"ח)..

לחילופין, את יכולה לרדת במרכזית ת"א, קווים 36/37 מורידים אותך בקומה 7, את נכנסת לקומה וליד המודיעין של דן את פונה ימינה לשורת הרציפים השנייה, משם ברציף הכי ימיני יוצא קו 41 של דן כל 20 דקות ומגיע אף הוא לאותן התחנות שציינתי לעיל.

בשעות הבוקר המאוחרות עד הצהריים המוקדמות הנסיעה עם קו 41 איטית יותר מכיוון שהוא נוסע ברחוב יפו שבשעות האלו דיי סתום ואילו קו 83 נוסע דרך סלמה הפנוי. בשאר השעות אין ממש הבדל בין 41 ל83.
מק' אונו לת"א שאול המלך 27 (בית המשפט)שרשור מודיעין והכוונה לתאריך 14/9/2014
לא ציינת מאיפה מקרית אונו, אבל בגדול-מק' אונו לת"א שאול המלך 27 (בית המשפט)
אשמח לדעת איך אני מגיעה לשם ומה האפשרויות בחזרה מבחינת קווי אוטובוס בשעות הערב 22:00
המקום הוא מקריית אונו קניון שלמה המלךלא ציינת מאיפה מקרית אונו, אבל בגדול-
קו 55 או 68 (לכל אחד יש היתרונות והמגרעות שלו. בשעות עומס אחה"צ הייתי לוקח 55) עד רכבת מרכז, ומשם או הליכה של 12-15 דק' בשד' שאול המלך, או לקחת קו 18 (ממסוף רכבת מרכז אם ירדת מ-55, או מדרך בגין אם ירדת מ-68. מדרך בגין ניתן לקחת גם 7/38/59/70/82 ) ל-2 תחנות עד שאול המלך / בתי המשפט (70/82) או ויצמן/איכילוב/בתי המשפט (כל שאר הקווים).
בחזרה , הליכה ברגל לרכבת מרכז (או 18 אם ממש מתעקשת מויצמן) ולקחת 55 מעל פרשת דרכים או 68 מדרך בגין/בית קרדן (יש שם עבודות , לשים לב לאן הולכים) עד קרית אונו.
שכחת את קו 56 שהוא האופציה הטובה ביותר במקרה הזהלא ציינת מאיפה מקרית אונו, אבל בגדול-
קו 55 או 68 (לכל אחד יש היתרונות והמגרעות שלו. בשעות עומס אחה"צ הייתי לוקח 55) עד רכבת מרכז, ומשם או הליכה של 12-15 דק' בשד' שאול המלך, או לקחת קו 18 (ממסוף רכבת מרכז אם ירדת מ-55, או מדרך בגין אם ירדת מ-68. מדרך בגין ניתן לקחת גם 7/38/59/70/82 ) ל-2 תחנות עד שאול המלך / בתי המשפט (70/82) או ויצמן/איכילוב/בתי המשפט (כל שאר הקווים).
בחזרה , הליכה ברגל לרכבת מרכז (או 18 אם ממש מתעקשת מויצמן) ולקחת 55 מעל פרשת דרכים או 68 מדרך בגין/בית קרדן (יש שם עבודות , לשים לב לאן הולכים) עד קרית אונו.
האם קו 56 מגיע עד לבתי המשפט??שכחת את קו 56 שהוא האופציה הטובה ביותר במקרה הזה
הבעיה היא התדירות שלו בשעות הערב, אבל הוא גם הכי מהיר וגם מגיע הכי קרוב לבתי המשפט.
מגיע לשאול המלך פינת דובנובהאם קו 56 מגיע עד לבתי המשפט??
עד איזו שעה יש אותו בערב? הכי מאוחר מאיפה אני לוקחת קו 56 בכיוון חזרה
צודקשכחת את קו 56 שהוא האופציה הטובה ביותר במקרה הזה
הבעיה היא התדירות שלו בשעות הערב, אבל הוא גם הכי מהיר וגם מגיע הכי קרוב לבתי המשפט.
בערב מדובר ב18 דקות נסיעה מתחנת המוצא ביהוד לקניון קרית אונוצודק
אם כי באמת התדירות שלו בערב זוועתית, אז כדאי לברר שעות הגעה לתחנה שלו ושל 55/68
מחיר נסיעה מנריה לשלומישרשור מודיעין והכוונה לתאריך 14/9/2014
8 ש"חמחיר נסיעה מנריה לשלומי
מחיר נסיעה מנהריה לשלומי
מתחנה מרכזית תל אביב לצומת בילו, מחר ב09:30.שרשור מודיעין והכוונה לתאריך 14/9/2014
קו 301 של אגד מגיע מהתמח"ת (קומה 6) לצומת בילומתחנה מרכזית תל אביב לצומת בילו, מחר ב09:30.
שלום, אני מבקש הכוונה איך אני מגיע באוטובוס מתחנה מרכזית תל-אביב לצומת בילו, מחר בסביבות 09:30. תודה.
אתה בטוח שזה יהיה לך מהיר יותר לעבור במרכזית ת"א?מתחנה מרכזית תל אביב לצומת בילו, מחר ב09:30.
שלום, אני מבקש הכוונה איך אני מגיע באוטובוס מתחנה מרכזית תל-אביב לצומת בילו, מחר בסביבות 09:30. תודה.
מרכבת ארלוזרוב למרכז בת-ים (בלפור פינת ירושלים)שרשור מודיעין והכוונה לתאריך 14/9/2014
קווים 1/40/42 דן ו83 אגד.מרכבת ארלוזרוב למרכז בת-ים (בלפור פינת ירושלים)
אני אמורה לצאת מחר ב-16:00 מרכבת ארלוזרוב לבת-ים. מהי הדרך המהירה ביותר להגיע בשעת עומס כזאת? האם קו 18 או שיש משהו יותר מהיר (פעם מזמן היו קווים 40,42, אני לא יודעת אם הם עוד קיימים).
תודה!
עד איזו שעה יש מוניות שירות מחיפה לתל אביב?שרשור מודיעין והכוונה לתאריך 14/9/2014
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.