בשרשורי הכוונה קודמים ולא לשרשר הודעות שאינן קשורות לשרשור ההכוונה.
נסיעה טובה וגלישה מהנה בפורום!
? שרשור הכוונה ומודיעין 06/08
אין להתיחס להמלצות שנמסרות במסר אישי אלא רק מסרים פומביים - ישנם גורמים שמנסים להטעות את השואלים ביודעין.
הגולשים מתבקשים שלא להשיב לשאלות
שאלות שלא תשורשרנה כהלכה - תמחקנה מן הפורום ללא אזהרה.
נא לשרשר שאלות הכוונה אך ורק לכאן ונשמח לעזור כמיטב יכולתנו.
על מנת ששאלתכם תהיה בולטת, ולמען הנוחות, נא הקפידו לשרשר אותה להודעה ראשית זו, ולא לשאלה או תשובה אחרת.
הקפידו לשרשר את שאלתכם לשרשור בתאריך הרלוונטי.
נא ציינו נקודות מוצא ויעד מדוייקות ככל האפשר.
אם דרוש לכם מידע אודות מחיר הנסיעה ומשך זמן הנסיעה - ציינו זאת בעת כתיבת השאלה.
אין צורך להשתמש באייקון- זה פשוט מיותר.
המוניות תהיינה איטיות יותר מקווים כמו 38/82 למשל.יש כאן מישהו שמכיר את מונית שירות 66 מת"א לכיוון פ"ת?
אני צריכה לנסוע מחר (יום חמישי) בסביבות 9:30 לדרך ז'בוטינסקי.
מישהו יודע מהי נק' היציאה של המונית? ומה התחנה הראשונה?
אאל"ט התחנה הראשונה של המוניות (לא האוטובוס שיוצא מהכרמלית) היא רק ברח' בן יהודה? כי הן יוצאות רק מרח' אלנבי?
ומה התדירות שלהן?...
התייעצתי עם מישהו שנוסע ב-66 לאן שאני צריכה להגיע והוא המליץהמוניות תהיינה איטיות יותר מקווים כמו 38/82 למשל.
תלוי מהיכן את יוצאת לדרכך...

מוניות 66 יוצאות מהדולפינריום עד כמה שידוע לי.
אולי רק בשבתות מהדולפינריום אבל בכל מקרה מהאיזור.התייעצתי עם מישהו שנוסע ב-66 לאן שאני צריכה להגיע והוא המליץ
לי לקחת מונית ולא אוטובוס. הוא פשוט עולה כמה תחנות אחריי. אני גרה קרוב ליציאת המונית.
האמת שממש לא נראה לי שהן יוצאות מהדולפינריום... לא זוכרת שאי פעם ראיתי אותן חונות בצד הזה של הכביש. אם כבר אז מהכרמלית או משהו בין הכרמלית לאלנבי.
אני אשמח אם יענו על מה ששאלתי אם מישהו יודע.אולי רק בשבתות מהדולפינריום אבל בכל מקרה מהאיזור.
כשאינ נוסע בקו 66 (האוטובוס), אני רואה את מונית השירות פעם עוקפת את האוטובוס ופעם האוטובוס עוקף אותה. פשוט ההרגשה כשנוסעים במונית שירות היא שהנסיעה מהירה יותר עקב התעכבות של 5-10 שניות פחות משל האוטובוס, אבל אז האוטובוס עומד מאחורי מונית השירות ברמזור הקרוב ובמסלול של 66 יש המון רמזורים

בכל מרה, הדרך הכי מהירה להגיע לציר ז'בוטינסקי היא לא האמצעות קו 66 או מוניות 66 שעושות סיבוב בכיכר המדינה, פנקס וביאליק רמת גן, אלא קווים 38/82 שנוסעים במסלול הכי מהיר וקצר בין איזור הכרמלית לציר ז'בוטינסקי ואני אומר את זה מניסיון של אינספור נסיעות.
טוב, נזכרתי הן יוצאות מהכובשים פינת נחמיה.אני אשמח אם יענו על מה ששאלתי אם מישהו יודע.
גם בשבתות הן לא יוצאות מהדולפינריום.
אתה מתעלם מהתדירות שהיא משמעותית יותר מעוד כמה מטרים בקילומטרז'. לא מתאים לי לחכות לאוטובוס 20 דקות. ולא, אני לא מתכוונת להחליף אוטובוסים.לא לפתח דיונים על נושאים לא קשורים.
עזבי את המוניות וסעי כפי שמציעים לך. יותר מהיר, זול ונוח.אני אשמח אם יענו על מה ששאלתי אם מישהו יודע.
אתה מתעלם מהתדירות שהיא משמעותית יותר מעוד כמה מטרים בקילומטרז'. לא מתאים לי לחכות לאוטובוס 20 דקות. ולא, אני לא מתכוונת להחליף אוטובוסים.לא לפתח דיונים על נושאים לא קשורים.
והן לא יוצאות מהדולפינריום אלא מתחילת אלנביאני אשמח אם יענו על מה ששאלתי אם מישהו יודע.
יוצאות מאלנבי לפני הפנייה שמאלהיש כאן מישהו שמכיר את מונית שירות 66 מת"א לכיוון פ"ת?
אני צריכה לנסוע מחר (יום חמישי) בסביבות 9:30 לדרך ז'בוטינסקי.
מישהו יודע מהי נק' היציאה של המונית? ומה התחנה הראשונה?
אאל"ט התחנה הראשונה של המוניות (לא האוטובוס שיוצא מהכרמלית) היא רק ברח' בן יהודה? כי הן יוצאות רק מרח' אלנבי?
ומה התדירות שלהן?...
מקרית גת ל-רמת גן. ששת הימים 28. למחר (7/8) - איך בבקשה?? שרשור הכוונה ומודיעין 07/08
אין להתיחס להמלצות שנמסרות במסר אישי אלא רק מסרים פומביים - ישנם גורמים שמנסים להטעות את השואלים ביודעין.
הגולשים מתבקשים שלא להשיב לשאלות
שאלות שלא תשורשרנה כהלכה - תמחקנה מן הפורום ללא אזהרה.
נא לשרשר שאלות הכוונה אך ורק לכאן ונשמח לעזור כמיטב יכולתנו.
על מנת ששאלתכם תהיה בולטת, ולמען הנוחות, נא הקפידו לשרשר אותה להודעה ראשית זו, ולא לשאלה או תשובה אחרת.
הקפידו לשרשר את שאלתכם לשרשור בתאריך הרלוונטי.
נא ציינו נקודות מוצא ויעד מדוייקות ככל האפשר.
אם דרוש לכם מידע אודות מחיר הנסיעה ומשך זמן הנסיעה - ציינו זאת בעת כתיבת השאלה.
אין צורך להשתמש באייקון- זה פשוט מיותר.
למה לא ברכבת ? מאוד קל להגיע ברכבת לשםמקרית גת ל-רמת גן. ששת הימים 28. למחר (7/8) - איך בבקשה?
עם תחבורה ציבורית.
רק עם אוטובוס בבקשה. (לפחות מקרית גת, בהמשך אפשר רכבת אם זה כדאי יותר).

בחיים לא הייתי ברמת גן.
איך אני אגיע מקרית גת לשם? אין לי גם קווים שמגיעים לשם מהבית.
תגידו בבקשה איזה קווים מקרית גת יקחו אותי לשם, ואני אקח אותם מהתחנה המרכזית (שם יש את כל הקווים).

ברמת גן אני צריך להגיע למקום ספציפי:

ששת הימים 28.
אמרו לי שזה פחות או יותר מול קניון איילון (יש קניון כזה?) ושזה בבניין של "שילב".

ממש תודה.
זה למחר. חשוב לי מאוד.

מקרית גת
לרמת גן, ששת הימים 28
באוטובוס
אני צריך להיות שם ב 16:00 לכל המאוחר.
אני אשמח לעוד עזרה בבקשה, זה חשוב לי להגיע לשם מחר. בבקשהלמה לא ברכבת ? מאוד קל להגיע ברכבת לשם
רכבת עד רכבת בני ברק (צריך להחליף באמצע לדעתי ברכבת ההגנה/השלום/מרכז/אוניברסיטה ומשם תחנה אחת לבני ברק), ומשם אפשר ללכת ברגל 10-15 דק' או לקחת אוטובוס מגשר מבצע קדש עד קניון איילון (2 תחנות : קווים 7, 22, 33, 40 ,42, 52, 75, 76, 141, 142, 524, 525 , 531) .
ודאי שיש ובחיים אל תחליף בתחנה המרכזית של ת"א. זה מיותראני אשמח לעוד עזרה בבקשה, זה חשוב לי להגיע לשם מחר. בבקשה
פשוט לא קל לי כל כך להגיע לתחנת רכבת שפה (בכדי לצאת מקרית גת, לבני ברק).

האם בכל זאת יש דרך עם אוטובוסים?
אם זה ממש מסובך, אז אני אשלם על מונית לתחנת רכבת.
אבל בכל זאת בחזור אני אהיה צריך לחזור עם אוטובוס, לכן עלי לדעת בבקשה איך לחזור משם לקרית גת.
כי אני אחזור מאוחר, ולא אוכל לחזור מתחנת הרכבת עד לבית (זה ממש רחוק).

אם אפשר להדריך אותי להגיע עד לנקודת היעד בבקשה.

למיטב הבנתי אין קו ישיר מקרית גת לרמת גן (אני צודק?)
אז צריך להגיע לבני ברק / תל אביב (הבנתי שהעדיפות לבני ברק, אבל גם תל אביב זה אותו הדבר)

לתל אביב אני יודע להגיע (369, בדקתי במטרופולין).
מתל אביב תחנה מרכזית קומה 7 - איך אגיע לרמת גן, ששת הימים 28? מול קניון איילון.

בבקשה תעזרו לי, המון תודה!
קווים 550 ו-557 מקרית-גת לבני-ברקאני אשמח לעוד עזרה בבקשה, זה חשוב לי להגיע לשם מחר. בבקשה

אבל בכל זאת בחזור אני אהיה צריך לחזור עם אוטובוס, לכן עלי לדעת בבקשה איך לחזור משם לקרית גת.

אז צריך להגיע לבני ברק / תל אביב (הבנתי שהעדיפות לבני ברק, אבל גם תל אביב זה אותו הדבר)

יש קווים,אבל שעות הנסיעה לא מתאימותאני אשמח לעוד עזרה בבקשה, זה חשוב לי להגיע לשם מחר. בבקשה

תודה לכל האנשים הנפלאים פה, שכל כך נרתמים לעזור -מקרית גת ל-רמת גן. ששת הימים 28. למחר (7/8) - איך בבקשה?
עם תחבורה ציבורית.
רק עם אוטובוס בבקשה. (לפחות מקרית גת, בהמשך אפשר רכבת אם זה כדאי יותר).

בחיים לא הייתי ברמת גן.
איך אני אגיע מקרית גת לשם? אין לי גם קווים שמגיעים לשם מהבית.
תגידו בבקשה איזה קווים מקרית גת יקחו אותי לשם, ואני אקח אותם מהתחנה המרכזית (שם יש את כל הקווים).

ברמת גן אני צריך להגיע למקום ספציפי:

ששת הימים 28.
אמרו לי שזה פחות או יותר מול קניון איילון (יש קניון כזה?) ושזה בבניין של "שילב".

ממש תודה.
זה למחר. חשוב לי מאוד.

מקרית גת
לרמת גן, ששת הימים 28
באוטובוס
אני צריך להיות שם ב 16:00 לכל המאוחר.
בהנחה שאתה מתעקש על תחנה מרכזית, הצעה :תודה לכל האנשים הנפלאים פה, שכל כך נרתמים לעזור -
החלטתי בסופו של דבר לקחת אוטובוס לתל אביב (הכי קל לי, יש לי תחנה מהבית, של מטרופולין)
אני ארד בתחנה מרכזית ת"א.
קומה 7 (שם יורדים).
אחפש לי את הקווים שמגיעים לרמת גן קניון איילון (אני לא אחפש לששת הימים 28 ספציפית, אלא איילון, כי הבנתי שגם ככה ששת הימים 28 זה ממש מול קניון איילון).
אם אין קווים ישירים מתחנה מרכזית ת"א לקניון איילון ברמת גן,
אז אחפש קודם לרמת גן מהתחנה בת"א, ורק אז מרמת גן לאיילון (נקווה שיהיה ישירות מתחנה מרכזית ת"א לאיילון ברמת גן).
אין לי רב קו.
לכן אני אשלם על כל נסיעה בנפרד (חסרון, אבל לפחות אגיע ליעד, זה ממש חשוב לי. רב קו אני אוציא פעם הבאה, כשלא אהיה בלחץ זמן).
הקווים החרדים לא מתאימים לי בזמן.
אני צריך להיות שם ב 16:00.
אני לא ארצה לצאת ב 9 מהבית.
אני אצא ב 1 לכיוון ת"א. מקרית גת לת"א זה שעה + נסיעה- נגיד שעתיים.
אהיה ב 3 בת"א.
מתל אביב לרמת גן זה חצי שעה ממה שהבנתי.
או שאני אצא ב 12 וחצי ליתר ביטחון. כי תמיד קורה משהו לא צפוי (פקק, לא מוצאים את האוטובוס, מסתבכים בעיר/אזור חדש).
קצת מבאס שבשביל להיות שם ב 16:00 צריך לצאת ב 12:00.
אבל זה החסרון של תחבורה ציבורית + מרחקים גדולים (מקרית גת לרמת גן). ברכב זה היה מסתיים בשעה וחצי + שעתיים.
תודה!!!
ניר. התכנון שלי ממש גרוע, ואפילו מפגר. תן אישורך לתכנון החדשבהנחה שאתה מתעקש על תחנה מרכזית, הצעה :
רד לקומה 3 (מדרשוק), וצא דרך רח' וולפסון לשד' הר ציון. מעט ימינה ממך, יש את קווים 42 ו-142 (עדיף 42 שנוסע ישירות בדרך בגין מ142 שמסתובב בשד' רוטשילד ולונדון מיניסטור) המגיעים לקניון איילון. התדירות המשותפת שלהם טובה.
שים לב, נתתי לך את ההכוונה בתגובה הראשונה ואקצר אותה כעת:ניר. התכנון שלי ממש גרוע, ואפילו מפגר. תן אישורך לתכנון החדש
עכשיו בדקתי באתר רכבת ישראל.
במקום להסתבך כל הסיבוכים שאני עושה פה, והכל.

אני יכול לפשוט לקחת רכבת עד לבני ברק מקרית גת.
זה שעה וחצי נסיעה.
אני ארד בתחנת רכבת בבני ברק.

השאלה:

איך מבני ברק אני מגיע לקניון איילון ברמת גן / לששת הימים 28 ברמת גן?

ראיתי שיש קווים של דן רק עד הבוקר.
אני צריך לצהריים.

אם יש פתרון להגיע מבני ברק לרמת גן קניון איילון / ששת הימים 28 (עדיף לזה) - בצהריים, אחרי 13:00 לבין 16:00 - יידעו אותי בבקשה. איך?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.