היכן התינוק נמצא כאשר הוא בבית

היכן התינוק נמצא כאשר הוא בבית

הכוונה היא, האם הוא תמיד לידכם כאשר הוא ער? או שנמצא על מזרן/מיטה/לול ואתם עוסקים במטלות השונות.
אני שמה את הקטנצ'ק על המזרן, משחקת אתו קצת והולכת לעשות סידורים בבית, כביסה, אוכל וכו'. האם זה טוב? או שרצוי שהוא תמיד יראה אותי, נגיד אם אני במטבח שיהיה בכסא אוכל במטבח, אם אני תולה כביסה כנ"ל?
איך זה אצלכם?

shibolet101

New member
חלק וחלק

לפעמים היא על המזרן משחקתולפעמים אני לוקחת אותה לידי תלוי מה אני עושה וכמה זמן

bnana123

New member
חלק מהזמן איתי חלק מהזמן עם עצמה :)

כשאני עסוקה אני מניחה על המזרן, נדנדה או במיטה שלה.
רוב הזמן היא מברברת לעצמה ומתעסקת יפה מאוד ומסתדרת לבד אני מגיעה כל כמה דק לבדוק אותה שהיא מתחילה להשימע קולות של חוסר סבלנות אני מעבירה למקום אחר אבל לפני כן קצת נותנת תשומת לב.
היא תכף בת 4 חד

bnana123

New member
בטח של פישר פרייס

אני לא מצליחה מהאייפון לצרף תמונה.
אבל זה נדנדה מפוארת של פיישר פרייס יש המון דגמים לנו יש את זו עם החיות עלתה 750 אבל שווה כל שקל

begonia

New member
כשהוא היה קטן

הייתי לוקחת אותו איתי לכל פעילות שלוקחת יותר מדקה-שתיים (לתלות כביסה, לשטוף כלים, להכין אוכל) והייתי פורשת שמיכה לידי כדי שיוכל לשכב ולהסתלבט.

עכשיו אני עדיין לוקחת אותו איתי, אבל מצליחה לעשות את כל הפעילויות האלו רק במקרה שהוא מתעניין מספיק זמן באטבים או אוכל את הכפות, ובתנאי שאני ממש זריזה.

mitmit11

New member
עוד לא זוחל - לרוב על המזרון

המטבח והסלון ביחד אז אפשר לעשות פעילות מטבחית כשהוא על המזרן בסלון. במידה ויש לי מטלות בחלק אחר של הבית (וזה יותר מדקה) עד עכשיו לקחתי אותו איתי עם טרמפולינה או פוף. כשיתחיל לזחול הוא יזדחל לו אחרי...

לבדו ורגוע? נהדר !

אומנם הבית קטנטן, אבל גם פה יש מצב להיות מחוץ לטווח. עד שהתחיל לזוז ולהתקדם ברוורס לפני כמה שבועות, הייתי משאירה אותו לבד על המזרן כאשר אני יודעת שהוא לא רעב, לא צריך להחליף ובאופן כללי במצב טוב. הוא יודע יפה להעסיק את עצמו ואני חושבת שזה חשוב. לפעמים אפילו הוא במרפסת בלול, דלת הבית פתוחה ואני עסוקה בשלי, הוא יכול לשחק ככה מעל חצי שעה. כמובן שאני משתדלת להיות איתו ולהנות ממנו, אבל בהחלט יכולה לצאת לו מטווח הראייה.

אצלי היא תמיד איתי

ואין מצב לעשות שום דבר שהיא ערה, היא בת 9 חודשים וזוחלת לכל מקום גם למקומות שאסור לה ולכן אני חייבת להשגיח עליה כל הזמן.
ולשים אותה בנדנדה או על ההליכון שלה אחרי 5 דקות היא תתחיל לבכות במקרה הטוב.
הבת שלי אוהבת להיות המון על הרצפה ולטייל בבית בכל מצב אחר היא בוכה, כך שאין לי בררה אלא להיות איתה כשהיא ערה, את עבודות הבית אני עושה או שהיא יושנת או שבעלי בבית.

יש ציין סתם בשביל שוויץ

שהזחילה שלה נעשתה ממש ממש ממש מהירה היא תוך שנייה מגיעה מחדר השינה למטבח (נכון שהבית קטן מאוד אבל עדיין הזחילה נהיית מאוד מהירה לכן אי אפשר להוריד ממנה את העיניים לשנייה
).

Ferbers

New member
תלוי במצב הרוח שלו..

לפעמים הוא חייב שאשאר בטווח הראייה שלו, ולפעמים הוא משחק יפה עם עצמו ואני מתפנה לשאר החיים

MotheRonit

New member
כן. לא התייחסת לפיפי

בקומה הראשונה המטבח והסלון לא מופרדים וזה נוח לי מבחינת שדה ראייה. בדרך כלל אם יש לי לתקתק כאלה (באמת עניין של כמה דקות) או שהיא נשארת על כיסא האוכל ואנחנו מקשקשות/שרות/עושות פרצופים/שטויות או שהיא לידי/בסלון משחקת.
בקומה למעלה היא לידי רק כאשר אני תולה כביסה ואז היא משחקת עם האטבים או דברים אחרים. אם אני שנייה צריכה להיכנס לחדר כביסה אז אני משאירה דלת פתוחה והיא נשארת במסדרון.
ומאז שהיא קטנה הייתי משאירה אותה במרכז הסלון, משאירה דלת קצת פתוחה בשירותים ומודיעה לה איפה אני (שהיא לא תחשוב שפתאום נעלמתי) ואז בדרך כלל אפשר לשמוע אותה מתקדמת בצווחות אינדיאניות לשירותים פותחת קצת את הדלת ועושה לי קוקו

היא בשלב מאוד שברירי עכשיו מבחינה מוטורית של התנסיות גופניות לצד חוסר יכולת לבצע. אז אני תמיד רוצה להיות בקשר עין איתה כדי שאני בדיוק איך היא קיבלה את המכה

אבל עכשיו היא

MotheRonit

New member

חחח. לא.

זה בכלל ההתחלה של המשפט הקודם-אמור היה להיות ככה: אבל עכשיו היא בשלב מאוד שברירי...

לא יודעת איך זה יצא ככה

אני אמא טרייה ולכן זה לא היא נמצאת איפה שאני

נמצאת אלא להיפך... יש סבב של ציצי, טרמפולינה-חרבולינה (שם היא עושה קקי), מזרן פעילות (אני יכולה להיות במחשב תוך כדי לא חייבים לשעשע כל הזמן), אחרי זה על הבטן ואני לידה כי צריך להפעיל לה איזו בובה שרק בזכותה היא מוכנה לשכב על הבטן, אחרי זה נמנום וחוזר חלילה.

אפשר לשאול איזו בובה?

גם שלי סרבנית בטן ואני מנסה למצוא "טריקים" להוספת זמן בטן...

תודה מראש

בטח זו בובה מהממת...

נמלה של חברת אינפנטינו.. היא רוקדת והתינוקת שלי מתה עליה, כמו עוד תינוקות רבים, שקניתי אותה בעקבות ההמלצות של האמהות שלהם. נמכרת בשילב במאה ומשהו שקל

למעלה