דיוני סדרות לתחילת השבוע

Don Nirtin

New member
דיוני סדרות לתחילת השבוע

אני מאמין שאחרי שבוע שנעצתי שרשורים כאלה אתם כבר יודעים מה עושים פה.

את השרשור הזה לא אנעץ אלא פשוט אתן לכם לדון בו חופשי.

(הערת שוליים- הסדרה הראשונה שנטשתי העונה היא "הסקס של המאסטרס". אפילו לא סיימתי את הפרק השני מרוב שיעמום)

reasonforall

Active member
הגשר -המלצה

לא ראיתי הרבה שירשורים או הודעות על הסדרה הזו, אז החלטתי לכתוב עליה.
הסדרה The Bridge/הגשר מבוססת על הסדרה הדנית בעלת אותו שם מספרת על שני חוקרים - אחד מארה"ב והשני ממקסיקו, המתחילים לשתף פעולה בעקבות מקרה רצח וגופה המתגלה על גשר במעבר אל-פאסו (גבול ארה"ב-מקסיקו).
כל מידע נוסף ייחשב ספוילר, אז אני אמנע מלכתוב.

העונה הראשונה של הסדרה בדיוק הסתיימה בארה"ב לאחר 13 פרקים.

סוף עונה - אני לא התלהבתי...

מאוד חיכיתי לסדרה כששמעתי עליה, אבל בפועל ראיתי כמה דברים שלא יסתדרו לי ומשכו תשומת לב מעיקר הסדרה: עלילות המשנה שלא הובילו לשום מקום ולא היו קשורות לדמויות המרכזיות או לעלילה הראשית, דמות ראשית לא הגיונית בעליל (בנאדם עם בעיות אינטרקציה בין אישית ויחסי אנוש, קשה להאמין שאדם כזה יהפוך לבלש ויצליח לתחקר חשודים), סיימו את החקירה הראשית כבר בפרק 11 וזה נגמר עם סיפור מעפן - סוכן FBI שנהרסו לו החיים אז הוא הופך לרוצח סדרתי.
הרבה בעיות מהותיות היו לסדרה אבל עד סוף העונה היא הצליחה למשוך ולסקרן אותי. הפילוט היה מאוד מסקרן.

אתמול סיימתי אותה, בדיוק מה שאני חשבתי!
איך מישהו עם תסמונת אספרגר יכול לחקור אנשים?
ואיך זה שאף אחד לא אמר אספרגר בכל העונה?

כל הקטע של המקרה, בהתחלה הוא רצה לומר משהו, הייתה כוונה פוליטית בדברים שהוא עשה, אבל אז זה הפך לנקמה בכל מי שגרם למוות של המשפחה שלו

בנוגע לסיפורים המשניים, אני מחכה לעונה 2, אני מקווה שעונה ראשונה היא רק ההתחלה ועונה 2 תאגד את כל העלילות....

אולי בכוונה לא ציינו שזה אספרגר...

אין לי מושג למה שיאגדו את כל העלילות דווקא בעונה השניה. אם מלכתחילה אין קשר, יכול להיות שסתם רוצים להרחיב את העלילה ולתאר עוד סיפורים.

סתם מעניין אותי אם היא מאובחנת, לא זוכרת מה בדיוק הבלש השני אמר שהיא (זה עם השפם) "שוטת הכפר" או Hillbilly , אבל אני מניחה שהוא לא בדיוק היה אומר את זה והיה קצת יותר מודע אם הוא היה יודע שיש לה אספרגר.
זה כ"כ חמוד שיש לבוס שלה ולה איזה סימן כזה שהיא תתעודד/הכל בסדר

X יו יו S

New member
איך ריי דונובן מישהו רואה \ממליץ?

זה מתחיל מחר ביס

לפי פנאי פלוס יש דמויות טובות אבל העלילה לא כל כך
וחשבתי על זה אני מעדיפה לראות סדרות עם דמויות טוב ועלילה לא משהו מאשר סיפור טוב עם דמויות לא משהו

Don Nirtin

New member
אני עוד לא נגעתי בזה

(יש כבר על המחשב)

אני מניח שאצפה במהלך מחר ואחליט.

reasonforall

Active member
כנ"ל

לא החלטתי אם בגלל הדמויות המעצבנות או בגלל התסריט הגרוע

גםצופה

Member
מנהל
למה ?

זה שהדמויות מוכרות אלו מכניס אותנו טוב לסדרה... אבל אם העלילה לא משהו הסיכוי שאתחבר לסדרה קלוש...

ראיתי, לא אהבתי

מהסיבה שזו תכנית די שובינסטית...חלאס עם הגיבור המהורהר שהנשים בחייו ובכלל הסדרה הן טיפשות וחפץ לסיפוק יצרים...וכמובן שהגיבור הוא קול וחכם...והיו יכולים להתאמץ קצת בלמצוא שחקנים שיודעים לדבר עם מבטא יותר אמין...
אם היו מוותרים על החיפצון הנשי - הסדרה יכלה להיות מוצלחת...

Lhuna1

New member
ובכלל

דמות הגבר הכה-קשוח (אך בסתר הוא כמובן רגיש), שמדבר מעט ("מסתורי" עאלק), ותמיד עושה את הדבר ה"נכון", וכל הנשים משליכות את עצמן לרגליו.
לא יכלו למצוא קלישאה יותר שחוקה ומאוסה?

Y. Welis

New member
דאונטון, פ 3 בעונה הרביעית - איזה שיפור!

(ללא ספויילרים; לא להילחץ).

אחרי התחלה מגומגמת למדי - שיפור משמעותי: אורחים, קלפים, שירה (נאה מאוד; מעניין מי הזמרת) ומעשים שלא יעשו...

סוף סוף קצת דרמה, ובשילוב שפלווז יודע לעשות (ר' 'גוספורד פארק', הסרט שכתב, שהסידרה היא סוג של המשך מורחב שלו). זה כישרון.

nick at noon

New member
מסכים, פרק מצוין

גם מצחיק נורא - כשקורה גלה שהזמרת נמצאת בחדר שלה וכועסת על רוברט שאז מאשים את קארסון צחקתי המון. כל הסיטואציות המביכות של טום. ג'ימי הרברבן. ועוד...
ואז לקראת הסוף. זה היה פשוט נוראי. היה ברור שיהיה משהו וקצת היה טיפשי שאנה לא הבינה שהבחור ההוא מתחיל איתה, אבל הנחתי שפשוט יהיה עניין שוא מנשק אותה ואז בייטס כועס ובלה בלה בלה.
והסצנה הזאת הייתה ערוכה בצורה מעולה ונוראית איך שרואים את בייטס יושב שם למעלה והשירה תוך כדי.

אני מבין למה אנה לא סיפרה לבייטס, אבל זה כל כך מעצבן. גם מבחינה סיפורית כי זה ברור שזה יתגלה בסוף ודי ברור לי שזה שבייטס לא יודע כרגע נעשה כדי למשוך את העלילה. אבל מבחינה יותר חשובה כי זה מעצבן שהוא מתחמק עם זה. עד כמה שזה בטח נוראי להתמודד עם זה בשבילה, זה דבר חשוב. גם כי זה מגיע לו וגם כדי למנוע ממנו לעשות את זה לאחרות.
בדרך כלל מעצבן אותי קת כשמיס היוז מתערבת בחיים של אחרים, אבל עכיו אני ממש מקווה שתספר לבייטס.
בכל מקרה עכשיו יש סיבה טובה לחזור להתמקד בבייטס ואנה. הם די משעממים כשהם מאושרים, אבל כשמשהו גורם לכך שהם לא מאושרים הם מאוד טובים.

אני ממש לא יכול לסבול את המחליפה של אובריין. ולא כמו אובריין ששנאתי ואהבתי לצפות, כי אותה בכלל לא בא לי לראות. בא לי להעביר קדימה בקטעים איתה. ועכשיו טום שכל כך אהבתי הרבה זמן מתיידד איתה (או יותר) - ממש מעצבן אותי.

נ.ב. גם אני חשבתי על גוספורד פארק בפרק הזה. גם המסיבה הגדולה של כמה ימים וגם הקטע הזה שהמשרתים קוראים למשרת של האדם המבקר בשמו של האדון שלו.

למעלה