שרשור שאלות לאורח יום ההולדת
שלנו

שרשור שאלות לאורח יום ההולדת
שלנו

צופר הנעמתי, מומחה להכל ולא כלום, ישיב הבוקר על שאלות קטנות וגדולות.

אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם אליו כבר עכשיו.

עד כמה תווים השאלה נחשבת קטנה?

עד מתי קיץ 2012? וכמובן לאן הולכים הברווזים כשהאגם קפוא?

לכִּבְשָׂה אַחַת קְטַנָּה

בעניין הפיקסלייה אטען כי היום לא תהא פה איפה ואיפה, גדולה וקטנה. עם הרקע שלך הייתי מצפה כי תביני כי אני נוטה למטאפיסי, כי איש דברים אנכי גם מתמול גם משלשום ולשם כיוונה אם שאול (אני משער) חסרת האתונות.

בעניין מעלות ירושלַ‍ִם וישראל, לא כי ישוב הצל אחרנית למרות שצמאה נפשי לתום החום. להון דבקין כדי פרזילא ולא מתערב, זוהי רעת האדם בארץ ובפרט אל מול חוף הים הגדול.

ולכל חיית הארץ ולכל עוף השמיים, אלה חברו אל עמק השדים הוא ים המלח ואלה שלא נתפסו שם בידי העובדים בסגנון פקינזי מצוי המשיכו בצלצל כנפיים אשר מעבר לנהרי כוש.

ולכל האחרים אומר - שאלו, לֹא אשיב את פניכם

be_roo

New member
מדוע לא מייצרים כדורי טניס שזוהרים בחושך

כדי שניתן יהיה לשחק בלילה בלי תאורה?

יָדַעְתִּי שֶׁגַּם זֶה הוּא רַעְיוֹן רוּחַ

ומשום שרעיון רוח הוא, לא יוכל אור הבוקר להכילו.

אֱלִיפַל בֶּן אוּר היה ראש וראשון לנסות אולם כסוס כפרד, אין להבין בתג ורסן עדיו לבלום בל קרב אליך. ואם קרב אליך עלולה להסתיים בשן ובעין.

למען לא יאלצו את גויתו תקעו בחומת בית שן (ובפרט שאוזלות בימינו ערים בצורות חומה גבוהה דלתים ובריח לבד מערי הפרזי), החליטו לשווק כדורים צהובים שירכבו על מחבט חיטים (אם כי לא בגת) ויעופו ויידאו על כנפי רוח.

מה הקטע של פיות השיניים?

מה האובססיה שלהן עם שיניים?
האם יש להן שימוש לשיניים שהן קונות מילדים או שמדובר בסתם קיבעון?

אפרת12

New member
שאני מתפרצת

הבן שלי טוען שהן בונות ארמונות משיניים ושם הן גרות.

קשה להאמין, זה נשמע כמו מיתוס

נראה לך הגיוני לבנות ארמונות משיניים?
שמעתי על מגדלים משיניים אבל ארמונות?!

תהיי רצינית!!1

אפרת12

New member
יש בזה הגיון

משום ששיני חלב הן לבנות וזוהרות, אז הייתי מקבלת את זה
אבל
מדובר על ילד שסחט כבר את פיית השינים עד תום, אז עכשיו הוא יכול להרשות לעצמו להוציא דיבתה רעה. יתכן שזה מגיע משם.
עבורי, עד שלא אראה בעיני, זה אכן יישאר מיתוס לא מבוסס.

פֶּה אֶל פֶּה

ודאי הבחנת בקרבה הלשונית בין פיות ופיות כמו גם בקרבה הגשמית (ואין אני מתכוון לגשמי ברכה) בין הפה והשיניים. ויאמרו מה לה להגר שיהיו לה שיניים ופיות אל תיראי.

ובכן הפיות אמרו בלבן לבנות בכל ארץ ושרפו כל מועדים. למעשה רצו הן להכות כל עיר מבצר, אך קטות הן מאד ולא יכלו. לכן בחרו בדרך השילומים, מס על הארץ ומס איי הים. הביטו השמימה וספרו הכוכבים והבינו שקופה נאה מצפה אם תוכלו לאסוף אותן. על כן ההורים באים עם חשבון ואין עונה.

הרחבה נוספת

האם מדובר רק בשיניים של גורי בני אדם או שהן אוספות באובססיה כל שן ננטשת מפיות בני אדם בוגרים או בעלי חיים?

מֶה חָטָאתִי לָךְ כִּי הֵבֵאתָ עָלַי וְעַל

רעי את דבר השקר הזה?
כאחי אני אוהב את אליפז. כי הוא אלוף תימן אלוף מבצר. אליפז הפיח גני ויזילו בשמיו ויאכל פרי מגדיו.

הו לשון כחש מי שיחור.

rinatbenita

New member
לפי מה נקבעות מידות של נעליים?

וגם- איך נקבעו צבעיו של הרמזור? למה דווקא בירוק עוברים, בצהוב מתכוננים ובאדום עוצרים? (זאת שאלה של ביתי שלא ידעתי לענות עליה...)

למעלה