שאלתבקשות ושאלות (לא הכוונה)
לא רק בכביש 6שאלת: מי מזהה את המכשיר הזה?
המכשיר שבתמונה מוצב במספר מקומות לאורך כביש 6 ומהבהב בצבעי אדום כחול של המשטרה. מחובר אליו מתקן שנראה לי כמו איזשהו ראוטר כלשהו. האם למישהו יש מושג מה תפקידו של הברנש הזה?
ה"ראוטר" זה כנראהשאלת: מי מזהה את המכשיר הזה?
המכשיר שבתמונה מוצב במספר מקומות לאורך כביש 6 ומהבהב בצבעי אדום כחול של המשטרה. מחובר אליו מתקן שנראה לי כמו איזשהו ראוטר כלשהו. האם למישהו יש מושג מה תפקידו של הברנש הזה?
ה"ראוטר" זה כנראה
ממיר ומייצב מתח מהפנאל הסולרי, סביר להניח שהקופסה מכילה מצבר ואת מערכת האלק' - אני מצטרף להנחה של scooby5 - צורה חדשה של "ניידת דמה".
תודה לשלושתכם.
אחד או שניים כאלה היו מוצבים באזור העבודות בכביש החוף בסיבוב חבצלת למשך תקופה ארוכה. המשטרה נוהגת לשנות את מיקומם מדי פעם, מן הסתם כי האפקטיביות יורדת אחרי שהם מוצבים במקום קבוע מעבר לזמן מסויים.
ד"א, נראה שמי שביצע את ההתקנה הנ"ל עשה "עבירה" בסיסית בנוגע להתקנות חשמל "מחוץ לבית"....
איזו עבירה בסיסית בוצעה כאן?
אחד או שניים כאלה היו מוצבים באזור העבודות בכביש החוף בסיבוב חבצלת למשך תקופה ארוכה. המשטרה נוהגת לשנות את מיקומם מדי פעם, מן הסתם כי האפקטיביות יורדת אחרי שהם מוצבים במקום קבוע מעבר לזמן מסויים.
ד"א, נראה שמי שביצע את ההתקנה הנ"ל עשה "עבירה" בסיסית בנוגע להתקנות חשמל "מחוץ לבית"....
ובכן לא בדיוק "עבירה" ולכן המרכאותאיזו עבירה בסיסית בוצעה כאן?
תזכור שמדובר על מתח נמוך מאוד וזרם ישר, ולא על מתח ביתי
תיקוףבקשות ושאלות (לא הכוונה)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.