המלצות מידע וטורים לרביעי

LIGATIP

New member
פאדרבורן - שאלקה משחק 142 שעה 9

&nbsp
פאדרבורן - שאלקה 04
&nbsp
1X2 , 90 דק'
&nbsp
שאלקה
&nbsp
פאדרבורן קבוצה אמצע טבלה שלדעתי לא יכולה להפריע לשאלקה היום לקטוף ניצחון שאלקה יודעת שמול קבוצות אנדרדואוג א בצמרת הגבוהה היא צריכה לנצח ולחזור הביתה ע 3 הנק .
שאלקה משתפת יותר שחקנים בהתקפה מהמארחת שתיי הקבוצות גם כובשות הרבה וגם סופגות באותו מידה
שאלקה עם שחקנים יותר מנוסים בליגה הזאת לדעתי היפ שלי שאלקה מנצחת
בהצלחה
&nbsp

Toni Kroos

New member
לקחתי שאלקה

הוספתי לזה אשדוד +1 - ממה שהתרשמתי אשדוד ומכבי חיפה קבוצות בערך באותה רמה, הנצחון של מכבי בדרבי די שקרי כי הפועל שלטה בחלקים גדולים של המשחק. התקפה טובה ומהירה כמו של אשדוד עם בלו, מיכאל אוחנה בשילוב הוותיקים יותר סולארי ודווידוב לדעתי יסחטו הארכה במינימום.

וגם וולפסבורג +1 - וולפסבורג של העונה רצה חזק בצמרת (שאני אומר צמרת אני מתכוון למקומות 2 עד 4, באיירן שבע רמות מעל כולן שם) והיא מקבלת יחס די מזלזל מדורטמונד שנהנת מכבטד בגלל השם שלה, אבל בתכלס העטנה היא אחת החלשות בבונדסליגה.

שלושת המשחקים ביחד ביחס 6.

סינגל דורטמונד

אולי מול קבוצות התקפיות ייהיה לה "יותר קל "לשחק
ובבית חרף ההפסדים המביכים שלה היא שלטה מול כל היריבות, בחוץ זה סיפור אחר אבל בבית דורטמונד נראיתה טובה מאוד ומקווה שינצחו הפעם כמו בפעם הקודמת

LIGATIP

New member
פינת היחס הגבוה משחק מספר44 שעה 6.30

לאחר שאתמול תפסנו את שאלקה ביחס3.4 בואו ננסה לתפוס גם היום משו
&nbsp
&nbsp
מינכן 1860 - קייזרסלאוטרן
&nbsp
1X2 , 90 דק'
&nbsp
מינכן 1860
&nbsp
לקייזר יחסרו כמה שחקנים ביניהם 2 קשרים שכבשו להם במהלך העונה חוץ מיזה יש להם את לאקיץ כבר בן 31 עם 6גול
ושאר הגולים מתחלקים ביין שאר השחקנים.
למינכן 1860 חסרים גםכמה שחקנים אבל לא סקוררים
הטיפ שלי למשחק ניצחון למינכן 1860 ביחס 4.25 זה רק טיפ א המלצה בהצלחה

אני חושב שוולפסבורג לא תפסיד נקודות

אחרי 15 מחזורים בליגה והיא מקום שני בטבלה. ..

שלום לכולם וחג שמח

ניסיון קטן לעקיצה בעשרים שקלים
גביע צרפתי
משחק מספר 190- ניצחון למונקו
משחק מספר 193- ניצחוןלבורדו
גביע פורטוגלי
משחק מספר 15- ניצחון לפנאפייל
שיהיה בהצלחה

sofer20

New member
107. סינגל הפועל חיפה ביחס 9.8

מכבי ת"א - הפועל חיפה
נשלח בבוקר ביחס 9.8 כרגע כבר ירד ל8.7
כמובן מכבי פייבוריטית ברורה , אבל זה גביע הטוטו והקבוצות לא מתייחסות אליו ביתר רצינות.
ערן זהבי ואלברמן מחוץ לסגל זה עוד סיבה לנסות לעקוץ במטבע...

מוטי85

New member
159. אובר 2.5 שערים מכלן-קלאב ברוז

שתי הקבוצות בעלי כושר התקפי במיוחד קלאב ברוז האורחת שב 5 משחקי ליגה היא כבשה בממוצע 2 שערים ומעלה. ברוז היא בכושר מצוין שהיא לא הפסידה תקופה ארוכה וכמו שציינתי בעלת כושר הבקעה טוב . מכלן המארחת היא יחסית קבוצת בית טובה בה היא כבשה ב 10 משחקי בית 17 שערים . לפי נתוני סטטיסטיקה במפגשים קודמים בין שתי הקבוצות ב 4 משחקים מתוך 5 משחקים הובקעו שלושה שערים ומעלה
זה משחק גביע וכיאה למשחקי גביע אני פה עם אובר 2.5 שערים .

למעלה