שאלה למורות הפורום או למי שיודע לא לציטוט

שאלה למורות הפורום או למי שיודע לא לציטוט

האם שתיית מים מהבקבוק האישי אסורה בזמן השיעור ?
הקטן בכיתה א׳ ואחת המורות לא מסכימה שישתו בשיעור שלה ללא אישור ממנה . לא כל המורות נוהגות כמוה . לפעמים הוא שוכח לבקש רשות וכשהוא שותה היא מחרימה לו את הבקבוק לצמיתות . הוא ביקש סליחה בתחילת השנה כשזה קרה והיא ענתה לו ״ שום סליחה ״ הוא צמא בשאר היום ולא רוצה לשתות מהברזייה / קולר . בינתיים דיברתי איתה יפה , היא מחמיאה לילד כל הזמן על איזה תלמיד טוב הוא אבל האמת שאני רותחת מעצבים . ביקשתי שתחזיר לו את הבקבוק בסוף השיעור כי הוא צמא אחר כך , התשובה שלה הייתה ״ שישתה מהברזייה ״ ... מעניין איך הייתה מרגישה אם הילדים שלה היו צמאים ואין להם בקבוק ...

חנהפ

Active member
לא יודעת מה הנהלים,אבל המורה חצופה והתנהגותה

גובלת בגזל!
שהיא תשתה מהברזיה

amysh

New member
אני בשוק

מה זה השטויות האלה? להחרים עד סוף היום ולסכן אותו בהתייבשות? מים זה לא מותרות, זה צורך. הייתי מתלוננת עליה בפני המנהלת.

אמרלדה

Active member
אם בבגרות מותר ואם באוניברסיטה מותר אז בכיתה א' לא?

לדעתי היא מטורפת לגמרי.

אבל עזבי את דעתי. תכף שולחת שאלה לווטסאפ המשפחתי,
שיש בו איזה חמש מורות.
אבל ייקח זמן לענות, את יודעת. עד שיתפנו.

אמרלדה

Active member
חחה. תגובה ראשונה ממורה בתיכון:

"מורה פסיכית על כל הראש. אצלי בשיעור אוכלים, שותים, תה, קפה (רציני). רק לעשן אסור. נגמרו הימים שמורות מתנהגות ככה כלפי תלמידים" (אחד מהתיכונים הטובים והמפורסמים בארץ).

מורה צעירה חרדית , ( גזל ? ) הדברים שעברתי בחצי השנה הזו

הם פשוט לא יאמנו . העוול שנגרם לנו , אני אישית לא יכולה לסבול אותם כבר , אבל צריכה להתחשב בילד .
אם שוב יחזור על עצמו אני כבר לא אשתוק . בחיים לא ניתקלתי במורות כאלו .
תודה לכולן

אמרלדה

Active member
מה את אומרת?

שזה עניין של מגזר?
האמת, אין לי מושג.

יכולה לומר לך שזאת שהגיבה היא דתית (סרוגים) עם מטפחת על הראש,
אבל היא מלמדת בתיכון חילוני.

בכל מקרה, אני אישית לא אוהבת את ה"בפעם הבאה שזה יקרה..."
למה לחכות? למה לא ללכת למנהלת ולהפוך לה את השולחן? שום מחנכת,
מנהלת. ולספר לה שהיתה לך התלבטות קשה אם לפנות ישירות למפקחת,
אבל אחרי מחשבה החלטת לא לעקוף אותה.

חנה אמרה שזה גובל בגזל , אז אפשר לצפות מאישה חרדית

לא לעשות עבירה כזו לא ?
אני רוצה לומר שדווקא בבית הספר הזה שהוא חרדי מדעי נתקלתי בהכי הרבה לשון הרע , רכילויות , ואטימות לב , אז לא חושבת שזה עניין של מגזר אבל היה אפשר לחשוב שכאן אני לא אמצא את זה ...
אם אני אספר מה שעברתי כאן זה פשוט גועל לא יאומן , אבל כמו שאמרתי , אני לא העניין , אני צריכה להתחשב בילד שלא רוצה לעבור בית ספר ו" להיות ילד חדש " .

סוטה לרגע מהנושא

בעיני, עם כל הכבוד, ילד בכיתה א' לא אמור להחליט באיזה בי"ס הוא לומד.
אם אתם ההורים חושבים שמקום אחר יהיה מוצלח יותר תוך שקילת מכלול הנסיבות, אז העובדה שהוא לא רוצה להיות ילד חדש לא צריכה להכריע.

אין בית ספר מושלם ! למדנו את זה כבר על בשרנו

לצערי בשכונה שלנו זהו בית הספר היחידי שהוא קרוב ודתי . הבת שלי למדה שם שנתיים והיינו מרוצים מאוד , זו הסיבה שרשמנו את הבן אבל זה רחוק מלהיות אותו בית הספר ... המורות אחרות , אני לא מרוצה למרות התעודה המצויינת שהייתה לו , ושהמחנכת היום מחמיאה לו ( אחרי תלונה שהעברתי למנהל עליה ) , אז אני בעיקר לוקחת נשימה עמוקה ויודעת שבכל מקום יהיה משהו .
נקווה לטוב .

ברור שאין. מהודעותיך השתמע שבית הספר ממש גרוע, וככזה

הוא הרבה מעבר ל"לא מושלם". כנראה שלא הבנתי אותך נכון.

אולי זה מפני שהיא צעירה וחסרת ביטחון ומחפשת להפגין סמכות

ויותר נוח לה דווקא על ילד קטן ונוח שכזה?
חוצפנית.

yela

New member
שבי עם המחנכת ואמרי לה שהם סותרים את החינוך שלכם בבית לילדים

אתם מחנכים אותם לשתות מים, שזה לא פטל וכו', כי זה חשוב בריאותית.

ואתם גם לא רוצים שישתו ממקורות מים מחוץ לבית מחשש לזיהומים.

לכן מבקשים שהמחנכת או המנהל יתנו אישור מתמשך למורה ה... הזו, שהילד ישתה בכיתה מבלי שמורא ההחרמה יהיה על ראשו כל היום. ילד לא יכול להתרכז בלימודים כשחושש כל הזמן.

איזה דברים....

michalgad1

New member
אני בשוק. אצלינו היא היתה מפוטרת על המקום. שולחים לנו תזכורת

יומית לשלוח בקבוק מים עם הילד. כל יום הוא מחסל בקבוק.

yela

New member
גם באזור שלנו היא היתה כבר בבית מזמן.... גם בדתי וגם ממלכתי

זה לא מתאים לכל מה שמטיפים לנו בעניין המים.
יש אפילו פרוייקט כזה במאקו שמזכיר לשתות מים

22BB

New member
רק אני שייכת לדור הישן ולא מבינה למה ילד צריך לשתות בשיעור ?

זה סכנת חיים ?
אי אפשר לחכות להפסקה ?
לגבי החרמת הבקבוק אין מה לדבר שזה לא ראוי, אבל אם אסור לשתות בכיתה במהלך שיעור והוא כן שותה זה כנראה העונש שלה לחנך אותו לזכור שלא לשתות בזמן השיעור.
&nbsp
רק הבן שלך מכל הכיתה שותה בזמן השיעור ?
רק לבן שלך היא לוקחת את הבקבוק ?

yela

New member
BB בימינו מחנכים אותם מינקות לשתות הרבה מים ולילד ב-א

יש עדיין הרגלים מהגן. הוא גם בין הפטיש לסדן כי ההורים מדרבנים לשתות ולילדים חבל על זמן ההפסקה כי הם עוד קטנים.
לא לשכוח שאנחנו לא הסתובבנו עם בקבוקים ושתינו בברזיה ולכן בהפסקה.

אם הוא שוכח לבקש רשות היא תיקח לו את הבקבוק

לא יודעת מה קורה עם ילדים אחרים . בגלל שמורות אחרות מרשות לשתות , לא תמיד הוא זוכר לבקש רשות לפני , הוא צמא ושותה , בלי לחשוב. אני יכולה לכבד משמעת גם אם אין בה שום היגיון , אני מזכירה לו כל הזמן לבקש רשות לפני , אבל זה ילד בכתה א ומה לעשות שלא תמיד הוא זוכר ? הכי חורה לי זה שהבקבוק לא מוחזר לו .
הקיץ בפתח , מה יהיה ? ישאר צמא כי אין לו בקבוק ? אני לא מדברת על זה שאני צריכה לתת לו בקבוק חדש , למזלה זה לא קורה הרבה , אבל אני לא מבינה את זה .

yela

New member
אם לא מחזירה, אולי היא אוספת בקבוקים למיחזור בתשלום ??

כי להורים היא חייבת להחזיר.

למעלה