קפוא או מוכן לאפיה?
יש שני סוגים:
המוכן לאפייה - שאותו צריך רק לחמם כמה דקות בתנור, או כמה דקות במיקרוגל.
הקפוא - מחייב אפייה של לילה שלם.
אני שמה את הקפוא בתבנית אלומיניום בצורה צפופה, (לחבילה אחת מספיקה תבנית של אינגליש קייק). את התבנית מכסה בנייר כסף. אם רוצה להכין גם ביצים - שוטפת אותן היטב ושמה בתבנית נוספת, עם קצת תה, וגם את התבנית מכסה. את שתי התבניות מכניסה לתנור מחומם ל-100 מעלות לפי ההוראות שכתובות על האריזה.
פעם, לפני כמה שנים, היה לי סיר אלומיניום קטן, שבו הייתי מסדרת את הגחנונים בקומות, ושמה גם ביצים שטופות היטב ברווחים ומעל. סוגרת היטב במגבת מטבח, מעליה נייר כסף ומכסה, ואופה בתנור ב-100 מעלות.