אמרת שאתה אוהב לקרוא אותי בפורום מוזיקה ישראלית
אז בשביל במבצע 2 במחיר 1 העלתי אתמול 2 ביקורת על החדשים של מוניקה סקס וזקני צפת(לא אנחנו לא ב-1994)
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1721-288,00.html
אורי 404
אמרת שאתה אוהב לקרוא אותי בפורום מוזיקה ישראלית
אז בשביל במבצע 2 במחיר 1 העלתי אתמול 2 ביקורת על החדשים של מוניקה סקס וזקני צפת(לא אנחנו לא ב-1994)
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1721-288,00.html
יאללה שג'נגו יחזור כברדרור
העלית הודעות, אחרי זמן רב, שלא ממש היו הודעות בפורום הזה. כעת יש מעט תזוזה.
לצד הקאמבק המסוים (קאמבק לזקני צפת ובמובן מסוים ל"מוניקה סקס", שמופיעים בשנים האחרונות באופן רצוף), אז בקרוב יהיו שניים נוספים: הופעה של ירמי קפלן עם ה"פרחים" המקוריים (ביניהם זוהר פרסקו, שחוזר לתופים, אורן קפלן, שמגיע מחו"ל וג'נגו - עמיר רוסיאנו). הקאמבק השני הוא שוב של ג'נגו. הפעם עם להקתו בעבר עם רן שמעוני ונושי פז.
חזרנו לאמצע שנות התשעים
יאללה שג'נגו יחזור כבר
לא אכפת לי אם זה תחת להקת ג'נג'ו או תחת להקה אחרת. ביי פאר הכישרון הכי גדול מתערובות אסקוט. יש לי את כל הדיסקים שלו
אגב קפלן השתתף בכמה הופעות של אלברט סופר,שזה מיני איחוד של אלגנט.
גם את אלגנט ראיתי באותה תקופהיאללה שג'נגו יחזור כבר
לא אכפת לי אם זה תחת להקת ג'נג'ו או תחת להקה אחרת. ביי פאר הכישרון הכי גדול מתערובות אסקוט. יש לי את כל הדיסקים שלו
אגב קפלן השתתף בכמה הופעות של אלברט סופר,שזה מיני איחוד של אלגנט.
אלגנט עושים הארדקור פאנקגם את אלגנט ראיתי באותה תקופה
נדמה לי ב-92' ברוקסן.
כמה היצע היה אז של רוק ישראלי... מדהים.
....דרור
לצד הקאמבק המסוים (קאמבק לזקני צפת ובמובן מסוים ל"מוניקה סקס", שמופיעים בשנים האחרונות באופן רצוף), אז בקרוב יהיו שניים נוספים: הופעה של ירמי קפלן עם ה"פרחים" המקוריים (ביניהם זוהר פרסקו, שחוזר לתופים, אורן קפלן, שמגיע מחו"ל וג'נגו - עמיר רוסיאנו). הקאמבק השני הוא שוב של ג'נגו. הפעם עם להקתו בעבר עם רן שמעוני ונושי פז.
חזרנו לאמצע שנות התשעים
ראיתי את ג'נגו פעמיים בהופעהדרור
חזרנו לאמצע שנות התשעים
גם אני כבר לא כזה ילדראיתי את ג'נגו פעמיים בהופעה
ובשני המקרים לא בהופעה שלו כסולן...
הפעם הראשונה היתה בשנת 92' ברוקסן ז"ל במסגרת תערובת אסקוט.
הפעם השניה היתה ב-95' ב"כלב המעשן" ז"ל במסגרת ירמי קפלן והפרחים.
הלוואי שיכולנו לחזור לתחילת הניינטיז אורי, היה אז פיצוץ תרתי משמע של מוסיקה ישראלית מקורית.
בלוגוס ראיתי שתי הופעות היסטוריות ב-95'גם אני כבר לא כזה ילד
זוכר את הלוגוס בנחלת בנימין,את הפטיפון ברחוב יצחק שדה, את הארד רוק קפה בסנטר, את האוזן השלישית בשנקין, את ההאנגר בנמל
פעם היתה פה תרבות של רוקנרול. היום,ואני אומר את זה בכאב גדול,אין את הדור הצעיר שימשיך את זה. או שיש להקות שנשמעות כמו החיקוי של החיקוי של החיקוי של נירוונה או כל הטרנד הזה של סינגר-סונגרייטריות עם גיטרה קלאסית וקול מאנפף שנשמעות אותו הדבר (רובן גם יוצאות כוכב נולד וכל הזבל הזה). קצת קשה להגיד את זה,אבל הדברים הטובים היחידים שיצאו השנה היו של הדינוזאורים מ"התקופה ההיא". עמיר לב,מוניקס סקס,נועם רותם.
בהאנגר ראיתי הופעה של איפה הילדגם אני כבר לא כזה ילד
זוכר את הלוגוס בנחלת בנימין,את הפטיפון ברחוב יצחק שדה, את הארד רוק קפה בסנטר, את האוזן השלישית בשנקין, את ההאנגר בנמל
פעם היתה פה תרבות של רוקנרול. היום,ואני אומר את זה בכאב גדול,אין את הדור הצעיר שימשיך את זה. או שיש להקות שנשמעות כמו החיקוי של החיקוי של החיקוי של נירוונה או כל הטרנד הזה של סינגר-סונגרייטריות עם גיטרה קלאסית וקול מאנפף שנשמעות אותו הדבר (רובן גם יוצאות כוכב נולד וכל הזבל הזה). קצת קשה להגיד את זה,אבל הדברים הטובים היחידים שיצאו השנה היו של הדינוזאורים מ"התקופה ההיא". עמיר לב,מוניקס סקס,נועם רותם.
אם זה היה ב-97בהאנגר ראיתי הופעה של איפה הילד
זה כבר היה עם אשתי שתחיה לכן מדובר על תקופה מאוחרת יותר, כנראה 97'.
בהחלט אוריאם זה היה ב-97
זה כנראה היה אחרי הוצאת האלבום הרביעי שלהם עם אותו השם, שיצא בשלהי 96.
בהפקת שי להב מהקספריםאם זה היה ב-97
זה כנראה היה אחרי הוצאת האלבום הרביעי שלהם עם אותו השם, שיצא בשלהי 96.
ראיתי את הקספרים באילתבהפקת שי להב מהקספרים
גם את זוהר פרסקו ונושי פז יצא לי לראותדרור
חזרנו לאמצע שנות התשעים
נושי פז הוא גיטרסיט עלגם את זוהר פרסקו ונושי פז יצא לי לראות
פרסקו ניגן כלי הקשה בהופעה משותפת של ברי סחרוף וארקדי דוכין בבית ציוני אמריקה (כנראה ב-96' או 97'). זה בנוסף להופעה של ירמי קפלן.
פז היה המתופף של פורטרט. ראיתי אותם פעמיים. לראשונה ב-93' ברוקסן, אח"כ באילת בפסטיבל רוק בים האדום ב-94'.
נושי פז הוא גיטרסיט על
אחד הגדולים שצמחו כאן,באמת. אני אישית זוכר אותו בלוגוס מופיע עם האחים פורטיס במופע של איפה הסוסים(למרות שלא השתתף באלבום) הבסיסט כמובן היה ג'נגו.
הנה אחד מקטעי הגיטרה הגדולים ביותר שיצא לי לשמוע. איזה בלוז יא אללה.
http://youtu.be/3ey4yaDBK1I?t=34m54s
אלבום מושלםגם האלבום "קשורים", לדעתי נהדר
לא ידעתי על זהאלבום מושלם
למרות שג'נגו בדיעבד לא מת עליו. הוא אומר ש"היינו ילדים שניסו להיות לד זפלין". אבל בסדר,אמנים שמתכחשים לדברים נהדרים שהם עשו זה דבר די שכיח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.