עדכון לגבי עמדת 'על הקו' בקניון רמותשרשור שאלות ובעיות רב-קו
באמת צחוק. מעניין מה זה מבחינתם "לעת עתה".עדכון לגבי עמדת 'על הקו' בקניון רמות
בשבוע שעבר עברתי שם וראיתי שפתחו עמדת 'על הקו'.
לשאלתי ענתה הפקידה שלעת עתה הם מנפיקים כרטיסים חדשים ומטפלים בבעיות חוזים של אגד בלבד. צחוק מהעבודה...
כרטיסיה וחופשי חודשי לאותו היעד ברכבתשרשור שאלות ובעיות רב-קו
אני רוצה להאמין שמהחופשי-חודשי,כרטיסיה וחופשי חודשי לאותו היעד ברכבת
אם טעונה אצלי כרטיסיה בקו תל אביב - אשקלון ואני מטעין גם חופשי חודשי לאותו היעד, מאיזה חוזה יתבצע החיוב?
נסיעות בין אזורים בגוש דןשרשור שאלות ובעיות רב-קו
מעניין, האם התקלה רק באגד?נסיעות בין אזורים בגוש דן
היי,
בשבוע שעבר נסעתי באזור 43 (שרון) במטרופולין וחויבתי ב-6.9 ש"ח, כאשר עליתי לקו של דן באזור 42 (הגוש המרכזי) - חויבתי ב-4 ש"ח בלבד (השלמה לקוד 44 - 10.90 ש"ח).
לעומת זאת, בכיוון הפוך דן חייב אותי 6.90 ש"ח בקוד 42 וכשהמשכתי להרצליה אגד חייב אותי בקוד 43 ב-6.90 ש"ח (כמו בעבר ולא השלמה לקוד 44, כך ששילמתי יותר מאשר מצב בו הייתי מבקש מהנהג בקו דן להוריד לי 10.90 ש"ח).
דיברו בעבר על כך שמשרד התחבורה יפתור את הבעיה הזאת (באתר של "הרוכב לאוטובוסים" כמדומני, בו נרשם שזה טרם עובד ונכון להיום זה עובד חלקית, כפי שציינתי לעיל) - יש מועד מסוים שבו יסדרו את זה? כבר נמאס להסביר לנהגים בדן איך מורידים קוד 44 (שזה סיפור בפני עצמו, לא ברור למה זה כל כך מורכב בדן..).
תודה!
טרם ניסיתי, אנסה בקרוב ואעדכן.מעניין, האם התקלה רק באגד?
מה אם עושים נסיעה בקו 42 ואז מחליפים לקו של מטרופולין להרצליה? האם אז המכונה של מטרופולין תדע להשלים כמו שצריך?
אם הבעיה היא רק באגד, הייתי מנחש שהיא תיפתר כשבאגד ייכנסו מכונות הכרטוס החדשות.
במטרופולין ההשלמה עובדת. זו בעיה רק באגד.מעניין, האם התקלה רק באגד?
מה אם עושים נסיעה בקו 42 ואז מחליפים לקו של מטרופולין להרצליה? האם אז המכונה של מטרופולין תדע להשלים כמו שצריך?
אם הבעיה היא רק באגד, הייתי מנחש שהיא תיפתר כשבאגד ייכנסו מכונות הכרטוס החדשות.
ומה עם דן וקווים (לדוגמה במעבר מראש העין)?במטרופולין ההשלמה עובדת. זו בעיה רק באגד.
מדובר בהגדרה עקומה לגמרינסיעות בין אזורים בגוש דן
היי,
בשבוע שעבר נסעתי באזור 43 (שרון) במטרופולין וחויבתי ב-6.9 ש"ח, כאשר עליתי לקו של דן באזור 42 (הגוש המרכזי) - חויבתי ב-4 ש"ח בלבד (השלמה לקוד 44 - 10.90 ש"ח).
לעומת זאת, בכיוון הפוך דן חייב אותי 6.90 ש"ח בקוד 42 וכשהמשכתי להרצליה אגד חייב אותי בקוד 43 ב-6.90 ש"ח (כמו בעבר ולא השלמה לקוד 44, כך ששילמתי יותר מאשר מצב בו הייתי מבקש מהנהג בקו דן להוריד לי 10.90 ש"ח).
דיברו בעבר על כך שמשרד התחבורה יפתור את הבעיה הזאת (באתר של "הרוכב לאוטובוסים" כמדומני, בו נרשם שזה טרם עובד ונכון להיום זה עובד חלקית, כפי שציינתי לעיל) - יש מועד מסוים שבו יסדרו את זה? כבר נמאס להסביר לנהגים בדן איך מורידים קוד 44 (שזה סיפור בפני עצמו, לא ברור למה זה כל כך מורכב בדן..).
תודה!
רב קו - מספר תעודת זהות 999999999שרשור שאלות ובעיות רב-קו
הפרהיסטוריה של הרב-קושרשור שאלות ובעיות רב-קו
הפרהיסטוריה של הרב-קו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.