ציפורני רגליים

שאלה בקשר לבניה ברגליים

שלום בנות. ראיתי פה תמונות של בניה יפה מאוד ברגליים (לא זוכרת את השם).
אני בשלבים ראשונים של קורס בניה. אני לא יודעת אם בכלל לומדים בניה ברגליים. בכל מקרה אני רוצה לבנות לעצמי בבוהן. ניסיתי עכשיו למצוא טיפס לבוהן וכולם קטנים. האם יש טיפסים מיוחדים לרגליים? איך אתן עושות את זה?
תודה על התשובות.

מרי02

New member
יש לי בעיה בציפורניים ברגליים

אולי גזרתי אותם לא נכון בשלב מסויים אבל אני תמיד מנסה לגזור כמה שיותר לפי קו ישר.
הבעיה היא שבאצבע הגדולה יותר בשני הרגליים באותו מקום בדיוק הציפורן חודרת לתוך העור כאילו זה בצד של הציפורן היא כאילו גדלה ימינה (זה חוץ מזה שהיא גודלת באופן טבעי לכיוון הטבעי)
זה התחיל ממש לכאוב ויש קצת אדמומיות.
עכשיו לפי עצה שקיבלתי צריך לעשות אמבט של: מלח סודה לשתייה ויוד הכל במים חמים לרגליים. עשיתי ואז מרחתי יוד על רגל יבשה.
זה עזר והאדמומיות ירדה והכאב עבר. אבל מספיק שאני מפסיקה את זה יום אחד.. זה חוזר לכאוב. זה פשוט כאב נוראי אני לא יכולה ללכת (אבל זה לא ניראה נורא או מפחיד)
השאלה היא אם מה שאני עושה יכול להזיק בעתיד?
והאם צריך לשנות את כיוון הגדילה של הציפורן? כי עכשיו זה נראה שהיא כאילו גדלה יחסית לכיוון למטה ויכול ליהיות שזה מה שגורם לציפורן להיכנס לעור.
אבל השאלה איך בדיוק לגרום לשינוי של כיוון הגדילה.. אני רוצה שהציפורן תגדל רגיל הכיוון שלה צריך ליהיות יותר למעלה...
מישהו הבין אותי בכלל?
עזרה.... פליז....

עדכון - לפני מספר ימים שאלתי

על בניה ברגליים בבוהן, בשיעור בניה האחרון שלי, המורה נתן לי טיפס גדול ביותר. התאים לי לבוהן ובניתי לעצמי בניה מאוד חמודה לטעמי. אני מקווה להעלות תמונות, הבעיה אצלי שאני לא יודעת כל כך להעביר תמונות לאינטרנט. אבל זה פיתרון די טוב בשבילי.

סמדר34

New member
המלצה קטנה...

בניה ברגלים לא מומלצת לאורך זמן...
הציפורניים ברגלים צריכות להתאוורר אחרת הן עשויות לפתח פטריה :)

ערב נפלא...

יעל י

New member
יש לך ציפורן חודרנית...

לכי לפדיקוריטסית לטיפול.

בהצלחה.

מרי02

New member
אבל אז היא סתם תגזור

וזה ימשיך לגדול לאותו מקום שוב... מה התאם?
וזה רק יחזור על עצמו שוב ושוב. אני לא אלך בישביל זה כל פעם לפדיקור.

סמדר34

New member
שלום לך

המצב שאת מתארת הינו של ציפורן חודרנית שהסתבכה והפכה למוגלתית...
דבר ראשון שצריך לעשות זה להיפטר מהמוגלה - תעטפי את הציפורן בפולידין - זה אמור לעזור למוגלה לצאת החוצה.

לגבי הגזירה ופדיקוריסטית וכו' - לפעמים יש כיוון גדילה של הציפורן שגורם להיווצרות ציפורן חודרנית ולפעמים זה תוצאה של גזירה לא נכונה.

מנסיון שלי עם לקוחות, עם טיפול נכון אפשר לפעמים לפתור את הבעיה ולפעמים לא תהיה לך ברירה ותצטרכי להגיע לטיפול פדיקור מדי חודש על מנת למנוע ממך את ההתפתחות של הציפורן החודרנית למוגלה.

שיהיה ערב נפלא

יעל י

New member
לרוב בנייה ברגליים...

היא ללא טיפס אלא פיסול עם האקריל,כמו השלמה.
גם אם לא תלמדו בקורס ותרצי יש פה בנות שמעבירות סדנאות פרטיות ותוכלי ללמוד.

בהצלחה.

יעל י

New member
ציפורן חודרנית זה די ביקור קבוע...

אצל פדיקוריסטית.
ידוע לי שיש גם ניתוח חדש לנושא ועל זה צריך להתייעץ עם כירוג.

למעלה