אז מה אכלתם בסוף השבוע?

mereng

New member
אוכל ביתי, ולא מעט ממנו


חברים הוזמנו בשישי בערב, על ילדיהם.
הכנתי שקשוקה עם עגבניות מרוסקות של מוטי ועגבניות שרי מתוקות
פוקאצ'ות בשלל ציפויים (זיתים, שומשום, זעתר)
קיש פטריות
בורקיטס עם גבינה מלוחה
לביבות תירס
קנאלוני במלית בטטה ושום קונפי, אפויים ברוטב בשמל
סלט ירקות מנדטורי
פסטה בחמאה, עגבניות, שום ובזיליקום- הטף ביקש
פרוסות חצילים אפויות עם שמ"ז ומלח
&nbsp
ולקינוח עוגות שמרים מהבצק של מיספטל, שיצא מעולה! חלק במלית וניל-לוטוס עם שוקולד לבן, וחלק במלית נוטלה-חלבה.
&nbsp
למחרת בצהריים נאכלו השאריות+ הוספתי מג'דרה שיצאה נפלא בזכות טיגון ארוך ואיטי של 3 בצלים ענקיים. הבצל יצא שחום ומתקתק.
&nbsp
בערב כבר לא היה לי כוח להכין כלום, אז הסתפקנו בקלחי תירס, ביצים קשות וקוטג'

&nbsp
&nbsp



 
ארוחת צהריים בסבסטיאן בהרצליה

עם החותנים שלי ודודים של אשתי. סיכום מנהלים: לא משהו, אבל גם לא אסון.

למנות ראשונות הוזמנו קובנייה טונה אדומה(62 ש"ח) וטרין כבד עוף(44 ש"ח) - הטונה היתה מאיכות טובה, אם כי היתה בחתיכות גדולות יחסית כך שלא בטוח אם הייתי קורא לזה קובנייה. הטרין היה מעט חסר טעם - עוד קצת פלפל שחור או יין אדום לא היו מזיקים לטעמי.

מנות עיקריות כללו שני המבורגרים(69 שקל האחד) שתי פרגיות בגריל(68 שקל כ"א) ניוקי א-לה רומנה(64 שקל) ופילה סלמון עם תפוחי אדמה(88 שקל).

ההמבורגרים היו המבורגרים סבירים לחלוטין, אבל לא הרבה מעבר - לא המראה מטורפת, אבל בפירוש לא נפילה. דוד של אשתי נהנה מהניוקי, אבל אשתי דיווחה שהפרגית היתה לחלוטין חסרת טעם, ודודה שלה לא התלהבה במיוחד מהסלמון.

סה"כ סביב ה700 שקל כולל שתייה חמה(שני אספרסו ותה נענע) וטיפ ל6 אנשים.
 

prizman

New member
אוכל של בית חולים,

אבל של בית חולים תאילנדי חביב.
אני לא זוכר מה הבת זוג הביאה ומה היה מהמנות שלהם אבל הכל היה ברמה דומה כי גם היא קנתה אוכל בדרך אלי.
אז כן, הכל היה במגשים נאים, הכלים כלי חרס והכמויות יותר ממה שאדם סביר מסוגל לאכול.
את אתמול בערב אני זוכר. זה היה פשוט יחסית.
וונטון מטוגן במילוי חזיר, רק שני גלילים.
כופתאות בס ים עם אורז בדבר שניתן לכנותו ביסק.
סלט ירקות קצוצים אבל לא סום טאם, לא זוכר את השם. פלא זה דג בכל מקרה.
ופירות לקינוח.
בטח שכחתי משהו בדרך.

את ארוחת הבוקר אני זוכר במדוייק.
שתי ביצי עיין, אחת כל אחת, מטוגנות במדוייק עד כמה שניתן במזון תעשייתי.
נקניקיית חזיר אחת.
גליל מורטלה אחד.
עד כאן צלחת א'
******************
סלט ירקות מעגבניות, מלפפונים, וחסה
צלחת ב'
********************
שני טוסטים, ריבה וחמאה תעשיתיות אבל מחברות טובות
******************
רטבים תעשייתיים למינהם שלא ממש
ופירות העונה
ומיץ תפוזים, תה וחיקוי קפה
********************************
שתי רמות מעל מזון מטוסים בבי"ח זו ממש לא סיבה להתלונן
 

מיתר44

New member
איחולי בריאות ידידי.

נקרא שבתאילנדאוכל בית חולים טוב מבסורוקה.
 

Gרר

New member
למרות שהאוכל באמת נשמע סבבה לגמרי לבית חולים...

אני יכול רק לאחל לכם לצאת משם במהירה ולא להזדקק לחזור לשם...
 

מיתר44

New member
ארוחת ערב של חצות בשחקים

עד שלא קראתי את הגירסא האנגלית לא הבנתי. בתפריט שהוגש מציעה
אל על לחסוך בזמן הארוחה, כלומר , להגישה כיחידה אחת. כל המנות יחדיו על
המגשון. כך היה בטיסה לניו יורק הפעם ולא אהבתי.
הפעם בטיסתנו לארץ ביקשתי לקבל פתיחים ועיקרית בנפרד.
הדייל (הנחמד) קצת נדהם אבל התעשת וכך היה.
שני הפתיחים היו: צלוחית עם 2 פרוסות טונה צרובה וסלט וצלוחית
של...סלט די דומה לאחר. כלום לגרום לסועד הנאה, שאותה שאבתי
מקמפרי סודה לימון וקרח.
מהמנה העיקרית, אחת משלוש אפשרויות, נהנתי: קוביות חזה עוף בקארי
עם פולי אדממה ופסטה נוסח תאילנד. העוף עסיסי והקארי מחמא לו, האדממה
מוסיפה הנאה למשחק בפה והפסטה בהחלט סבירה.
את מנות הקינוח דחיתי כך שבבוקר, לפני הנחיתה, נהנתי (כן, נהנתי. אחרי
חודש של "המרדף אחר אספרסו מושלם״) השכילה חברת אל על להנפיק
קפוצ׳ינו טוב. הצטרפו אליו עוגיות נחמדות והופ : נפלנו ליורה לוהטת: ישראל,
קיץ 2017. ק
 
ברוכים השבים - אל על במהלך של חיסכון

בטיסות האחרונות אל על הפסיקה להציע אפשרויות באוכל
יש רק אפשרות אחת תרצה טוב לא תרצה זה מה שיש
מעולם האוכל באל על לה היה טוב עכשיו זה הופך לפח
 

מיתר44

New member
אכתוב להם בתגובות. שירות מצויין וקשוב וחייכני וישראלי במובן

החיובי. אך כל זה לא מחפה על הארוחות הלא מספקות
ברמתן. וזה בטרם הזכרתי את הלחם המחומם והגרוע.
 

amirline

New member
הייתי משתף מה שקרה לי איתם לאחרונה אבל אשמור על כבוד הפורום

ועל הצוויון ואחסוך מכם את הבושה ואת התגובה שלהם .......
 

החתולית

New member
אני משערת שמדובר בנסיעה במחלקת עסקים

או מחלקה ראשונה. משום שבכל הטיסות שלי באל-על, הוגש לי מגש פלסטיק מריח לא משהו, עם אוכל סינטטי.
&nbsp
אני חושבת שמרביתנו טסים במחלקת תיירים, ופתיחים, עיקרית, קמפרי סודה וקפוצ'ינו, אינם חלק מחווית הטיסה שלנו.
 

מיתר44

New member
את הביטחון והבטיחות שמעניקה אל על לא אחליף גם

כשמדובר ברמת אוכל גבוהה יותר. יחד עם זאת נראה לי שהתייעצות עם
קבוצות מיקוד יכולות בקלות לשפר קטע זה. כך יעצתי לאל על בשאלון.
שאר הנושאים הראויים לתשומת לב לא קשורים לפורום זה.
אכן, בטיסות ארוכות אנו טסים במחלקת עסקים. לא כך כשמדובר בטיסות
לאירופה, שאין לנו כל צורך לשלם עבור מחלקה זו.
 
למעלה